Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: motifator on 2009-04-16, 10:51:21
Szerintem volt már itt valahol, de:
Evolution is a blind watchmaker
Koszonom, ezt akartam belinkelni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: noriko on 2009-04-16, 22:22:01
utálom, amikor úgy elteszek valamit, hogy nem találom, pedig tisztán ott a kép a fejemben, hogy láttam valahol mostanában, sőt, még a fekvésiszöget is látni vélem lelki szemeimmel, de mégsincs meg sehol, pedig már minden létező helyet átnéztem, ami csak eszembe jutott, és és   :grrr:
Same here... Velem ez naponta többször előfordul, pl csinálok valami feladatot. Leteszem a tollat, számológéppel számolok, na aztán a tollért felhányhatom a fél szobát.

Viszont olyan is volt, hogy leraktam az ágy közepére könyvet, kimentem, vissza, már nincs ott. Kerestem negyed óráig, még anyám is segített, sehol. Aztán egyszercsak megtaláltuk, ott volt az ágyon :wtf: Bár lehet csak anyám űzte az IRL trolling gyönyörteli mesterségét. :F

noriko

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-16, 22:34:17
csak nem valamelyik áthelyezett/átnevezett topicot keresed? :angyali:
topicokban már otthonosan mozgok  :P bár még lenne mit átrendezni... :angyali:

sajna most szüleim APEH borítékjait nem találom :/
"I wish I could, but I don't want to."

Damnatus

Miért fórumozok, amikor hétfőre le kell adnom egy szakdogát, amiből még semmi nincs kész?

Zsiga

Quote from: Damnatus on 2009-04-16, 22:51:08
Miért fórumozok, amikor hétfőre le kell adnom egy szakdogát, amiből még semmi nincs kész?
Mert már úgyis mindegy? :D

Damnatus

Ugyan már, szerdán végre sikerült leadnom a törit, úgyhogy 8 év után végre végzek :D. Akkor a magyar kieg már nem lehet probléma ;)

Kuroi Tenshi

Quote from: Damnatus on 2009-04-16, 22:51:08

Én jövő pénteken, és már kb 2/3-3/4 kész, de same here  :tezsvir:

Én

OMFG!!! Végre rájöttem!
Már egy ideje észrevettem, hogy a hangszóróm fura zajokat ad ki minden ok nélkül néha magából, de eddig azt hittem csak, hogy szar. Aztán kezdtem rájönni, hogy hasonlít valami beszéd eltorzításához, de sose tudtam beazonosítani szavakat, úgyhogy azt hittem, csak hülye vagyok. De most elkaptam pár szót, ilyeneket, hogy megálló, járat, etc... Aztán leesett, hogy valószínűleg fogom a hangszórómon az 50-es villamos adóvevőjének az adását ami itt közlekedik a lakástól 10-20 méterre :D Néha mondjuk befosat, mikor hirtelen szólal meg.

Kvikveg

Quote from: Én on 2009-04-16, 23:04:29
OMFG!!! Végre rájöttem!
Már egy ideje észrevettem, hogy a hangszóróm fura zajokat ad ki minden ok nélkül néha magából, de eddig azt hittem csak, hogy szar. Aztán kezdtem rájönni, hogy hasonlít valami beszéd eltorzításához, de sose tudtam beazonosítani szavakat, úgyhogy azt hittem, csak hülye vagyok. De most elkaptam pár szót, ilyeneket, hogy megálló, járat, etc... Aztán leesett, hogy valószínűleg fogom a hangszórómon az 50-es villamos adóvevőjének az adását ami itt közlekedik a lakástól 10-20 méterre :D Néha mondjuk befosat, mikor hirtelen szólal meg.
:lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-04-16, 23:07:35
OMFG!!! Végre rájöttem!
+1
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Damnatus

Quote from: Nakedape on 2009-04-16, 23:09:04
Quote from: Kvikveg on 2009-04-16, 23:07:35
OMFG!!! Végre rájöttem!
+1
+1, bár én nem tudom mit foghatok 30 km-re Budapesttől!

Bicskei

OMFG!!! Végre rájöttem!

:falba:
[spoiler]50-es villamos az kispest nem??
SZAR a kispest :angyali: :Kiraly:[/spoiler]
Ultras liberi

Nakedape

az én +1em a lolra vonatkozott csak

Én

Quote from: Bicskei on 2009-04-16, 23:13:55
SZAR a kispest :angyali: :Kiraly:
Mindenki tudja, hogy Kispest City a világ közepe. Ez tény.
Amúgy, he? Szarul áll a honvéd vagy mi? :D

Kuroi Tenshi

Aztán leesett, hogy valószínűleg fogom a hangszórómon az 50-es villamos adóvevőjének az adását ami itt közlekedik a lakástól 10-20 méterre :D

:haha:

a hangfal zsinórjába tégy egy hurkot, hátha megoldja.

