Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

NLZ

:zomg: Inkább a barátjára lett vonla féltékeny. :F
[reserved]

Próféta

Quote from: Ramiz on 2009-01-19, 21:18:43Majdnem elröhögtem magam, olyan volt az egész, mint valami hülye GTA-küldetés... "Kill frenzy!!! - Execute 10 Chinese in 1 minute!"...
Az azért nagy pozitívum, hogy ilyen vacak helyzetek(b)en is tudsz röhögni :)

Quote from: Member on 2009-01-19, 18:34:042-3 napi kajának vagy underclassnak egy lábbelije értékű cash
Gyere tanítani az egyetemre! Ilyen szépen még a BME-n se nagyon tudnak fogalmazni!

Member

Köszi, de megkímélném őket a 6-7 soros körmondataimtól, amiket az szakdogámban is írok. :D

NLZ

A BME-n főleg, a mérnököknek nem erősségük a verbális kommunikáció, ezen siránkozott multkor az egyik prof, amiért csak írásbeli a vizsga. :)
[reserved]

Member

Akkor menjenek scientológusnak, én wc-re kikéredzkedni is csak írásban, pontos cím megadása mellett lehet. :)

NLZ

De épp ezaz, hogy beszélni nem tudnak a mérnökök, szal az írásban való kommunikáció nem segít. :D
[reserved]

Member

Nem prédikációt tanulni, hanem hülyéket kizsákmányolni küldeném oda őket, te. :)

Ramiz

Quote from: Xzone on 2009-01-19, 21:50:37
Örülj, hogy nem négy öltönyös triád-tag szállt ki belőle :)

A biztonsági őr, aki segített elsimítani a helyzetet (én nem értek hozzá, hogy mikor éri meg KP-ben megegyezni, mikor jegyzőkönyvezni, mikor rendőrt hívni), azt mondta halkan, hogy vigyázni kell, mert hamar idegesek lesznek ezek a kis kínaiak... és kicsit otthon érzik magukat a környezet miatt is. :D Én nemtom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Makos

Quote from: Solid Snake on 2009-01-19, 17:32:57
Holnapután matek szigorlat. Gyakorlat kb. 80%-ban kidolgozva/megértve, elméletet most kezdem. Did I win?

8:00 III. előadó Tóth Lajosné dr. Tuzson Ágnes? :D

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-01-19, 21:18:43
Megtörtem fater kocsiját... :zomg: Vicces volt, az Ázsia Center előtt mentem bele egy személyautóba, erre megáll mögötte egy másik is, és kiszáll 6-7 kínai gyerek... Majdnem elröhögtem magam, olyan volt az egész, mint valami hülye GTA-küldetés... "Kill frenzy!!! - Execute 10 Chinese in 1 minute!"...
:rotfl:

Jo szigorlatozast mindenkinek.

Kinyilt az orchideam, kinyilt az orchideam!  :hopp: :cool: :w00t:
Meg az eletben soha nem viragzott szobanovenyem.* Inkabb megolni szoktam oket, valogatott modszerekkel.
*A kaktuszon kivul, amit a ket ablak kozott felejtettunk, amikor meg olyan ablakaink voltak, es ott aszalodott nem tudom meddig. De az nem az igazi, nem szamit.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Basszus, az orchideát csak a kiemelt részig olvastam és mentem tovább.
(Kviki akkor kap +20 int-et, +40 sebzést, +30% as-t és +225% mana regent, nameg tud 5 secre silencelni és csökkenti a sebzést 20%-al)

Makos

Quote from: Member on 2009-01-19, 23:20:24
(Kviki akkor kap +20 int-et, +40 sebzést, +30% as-t és +225% mana regent, nameg tud 5 secre silencelni és csökkenti a sebzést 20%-al)
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Quote from: Makos on 2009-01-19, 23:22:07
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Kvikveg

Eeeöööeee... mi is az? Wiki, Google igy hirtelen nem segitett. Pedig biztos vicces.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

[reserved]

kikuchiyo

Quote from: motifator on 2009-01-19, 20:39:56
A francba, hogy engem nem akart megrontani 13 évesen a szexi 29 éves tanárnő egyszer sem, nemhogy 300szor  :Eztneked:

