Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

általában úgy van hogy normál jegyet foglalsz le neten, és átvátelnél kérsz kedvezményt.

Cloud

Quote from: Én on 2010-07-29, 23:30:46
általában úgy van hogy normál jegyet foglalsz le neten, és átvátelnél kérsz kedvezményt.
Mindig úgy foglaltam le hogy már a neten is diákot kértem, és azt is jelöltem be. Na mindegy, majd odamegyek pénztárhoz és ott kérek diákot.

Én

Ja, kedden mikor foglaltam (Allee-ba), ott csak normál jegy lehetőség volt, és oda volt írva, hogy majd helyben alkudozzunk. Pedig az Aréna mozi is Cinema Citys, szal ugyanaz kéne legyen :S

Fazék

Quote from: Én on 2010-07-29, 23:48:47
Ja, kedden mikor foglaltam (Allee-ba), ott csak normál jegy lehetőség volt, és oda volt írva, hogy majd helyben alkudozzunk. Pedig az Aréna mozi is Cinema Citys, szal ugyanaz kéne legyen :S
cinemacity-ben lehet hogy így van, palace moziknál viszont 100%, hogy foglaláskor is beállíthatod

Makos

Quote from: Én on 2010-07-29, 22:23:40
Hallgass Selmora, remek indok hogy töményezz! :D

Nincs itthon pálinka :S Sőt...így elnézve szinte semmilyen alkohol :zomg: :zomg: :zomg:
Amúgy azóta megittam egy flector port, de kezd elmúlni a hatása.

Cloud

Quote from: Én on 2010-07-29, 23:48:47
Megnéztem tényleg oda van írva hogy helyben kérjük a kedvezményt. :D

Member

Quote from: LiaLia on 2010-07-30, 23:41:59
Én valamelyest óvatosabban fogalmazok ilyen ügyekben. Létezik a viktimológia, de ez önmagában nem magyarázat, nagyon sok esetben szociális kötöttségek, adott rokoni kapcsolatok lehetnek akadályai a kilépésnek, emellett létezik pl. a tanult tehetetlenség is, mint fogalom, ami nem oldódik meg úgy, hogy akkor kelj fel és járj. Ez elég nagy témakör. NaNe-val kapcsolatban még annyit, hogy pl. az is már egy haladás, ha mondjuk valaki el meri ismerni, hogy ő egy áldozat és ami történik vele az elnyomás, mert sokszor még az se történik meg, hogy valaki felismerje, hogy egyáltalán milyen súlyos helyzetben van, emellett ott szervezetten kaphatnak segítséget, úgyhogy jó, hogy van.
Hacsak nem kiskorú/korlátozottan cselekvőképes/cselekvőképtelen az egyén, akkor a helyzetébe való kerülésben már volt beleszólása. Hogy a NaNé témájánál maradjak, ahhoz a férjhez hozzá kellett menni, az nem magyarázat, hogy "Azelőtt nem volt ilyen". Általában ezértis van a családterápia, mert mindig valami másra kenik a konfliktus forrását (A kedvencem az "Az a baj, hogy a férjem alkoholista. Nem, a baj az alkoholbetegsége oka.).
Tanult tehetetlenség: Meg a "harmónia". Lehet, hogy egy családban vagy két fél kapcsolatában akkor van egyensúly, ha ölik egymást. Mondjuk meglep, hogy vannak, akik nem látják, hogy valami nagyon nem jó neki, mert mondjuk fáj. :)

Az ilyen típusú emberekkel az a baj, Lia, hogy ált. nem tudsz velük mit kezdeni. Talán 1-2 hétre megváltozik, de aztán visszatér a régi körforgásba.

Fazék

rég voltam ilyen szarul.
dél óta 2 db háztartási kekszet mertem csak enni, hátha megmarad bennem, de elég hiú remény volt. jelenleg még csak a 4. lopedium-nál tartok, díjaznám, ha többet már nem kéne  bevennem. szerencsére a hőemelkedésem 38-ról visszaesett 37 környékére, szóval már csak a fejfájás, amivel kéne kezdenem valamit, de nem igazán akarnék rá gyógyszert bevenni.
még gép elé sem volt erőm leülni az elmúlt 10 órában! :haha:
jó dolog ez a netbook, hogy ágyból is lehet kényelmesen használni :)
olyan fél-1 órás alvásokat sikerül produkálni, de mostanra már legalább nem kóvályog a szoba körülöttem...
mai esküvőre menetel kizárva.
remélem reggel azért már majd tudok valamit enni végelgyengülés előtt :D

Member

Én kedden mentem el megnézni a leendő ideiglenes munkahelyem fő épületét és a délelőtt folyamán azon vettem észre magam, hogy ez nem fáradtság, hanem 39°-os vagyok éppen.
Remélem, ezzel benyaltam magam, hogy így is végig maradtam. :D

Nakedape

Quote from: Member on 2010-07-31, 10:15:04
Én kedden mentem el megnézni a leendő ideiglenes munkahelyem fő épületét és a délelőtt folyamán azon vettem észre magam, hogy ez nem fáradtság, hanem 39°-os vagyok éppen.
Remélem, ezzel benyaltam magam, hogy így is végig maradtam. :D
nem

Rounak
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Vajon mi lehet a szó eredete?

