Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2011-06-15, 22:25:05
Ha én publikus torrenteknél szarok az arányra és lelövöm, amint lejött a cucc (privát trackerekre meg nincs szükségem), akkor egy segg vagyok?
szimplán csak tudod, hogy vannak olyan hülyék, akik úgyis többszörösen visszaosztják, és akkor meg úgyse okozol nagy kárt a korai kilépéssel, szóval jól csinálod  :3x3: / :D

NLZ

Itthun 50/5 -ösről váltottunk 120/10 -esre, és meglepő módon az átlag feltöltési sebesség jóval meghaladta a vártat, mert a garatnált 2 megabitet el sem érő feltöltésből lett a garantált 4 helyett lett 5,5-6.
[reserved]

Moha

Quote from: Fazék on 2011-06-15, 20:38:39
vacak upc... francért nincs nálam Digi.
ezzel a nyamvadt 1,5Mbit/s feltöltéssel esélytelen normálisan visszaosztani a dolgokat 15Mbit-es letöltés mellett... és júliustól ha jól tudom fölnyomják 30Mbit-re. persze a feltöltés marad 1,5...
Most nézem a UPC oldalát... cselesek. Nemrég még 4200 volt a 30/3-as, most meg csináltak 25/1.5-est 3500-ért...
Hát akkor asszem nem fogok visszább váltani, marad a 60/6. A 30/3-al még megvolnék, de a 1.5-es upload iszonyat kicsi, az 50/5 meg csak 500-al lenne olcsóbb...

Fazék

Quote from: Moha on 2011-06-15, 23:16:03
Quote from: Fazék on 2011-06-15, 20:38:39
vacak upc... francért nincs nálam Digi.
ezzel a nyamvadt 1,5Mbit/s feltöltéssel esélytelen normálisan visszaosztani a dolgokat 15Mbit-es letöltés mellett... és júliustól ha jól tudom fölnyomják 30Mbit-re. persze a feltöltés marad 1,5...
Most nézem a UPC oldalát... cselesek. Nemrég még 4200 volt a 30/3-as, most meg csináltak 25/1.5-est 3500-ért...
Hát akkor asszem nem fogok visszább váltani, marad a 60/6. A 30/3-al még megvolnék, de a 1.5-es upload iszonyat kicsi, az 50/5 meg csak 500-al lenne olcsóbb...
1 hete még telefonban hibabejelentési lehetőségre várakozás közben 30-as letöltést hirdettek még :) na mindegy, nekem a 15 letöltés is bőven elég +10Mbit nem különösebben izgat, felőlem maradhatott is volna, inkább a feltöltést duplázták volna meg...
és francokat fognak belőlem havi 1300 Ft-tal többet kiszedni csak az erősebb feltöltésért... nagyon ügyesen csinálják a csomagokat, szinte biztos vagyok benne, hogy a többség inkább kifizeti, csak hogy tisztességesebb legyen a feltöltés is...

Moha

Jól van na... local linket pakoltam be, de te a ninja skilleddel az alatt a kb 20mp alatt nyomtál reply-t, amíg kijavítottam. :hehe:

Próféta

Jó volt a holdfogyatkozás  :cool:
(Ejnye kikuchiyo, szólhattál volna...)

Moha

Quote from: Próféta on 2011-06-16, 01:31:52
(Ejnye kikuchiyo, szólhattál volna...)
Eh... látszik, hogy öregszem.
Munkából hazafelé menet még eszemben volt, hogy meg kellene nézni barátnőmmel együtt, erre se barátnőmnek nem szóltam, se én nem néztem meg... Pedig még felhő sem volt az égen, látszott volna minden... :(

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2011-06-16, 09:17:21
Eh... látszik, hogy öregszem.
Munkából hazafelé menet még eszemben volt, hogy meg kellene nézni barátnőmmel együtt, erre se barátnőmnek nem szóltam, se én nem néztem meg... Pedig még felhő sem volt az égen, látszott volna minden... :(

Tudtam, hogy van holdfogyatkozás, de fáradt/lusta voltam kimenni. Az jobb?

Nakedape

holdfogyatkozás havonta van végül  is
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Nakedape on 2011-06-16, 10:17:54
holdfogyatkozás havonta van végül  is

::)

Moha

Na igen, kár volt elszalasztani. De tényleg kiment a fejemből.
Hihetetlen, hogy fontos dolgokat is képes vagyok teljesen elfelejteni. Rendszeresen van olyan, hogy valami a fejemben van, aztán 10-20 perc vagy pár óra múlva már nem is emlékszem rá. Tegnap pl. azért nem jutott eszembe a holdfogyatkozás, mert el voltam azzal foglalva, hogy barátnőmnek segítsek kreszt tanulni, meg hogy még elérjek a pénztárba, hogy megvegyem a színházjegyet...
Bezzeg, ha megnézek egy jó filmet egyszer, még hónapok múlva is tudok belőle quote-olni... Hülye agyam van...

motifator

Elaludtam a nyakam. Miéééééééééért??  :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Member

Quote from: Moha on 2011-06-16, 11:32:55
Hülye agyam van...
Vagy te vagy az. :haha:
Nekem a névmemóriám, az arcmemóriában és a memo határidőnaplóm szokott bealkotni. Van, hogy hosszú ideig flashselek az illetőre, mire megismerem, ha a kontextus szokatlan. Viszont ha meghallok egy dallamot valamelyik zenében, bármikor megmondom, melyik másikból lopták. :D
Quote from: motifator on 2011-06-16, 16:28:35
Elaludtam a nyakam. Miéééééééééért??  :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Inkább lennél Frédi, akinek nincs?

Kvikveg

Ma voltam interjuuuuun... meg mindig nem tertem magamhoz. Most onanalizalom, hogy mit csesztem el, es milyen testbeszedjuk volt...
Az interju elott eppen ki akartam loni a telefonomat amikor elkezdett csorogni, es egy masik cegtol a HR kerdezte, hogy mennek-e interjura hetfon... mondtam, hogy bocsi eppen masik lesz percek mulva, es visszahivhatom-e.
Most hivnam vissza de allandoan foglalt.  :grrr: Namindegy, emailt irtam neki, uzenetet hagytam... fustjelet nem kuldok. XD

Ha egy uzlet beindul...

edit: raadasul a WILes nenit se erem el, pedig o kuldte el az oneletrajzomat a hetfoi cegnek, jo lenne tudni, hogy tulajdonkeppen mire...  :3x3:

Hm. Eszrevettetek, hogy ha egy beszurando smileyra raviszitek az egeret, es vartok 1-2 masodpercet, akkor kepregeny lesz az osszesbol?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2011-06-17, 21:27:33
Ma voltam interjuuuuun... meg mindig nem tertem magamhoz. Most onanalizalom, hogy mit csesztem el, es milyen testbeszedjuk volt...

QuoteMost onanalizalom

Úgy olvastam, hogy

[spoiler]Most onanizalom[/spoiler]

elképzeltem a jelenetet és nem értettem az összefüggést.

Az interju elott eppen ki akartam loni a telefonomat amikor elkezdett csorogni, es egy masik cegtol a HR kerdezte, hogy mennek-e interjura hetfon... mondtam, hogy bocsi eppen masik lesz percek mulva, es visszahivhatom-e.

Ez az, amit nem szabad mondani.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2011-06-17, 21:55:30

QuoteMost onanalizalom

Úgy olvastam, hogy

másodjára is így olvastam, föl is adtam, továbbhaladtam a szövegben

Kuroi Tenshi

Quote from: Próféta on 2011-06-16, 01:31:52

én meg azt se tudtam, hogy volt. pedig tegnap munkából
haza még láthattam volna is... ha addig még fenn volt...

"rövid hét" a faszt. ezen a héten is 44 órát dolgoztam, csak
most ezt 4 napba sűrítve. holnap egy rég megbeszélt
rokonsági találkozó, amit én se szeretnék kihagyni, jövő
kedden pedig már a japán féléves vizsga, amire az utóbbi
hónapokban nemhogy készülni nem tudtam, de határozott
visszafejlődés jeleit tapasztalom :(

mindjárt nyomok egy aprót:
Keresek: időt, ipari mennyiségben...
fuck this shit
also: ajánljatok valami jó véres kegyetlen sötét animut
vagy filmet, amit ma este nézhetek. doubles decide.

SaiyaGin

Freezing? 
:angyali:

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2011-06-17, 21:55:30

QuoteMost onanalizalom

Úgy olvastam, hogy

Ez az, amit nem szabad mondani.
:lol:
Nos, ezert nem szeretem ezt az idoszakot, amikor hazudoznom kene. Meg azon filozhatok, hogy mit mondhatok. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

bocsi eppen masik lesz percek mulva, es visszahivhatom-e.

Máskor ne mondd el, miért, csak kérdd meg őket, hogy keressenek mondjuk 2 óra múlva, ha az jó.
Ne ajánld fel, hogy te hívod vissza őket, ők (képzelik magukról, hogy) elfoglaltabbak, így neked kell igazodni, ésszerű kereteken belül persze.

SaiyaGin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-06-17, 22:08:40

véres
kegyetlen
sötét
animut vagy filmet

:ejnye:
Véresnek és kegyetlennek véres és kegyetlen (első részben: átvágott torkok, kitört kar, leszakadt karok, lábak), a szereplők pedig kellően idióták sötétek. [troll]Hogy jó-e? Ha nem lenne az, Member miért értékelte volna 10/10-re?[/troll]

Kuroi Tenshi

Quote from: SaiyaGin on 2011-06-17, 22:30:15
a szereplők pedig kellően idióták sötétek.

oh, a hangulatra céloztam a sötéttel :)

Genre:    Action, Comedy, Science fiction, Fantasy, Romance

sooo not my cup of tea...

inkább valami ilyesmi vonalon:

Genre:    Science fiction, Action, Tragedy, Fantasy, Horror, GORE

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-06-17, 23:06:44

[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2011-06-17, 22:08:58
bocsi eppen masik lesz percek mulva, es visszahivhatom-e.

Máskor ne mondd el, miért, csak kérdd meg őket, hogy keressenek mondjuk 2 óra múlva, ha az jó.
Ne ajánld fel, hogy te hívod vissza őket, ők (képzelik magukról, hogy) elfoglaltabbak, így neked kell igazodni, ésszerű kereteken belül persze.
Jawohl. Az ember holtig tanul. *sohaj*

Cobra

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-06-17, 21:58:48
also: ajánljatok valami jó véres kegyetlen sötét animut
vagy filmet, amit ma este nézhetek. doubles decide.
Mondjuk ma estére már nem jó, meg nem film, hanem sorozat, de: Ga Rei Zero.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Csak vicceltem, na!  :haha:

Flaser

Shiguruit már láttad? Esetleg 3x3 Eyes ha még nem volt? Tudom, ez is "romantikus", de a főszereplő halhatatlansága itt nincs lulz-ra kihegyezve és igencsak "ez már szívás" kategória... hmm... Talán Ayashi no Ceres ha van "gyomrod" a shoujo-hoz. Big Wars ha vlm. agyatlan akció filmre vágysz. Igaz ez csak amolyan animen nagy költségvetésű "B-Movie", mert karakterek, történet, stb. mind felszínesek. Ah! Iczer 1-t már láttad? Na van ebben minden ami igényes trash filmbe kell: body horror, school-girl/alien lesbians, gratious kaiju like robot action. Hmm... ah, Spriggan-t már láttad? Nagyon nagy költségvetésű B-Movie. Vampire Hunter D mozik? Esetleg az X - The Movie, ha elviseled a CAMP sajátosságait... Végül ott van még a Venus Wars, csak egyestés mozinak egy csöppet hosszú.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."