Történet következik: A középiskolánkban divat volt második-harmadikban letenni a középfokú nyelvvizsgát angolból, mert akkor utána már nem kellett bejárni órára és érettségizni sem kellett belőle. E célból befizettem egy zugnyelviskolába, egy kifejezetten nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamra. Két tanár volt, egy beszédhibás magyar lúzer, aki állandóan nyelvtani teszteket oldatott meg velünk (ezek a pontszám 20%-át adták, de a többivel, pl. a fordításokkal alig törődtünk), és egy bögyös-faros, elég csinos angol nő, aki a khm, orális részére készített fel a vizsgának. Na most a csoporttársaim nagyon link alakok voltak, ahhoz képest, hogy a papa-mama fizette nekik is a tanfolyamot, alig jártak be. Ennél fogva nem is egy alkalom volt, hogy egyedül voltam Jill-lel, így hívták.

Utólag már gyanús, hogy elég sokat olvastatott fel pl. a Lewinsky-botránnyal kapcsolatos anyagokból, amiktől akkoriban volt hangos a sajtó ("I repeat, I did not have sex with that woman", a foltos ruha története stb.), na meg állandóan mélyen dekoltált, alakra simuló ruhákban jött órát tartani.
Ha nem lettem volna még annál is mulyább, mint amilyen most vagyok (:haha:), és lett volna bátorságom rámozdulni, meglehetett volna. :D

Ehelyett lett nyelvvizsgám, 67%-os orális eredménnyel.

Szerk: a japánórákkal kapcsolatban néha elgondolkodom azon, hogy itt vannak ezek a fiatal, alapvetően csinos japán nők, 20-30-as éveik közepén, azaz a szexusuk csúcsán, egyedül egy idegen nagyvárosban, alig ismernek valakit, még a nyelvet sem nagyon értik - micsoda energiák feszülhetnek bennük? Milyen mély lehet kielégületlenségük kútja? Mekkora lehet végül a kitörés, amit egy értő férfikéz szabadíthatna ki belőlük?

Kurvára remélem, hogy egyik sem olvassa ezt  :haha:
Failure is the default option

Draconire

(Kviki akkor kap +20 int-et, +40 sebzést, +30% as-t és +225% mana regent, nameg tud 5 secre silencelni és növeli a sebzést 20%-al)

fix'd

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-19, 23:33:03
Kurvára remélem, hogy egyik sem olvassa ezt  :haha:

Oh hai, I reported ur post.
Also, i email'd it.
Enjoy ur magyarázkodás :D

Nakedape

kiku: üdv az elszalasztott lehetőségek széles birodalmában :)

mondjuk angol tanárból nekem  rosszabbak jutottak ilyen szempontból. a kedvencem  ukrán volt, és úgy tanult csak meg angolul és magyarul. voltak furcsa helyzetek. pl amikor azt énekeltük h  "jaj nem találom a fehér fütyülőm, hol a kis fehér fütyülőm" ( síp helyet ugye ) akkor röhögtünk sokat, és ő is, de közben nem a megértés csillant a szemében, hanem a félelem. ja meg kaptam tőle intőt, sablonból írta be, volt 12 intő sablonja :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Member

Szerk: a japánórákkal kapcsolatban néha elgondolkodom azon, hogy itt vannak ezek a fiatal, alapvetően csinos japán nők, 20-30-as éveik közepén, azaz a szexusuk csúcsán, egyedül egy idegen nagyvárosban, alig ismernek valakit, még a nyelvet sem nagyon értik - micsoda energiák feszülhetnek bennük? Milyen mély lehet kielégületlenségük kútja? Mekkora lehet végül a kitörés, amit egy értő férfikéz szabadíthatna ki belőlük?
Ilyen szépen megfogalmazni, hogy halálra kefélnéd őket együltő hülyekben, gratula. :jee:

Solid Snake

Quote from: Makos on 2009-01-19, 22:57:56
Holnapután matek szigorlat. Gyakorlat kb. 80%-ban kidolgozva/megértve, elméletet most kezdem. Did I win?

8:00 XXXVII. előadó
Vadásznét jobban kedvelem, mint Ágica nénit. Így lesz ez veled is.  :__devil:

Makos

Quote from: Solid Snake on 2009-01-20, 00:02:18
Quote from: Makos on 2009-01-19, 22:57:56

8:00 XXXVII. előadó
Vadásznét jobban kedvelem, mint Ágica nénit. Így lesz ez veled is.  :__devil:

Már most nem kedvelem Tuzson nénit :D

Moha

Quote from: Nakedape on 2009-01-19, 23:46:20
kiku: üdv az elszalasztott lehetőségek széles birodalmában :)
Yup, that's a huge kingdom, I already explored it all... :lol:

Japán tanárnők jól néznek ki, tanusíthatom! :) De a japán óráról én is csak pár ismerőst szereztem, semmi mélyebb dolog sajna. Egyik srác viszont ott szedte össze a barátnőjét, akivel azóta is (asszem 3 éve) jár...

volt 12 intő sablonja :D
"Tisztelt szülő! Gyermeke ma az órán ________, ezért itőben részesítem.
Kérem ________ gyermekét, különben ________ és _______ . Ha a helyzet záros határidőn belül nem változik,
akkor kénytelen leszek ________. És különben is _______!
Tisztelettel: ___________"

:lol:

Moha

Quote from: Member on 2009-01-19, 23:49:17
Ilyen szépen megfogalmazni, hogy halálra kefélnéd őket együltő hülyekben, gratula. :jee:
Nézd meg jobban a lényeget, Member! :)
Nem illik ám ajtóstól rontani a házba, igaz kiku? :D

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2009-01-19, 23:30:54
http://www.dota-allstars.com/wiki/Orchid
Wow

Kiku:  :lol: :lul:

Quote from: Moha on 2009-01-20, 01:04:32
...
volt 12 intő sablonja :D
"Tisztelt szülő! Gyermeke ma az órán ________, ezért itőben részesítem.
Kérem ________ gyermekét, különben ________ és _______ . Ha a helyzet záros határidőn belül nem változik,
akkor kénytelen leszek ________. És különben is _______!
Tisztelettel: ___________"

:lol:
LOL ez olyan, mint a Kretenben volt a Piroska es a Farkas. Az igek ugyanigy voltak helyettesitve. Ugyanilyen hatassal.  :lul:

Moha

Quote from: Kvikveg on 2009-01-20, 01:41:23
LOL ez olyan, mint a Kretenben volt a Piroska es a Farkas. Az igek ugyanigy voltak helyettesitve. Ugyanilyen hatassal.  :lul:
Mi haverokkal szórakoztunk anno úgy, hogy egy könyvből kiragadtunk egy részletet, kihagytunk belőle valamilyen szófajt (általában igéket vagy mellékneveket) és sorban mondott mindenki valamit, amit behelyettesítettünk, aztán felolvastuk az egészet. Voltak nagy zagyvaságok belőle, de néha dőltünk a nevetéstől. :)

Xzone

[spoiler]
Quote from: motifator on 2009-01-19, 20:39:56
A francba, hogy engem nem akart megrontani 13 évesen a szexi 29 éves tanárnő egyszer sem, nemhogy 300szor  :Eztneked:

Történet következik: A középiskolánkban divat volt második-harmadikban letenni a középfokú nyelvvizsgát angolból, mert akkor utána már nem kellett bejárni órára és érettségizni sem kellett belőle. E célból befizettem egy zugnyelviskolába, egy kifejezetten nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamra. Két tanár volt, egy beszédhibás magyar lúzer, aki állandóan nyelvtani teszteket oldatott meg velünk (ezek a pontszám 20%-át adták, de a többivel, pl. a fordításokkal alig törődtünk), és egy bögyös-faros, elég csinos angol nő, aki a khm, orális részére készített fel a vizsgának. Na most a csoporttársaim nagyon link alakok voltak, ahhoz képest, hogy a papa-mama fizette nekik is a tanfolyamot, alig jártak be. Ennél fogva nem is egy alkalom volt, hogy egyedül voltam Jill-lel, így hívták.

Utólag már gyanús, hogy elég sokat olvastatott fel pl. a Lewinsky-botránnyal kapcsolatos anyagokból, amiktől akkoriban volt hangos a sajtó ("I repeat, I did not have sex with that woman", a foltos ruha története stb.), na meg állandóan mélyen dekoltált, alakra simuló ruhákban jött órát tartani.
Ha nem lettem volna még annál is mulyább, mint amilyen most vagyok (:haha:), és lett volna bátorságom rámozdulni, meglehetett volna. :D

Ehelyett lett nyelvvizsgám, 67%-os orális eredménnyel.

Kurvára remélem, hogy egyik sem olvassa ezt  :haha:[/spoiler]

Ez a post úgy ahogy van, epic. :lol:

Draconire