Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

frozenstein

Én meg alig vezettem mióta megvan a jogsim (több mint egy éve), azóta nem is mernék egyedül ülve a kocsiban. Csak öcsém bánkódik miatta, mert így nem tudom hazahozni, ha kimegy inni valahova éjjel.

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-05-13, 15:45:50
én gyakran hajlamos vagyok egy kézzel, de direkt szoktatom magam a kettőre, mert valóban van h jól jöhet az a két kéz ott..
Tudtam hogy előbb el kellett volna olvasnom az előzményeket... Must unsee... :zomg:

Flaser

Quote from: Moha on 2009-05-13, 11:41:12
Quote from: Flaser on 2009-05-13, 06:17:05
A használati útmutató mellékelésére a törvény kötelez
Mégse olvassa el soha senki. :haha:
Mondjuk az amerikaiaknak meg kell is a használati (b)utasítás, különben beteszik a macskát a mikróba, meg felállnak menet közben a volántól, mondván a tempomat majd megoldja. :P

...kivéve engem, na de ez már szakmai ártalom.
Never forget! RTFM!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Nakedape

Quote from: Zsiga on 2009-05-13, 18:46:38
Quote from: Nakedape on 2009-05-13, 15:45:50
én gyakran hajlamos vagyok egy kézzel, de direkt szoktatom magam a kettőre, mert valóban van h jól jöhet az a két kéz ott..
Tudtam hogy előbb el kellett volna olvasnom az előzményeket... Must unsee... :zomg:
:falba: :muhahah:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: frozenstein on 2009-05-13, 18:36:02
Én meg alig vezettem mióta megvan a jogsim (több mint egy éve), azóta nem is mernék egyedül ülve a kocsiban. Csak öcsém bánkódik miatta, mert így nem tudom hazahozni, ha kimegy inni valahova éjjel.
Ja, húgom most fogja csinálni a jogsit. Legalább lesz kivel hazahozatnom magam, ha valahova elugrok a haverokkal és nem kell józannak maradnom. :D
Elvégre én is elviszem húgit gyakran ide-oda, szóval ennyivel tartozik... :D

Próféta

Quote from: sirtomi on 2009-05-13, 15:08:12
Ez mekkora baromság, mi baja lesz annak az autónak egy kis gázadástól?! :D
Kis gáztól semmi, inkább a nagy gáztól féltheti, márpedig a kezdő sofőr nem mindig kellően finom. Ha rossz állásban van a kuplung, és akkor jó nagy gázt adsz, akkor hamar érdekes szagok fognak terjengeni, a kuplungtárcsa meg állítólag elég gyorsan elöregszik tőle. Az én oktatóm állandóan ilyeneket magyarázott. Persze részben poénból; amikor hozzányúltam az indexkarhoz, már mondta is, hogy 25kHUF, ha letöröm :haha:

Nakedape

[spoiler]én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen  én szeretek éjjel statisztika feladatokat oldani, igen 
... [/spoiler]

Én

Hát, én azt terveztem, hogy tízkor lefekszem, hogy holnap tudjak kelni. Tekintve, hogy még a komplett szerves kémiát át kell néznem, ez nem fog menni :haha:

Nakedape

ma vizsgám  összefoglalójából meg:
Quotea világ harmonikus, rendezett és célszerű voltával kapcsolatos emberi élmény kozmikus relevanciájának elismerésén, azaz azon az állításon, hogy ez az élmény adekvát és alapvető a világ mibenléte és jellege szempontjából

Én

Zen

A mi tanárunk beérte annyival, h a világ immanens.[spoiler]=önmagát megmagyarázó[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Draconire

Quote from: Én on 2009-05-13, 22:28:49
:wtf:

"Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, LIMITÁLT mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise."

Nakedape

Quote from: Draconire on 2009-05-13, 22:35:42

"Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, LIMITÁLT mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise."
a te mondatodat ezért könnyebben dekódoltam   :D

Zen

A bölcsességemet buddhista képregényekből szedem.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

sznob!