Nakedape

jó próbálkozás :D

amúgy, ha komolyan kérdted, akkor meg nem bonyolult

Xipe

Quote from: Fazék on 2010-07-31, 05:55:39
rég voltam ilyen szarul.
dél óta 2 db háztartási kekszet mertem csak enni, hátha megmarad bennem, de elég hiú remény volt. jelenleg még csak a 4. lopedium-nál tartok, díjaznám, ha többet már nem kéne  bevennem. szerencsére a hőemelkedésem 38-ról visszaesett 37 környékére, szóval már csak a fejfájás, amivel kéne kezdenem valamit, de nem igazán akarnék rá gyógyszert bevenni.
még gép elé sem volt erőm leülni az elmúlt 10 órában! :haha:
jó dolog ez a netbook, hogy ágyból is lehet kényelmesen használni :)
olyan fél-1 órás alvásokat sikerül produkálni, de mostanra már legalább nem kóvályog a szoba körülöttem...
mai esküvőre menetel kizárva.
remélem reggel azért már majd tudok valamit enni végelgyengülés előtt :D

Ha van otthon levespor, v a Smack/Vifon gyorslevesek akkor annak a levet szurcsolgethetned.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Nakedape

Nakedape

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Szerető gazdit keresünk kidobott nőstény kiscicának. Az utcán találtuk.
Ingyen elvihető. Kb 8 hetes. Állatorvos látta, egészséges.
Olyan embert keresünk aki oltatja, és ha eljön az ideje ivartalaníttatja a kiscicát.
Jelentkezni privát üzenetben lehet telefonszámmal, de ezt a topicot is nézem rendszeresen.
Hely: Nagykovácsi, de vállalunk szállítást a Moszkva térre.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Max ha felhizlalod egy kicsit.

Note to Self: Don't mosh with kids 10 years your junior.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

szpeter

Megjöt!!!! :D Mármint nem az... :facepalm: hanem az ingyenes egérpad :D Marha jó  :smile: THX Darkstar  :kocc:

Cloud

frozenstein

[spoiler=munka félig rant]Mától van munkám, de majd meglátom, hogy mi lesz meg hogy megy. A Zepter medical részlegénél vagyok(inkább leszek) irodai értékesítő Gödöllőn... Kérdőíveket kitöltetni emberekkel, aztán akik megadták a telefonszámukat, azokat felhívni hátha eljönnek az irodába előadásra, és esetleg vásárolnak a rohadt drága cuccainkból. A fizetés teljesen jutalék alapú, és 3 hónapon belül számlaképesnek kéne lenni. Egyelőre megpróbáljuk.[/spoiler]

Nakedape

Quote from: frozenstein on 2010-08-03, 21:32:04
[spoiler=munka félig rant]Mától van munkám, de majd meglátom, hogy mi lesz meg hogy megy. A Zepter medical részlegénél vagyok(inkább leszek) irodai értékesítő Gödöllőn... Kérdőíveket kitöltetni emberekkel, aztán akik megadták a telefonszámukat, azokat felhívni hátha eljönnek az irodába előadásra, és esetleg vásárolnak a rohadt drága cuccainkból. A fizetés teljesen jutalék alapú, és 3 hónapon belül számlaképesnek kéne lenni. Egyelőre megpróbáljuk.[/spoiler]
most hagyd ott

MOST

komoly

kérsz részletesebbet is? sztem felesleges

Cloud

Nem akarlak elkeseríteni, de hamar ott fogod hagyni. Én voltam Zepter-nél jelentkezni,de már az interjún kiröhögtem őket.  Nem vicc, ha nem tukmálod rá az emberekre a cuccot semmit nem fogsz keresni. :(

Nakedape

plussz  fizetsz a számlaképességért, plussz elbasod az időd, ha meg az a drága szart  mégis rásózod vmi nyugdíjasra pénzért és van lelked akkor meg szarul érzed majd magad.
tehát, ha nincs és pofátlan vagy és szerencsés akkor maradj
amúgy fuss

szpeter

Quote from: Cloud on 2010-08-03, 20:24:50
Kép? :D
Ja,bocs  :D Persze, ha érdekel, gyors shot mobillal ilyen[spoiler]
[/spoiler]
Eredeti meg [spoiler][/spoiler]
Okosak,és levágják a sötét részt. Amúgy Kínából jött,ott gyártják,mint mindent :D Kicsit fájó a tudat,hogy egy kínai 5éves készítette napi 1 dolcsiért  :frown: De  ingyé volt legalább  :Kiraly: Majd lesz jobb kép.

Moha

Lol, az a kép úgy néz ki, mintha valami régi 14 colos CRT lenne lefotózva XD

szpeter

Quote from: Moha on 2010-08-03, 22:00:41
Lol, az a kép úgy néz ki, mintha valami régi 14 colos CRT lenne lefotózva XD
:lol: és tényleg. :eek: Épp ilyen mobil akadt kezem ügyébe,no. Amúgy tud ez jobbat is... és nem értem ezt a sötétséget körülötte.  :confused: Volt fény a szobában .

Hopp,a kutya befeküdt a gép és a lábam közé... villámlik és fél. :frown:

.Attila

Quote from: Nakedape on 2010-08-03, 21:33:50
Quote from: frozenstein on 2010-08-03, 21:32:04
most hagyd ott

MOST

komoly

kérsz részletesebbet is? sztem felesleges

Én megszívlelném ezt a tanácsot.