NLZ

Csak én nem értem a WTF topik uccsó képét? :zomg:
[reserved]

Én

Egy szebb világban a wtf kategóriába tartozna :hehe:
De ez nem a szebb világ, sajna.

Próféta

Quote from: NLZ on 2009-04-17, 00:49:15
Nekem se esett le, de majd nyilván téglákat fogok székelni, ha valaki elmagyarázza.

Kuroi Tenshi

Quote from: Próféta on 2009-04-17, 00:54:59
téglákat fogok székelni

:haha: ezt még nem láttam ilyen szépen kifejezve magyarul

noriko

Nekem se esett le, de majd nyilván téglákat fogok székelni, ha valaki elmagyarázza.
ha értenétek, nem lenne WTF  :ejnye:
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Quote from: katz on 2009-04-17, 01:07:19
Quote from: Moha on 2009-04-17, 00:51:55
Esetleg önéletrajzhoz kellhet később még egy előnyös kép, de ott meg egészen más szempontok érvényesek, mint mikor az ember a nőket akarja megnyerni. :D
Lattál már férfi HR-est?  :haha:
Azért egy álláspályázatnál nem hiszem, hogy a HR-es kiscsajnak kellene tetszenem. Legalább is nem elsősorban ezen múlik a dolog. :)

Nakedape

Quote from: noriko on 2009-04-17, 01:22:24
ha értenétek, nem lenne WTF  :ejnye:
Stendhal

Kuroi Tenshi

Teheheh.
Most 52 oldalnál tart a szakdogám, még 2.5 fejezetet kell benne
befejezni / megírni (8 fejezetes :zomg:), kb 15 oldal szöveg+kép+
ábra+táblázat -- azaz összesen kb 67 oldal lesz, ebből most -6
címlap-tartalom-irodalom&ábrajegyzék (ezek még tovább bővülnek,
kb +3 oldal), azaz összesen kb 61 oldal lesz az "érdemi része".
Namármost ezt a mostani 52 (46) oldalt megnéztem, hogy sima
sorközzel, ábrák és grafikonok nélkül mennyi, ésss....
26 oldal; ha még az ábrák miatti extra entereket is kigyomlálnám
belőle, akkor már csak 25 az az érdemi rész... ez valahol elég
lehangoló, hogy már mennyit szenvedtem vele, és még csak ennyi...

Kuroi Tenshi

Quote from: _Anime Wynter_ on 2009-04-17, 03:46:41
Jelenleg az alvás zavar ellen küzdök. x_x Rajtam kívül is található itt ilyen egyén?

Quote from: Users Online0 Guests, 7 Users (1 Hidden)

Úgy tűnik igen ;D
bár nem tudom ki mennyire küzd még ellene...

Na lassan én is lépek, pár óra múlva kelnem kell...
jóccakát / jóreggelt (anon)!

Zen

Nekem csak kedvem nincs aludni. Na mindegy, muszáj lesz. Jóccak.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Nekem a több műszakos meló okozza a fennlétet. Na meg így elkerülöm a lakótársam. :angyali:

Flaser

Quote from: _Anime Wynter_ on 2009-04-17, 03:46:41
Ide is beírok egyszer. Jelenleg az alvás zavar ellen küzdök. x_x Rajtam kívül is található itt ilyen egyén?

[spoiler]Persze nekem mindig meg kell osztanom a problémámat x_x[/spoiler]

u.i: Azt hiszem sikerül mode OFF-ba mennem. Akkor jóéjszakát. :)

Üdv a klubban!

Más: a kedvenc, dönthető hátú székem tönkrement, ide-oda billeg az ülőlap. A hiba oka: anyagfáradás. Úgy ahogy van "kiszakadt" a hüvely amibe a gázrugó megy.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Draconire

.Attila

Quote from: Flaser on 2009-04-17, 04:08:32
Más: a kedvenc, dönthető hátú székem tönkrement, ide-oda billeg az ülőlap. A hiba oka: anyagfáradás. Úgy ahogy van "kiszakadt" a hüvely amibe a gázrugó megy.

Legalább nem robbant a seggedbe.

Tycho

Wynter: biztos vagy benne, hogy azt az közönséges emo <homo emo vulgaris> lányt a megfelelő topicba postoltad? Tényleg teljesen biztosan a wtf topicban van a helye annak a képnek? Ügye nem csak szerintem teljesen :_off: oda az a kép, vagy csak én nem értek valami poént rajta?