[spoiler]én corn flakes dobozokról maximum, mert a nép gyermeke vagyok[/spoiler]

Én

De legalább jólöltözött vagyok, akár egy házmester. ^^

Zen

Hogy sütit nekem nem hoztál, az bunkó, tirpák dolog volt.
&fmt=1

Én

Quote from: Zen on 2009-05-13, 22:48:02
Kussolj, zabálod a grillcsirkédet minden reggel, és még azt mondod, kevés...

Zen

Nem baj Vajúdás. Kérsz hotdogot?
&fmt=1

kikuchiyo

Quote from: Én on 2009-05-13, 22:45:37

Vagy hülye, majdnem annyira, mint egy közlekedési rendőr :D

(Újra kéne nézni)
Failure is the default option

Nakedape

Ramiz

Quote from: Zen on 2009-05-13, 22:48:02

Kedvenc szövegem. Igazából az egyetlen, amin nagyot röhögtem... :D

Quote from: Nakedape on 2009-05-14, 00:40:02
Quote from: Ramiz on 2009-05-13, 10:46:10
10 oldal
meglett?

10 nem, de a 30 oldalas alsó limitet túlléptem... két oldallal. Konzulens bele sem nézett, hanem közölte, hogy így vékonyabb lesz az irományom, mint a borítás, szóval talán akkor bővítsem ki kicsit... mondjuk negyvenöt-ötven oldalra... :zomg: Úgyhogy bedühödtem, most ittam és még fáradt is vagyok, de holnap ügyesen és észrevétlenül több száz sor forráskódot fogok bevágni függeléknek, és meglesz a kellő vastagság. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

hát hajrá

K_T:  tőled is érdeklődhetek, vagy inkább fogjam már be?

NLZ

Quote from: kikuchiyo on 2009-05-13, 23:56:04
Quote from: Én on 2009-05-13, 22:45:37

Vagy hülye, majdnem annyira, mint egy közlekedési rendőr :D

(Újra kéne nézni)
Írja alá a szerződést és máris elmehetünk mind ebből a furcsa, takonyzöld szobából.
[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: Nakedape on 2009-05-14, 02:00:02

Pedig mintha már írtam volna két hete, amikor leadtam :)
Még várom a bírálatokat, eddig semmi hír.

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-14, 02:30:54
Quote from: Nakedape on 2009-05-14, 02:00:02

Pedig mintha már írtam volna két hete, amikor leadtam :)
Még várom a bírálatokat, eddig semmi hír.
memóriám hályogos, szemem feledékeny: nem kizárt

nna de akkor , ha akkor nem írtam , akkor grat és éjjék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-24, 21:23:22

megvan, de ott nem értékeltem

Dreamcleaver

Quote from: Makos on 2009-05-13, 15:41:36
Quote from: Fazék on 2009-05-13, 14:49:00
ezt a "túl sokat van a sebváltón a keze" reklamációt én is megkaptam az oktatómtól folyton, igyekeztem is figyelni rá vizsgán, hogy ne legyen ott, szerencsére sikerült. de persze mióta jogsim van, nem voltam képes leszokni erről. városban annyit kell váltani, 1-1 gyorsuláshoz, kikerüléshez, stb, hogy kb odaragadt a váltóhoz a kezem mostanra már. (hosszabb utakon, ahol maradhat 5-ösben végig a váltó, ott persze nem)

az első kettő tényleg jogos rossz pont, de persze szívás, hogy nem hangsúlyozta ki eléggé az oktató őket. a 3-as pontot meg rohadtul nem értem, hogy miért így tanította, még sosem találkoztam ezzel a megoldással :eek:

Vizsgán tényleg figyelik hogy a kormányon van e a kezed, na meg hogy helyesen fogod e....
Bár mióta megvan a jogsim, mindig csak 1 kézzel fogom a kormányt :D

Amúgy a 3. tényleg hülyeség...

Na látjátok, ha már forgalmin is 1 kézzel májerkodtatok volna, akkor mostanra már lábbal vezetnétek.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

Tycho

pfft... trafót szereltek a házban, és mikor visszakapcsolták az áramot, elfüstölt a routerünk tápja... :whoah: