Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Makos on 2011-01-24, 23:08:26
Quote from: Én on 2011-01-24, 14:48:53
Vége van!!!!!
FUCK
YES
Jóneked.
Nekem holnapis meg holnapután is vizsga.
Ja és eddig 0 kreditem van. Hát nem fantasztikus? :S

[spoiler][/spoiler]
hát ezt hogy sikerült? :D

Darkstar

Quote from: Makos on 2011-01-24, 23:08:26
Ja és eddig 0 kreditem van.
:zomg:

Nekem lett egy jó kis 4.1es átlagom, elégedett vagyok. Viszont ez rémülettel tölt el. Fuck yeah 43 kötelező kredit.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Én is viszonylag elégedett vagyok, 4.03. Ahoz képest hogy mit el nem balfaszkodtam itt a végén ma meglett az ötösöm műanyagból :whoah:
Viszont az idegesít hogy a dolgok jelen állása szerint 7 kreditnyi kötelező tárgyat nem fogok tudni felvenni...
Makos neked meg hajrá, hogy van nálatok, évente kell 30 vagy félévente 15?

Makos

Ez úgy sikerült, felvettem 37 kreditet és mindet meg akartam csinálni....csak arra nem számiítottam, hogy az összes tanár átmegy köcsög faszba ebben a félévben.
Úgyhogy ez van, ezt kell szeretni.
Tegnap majdnem lett 5 kreditem...100% hogy jól csináltam meg amit megcsináltam, min 2es kellett volna hogy legyen a vizsgám, de gondolom a tanárnak nem volt kedve javítani.
De, hogy én mindig kifogom azokat a napokat amikor szar kedvük van a tanároknak....

Na mind1. Még ma meg holnap is van vizsgám. Ha sikerül, akkor sem vagyok benne biztos, hogy maradok az egyetemen. Elegem van abból, hogy a tanárok hangulatától függ a jegyem.

És ha jól tudom, évente 30 kredit kell. Bár...ez nem reális, mert 20 kredittel is mehetsz tovább.
Bár ha most nem lesz egy kreditem se akkor repülök.

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2011-01-25, 04:22:26
Fuck yeah 43 kötelező kredit.

Nekem is volt már pont annyi kredites (bár több tárgyból álló --
főleg 4-kredites) félévem, és érdekes módon egyik legjobb átlagom
lett belőle. De a vizsgaidőszak, ez tény, hogy egy merő szopás volt.

Quote from: Én on 2011-01-25, 05:43:17
meglett az ötösöm műanyagból :whoah:

megtaláltad? Remek, én is találtam neked egyet:

:D

Quote from: Makos on 2011-01-25, 09:56:13
Elegem van abból, hogy a tanárok hangulatától függ a jegyem.

Jobb helyeken ezt nem hagyják, -> HÖK, -> rektor

Draconire

ITT: useless university scum.
Go learn something useful, then get a job.

Makos

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-01-25, 21:20:55
Jobb helyeken ezt nem hagyják, -> HÖK, -> rektor
Jobb helyeken... xD
HÖK-nek nincs pénze? Pótvizsgadíjak emelése, stb. Szóval hiába megyek én oda. Kb kiröhögnének.

Cloud

Milyen zene megy az előzetes alatt?
http://www.youtube.com/watch?v=zuyqv-9AtCs

Help pls.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

chilip

sztem átnyargalok mérnöki informatikusnak.

eddig az Óbudai Egyetem (BMF utódja) van kilátásban (BME kurva drága és még esti/levelezős képzés sincs hirdetve :zomg:)

valaki tud mondani valamit erről a szakról? járt valaki innen erre?

Puru²

Quote from: chilip on 2011-01-26, 12:01:28
sztem átnyargalok mérnöki informatikusnak.

eddig az Óbudai Egyetem (BMF utódja) van kilátásban (BME kurva drága és még esti/levelezős képzés sincs hirdetve :zomg:)

valaki tud mondani valamit erről a szakról? járt valaki innen erre?
Yepp egy estis here.Mire vagy kíváncsi ?

chilip

úgy általában milyen a szak, mikorra kell bejárni, mennyire megterhelő a cucc, stb.

lényegében annyit tudok hogy láttam a tárgyak listáját :D2 analízis lesz meg 2 diszkrét matek amint láttam (meg majd 1 évvel később valószínűség számítás de az a matek szigorlat után) szóval így matek ennyibe kimerült ott, úgyhogy szimpi a dolog egyenlőre

Puru²

Quote from: chilip on 2011-01-26, 12:31:10
úgy általában milyen a szak, mikorra kell bejárni, mennyire megterhelő a cucc, stb.

lényegében annyit tudok hogy láttam a tárgyak listáját :D2 analízis lesz meg 2 diszkrét matek amint láttam (meg majd 1 évvel később valószínűség számítás de az a matek szigorlat után) szóval így matek ennyibe kimerült ott, úgyhogy szimpi a dolog egyenlőre
Estin általában heti 3X vannak előadások (H,K,CS) negyed 5-től este 10-íg szokták tartani bár ritkán vagyunk bent ilyen sokáig.Jó pont hogy a kötelező gyakorlatokat este 7 utánra teszik így nyugodtan tudsz mellette dolgozni .Ha egyenletesen tanulsz akkor nem szokott megterhelő lenni ellenkező esetben viszont szophatsz év végén mert a vizsgaidőszak előtti héten íratják majdnem az összes tantárgyból a zh-t  ,illetve a rákövetkezőn az aláíráspótlókat.Matek itt se tartozik az egyszerűbb tantárgyak közé de nem olyan vészes mint az ELTE-n,amivel gáz lehet az a programozás (OOP-C#-al ,algoritmusok) melegen ajánlott átnézni pár könyvet még a beiratkozás előtt ,akik 0 programozói tapasztalattal mentek azokat szinte mind meghúzták.

Amúgy jó pontok az esti mellett:nincs tömegnyomor az előadásokon ,tanárok is közvetlenebbek ,illetve eleve olyanok járnak be akiket érdekel a téma illetve ez a munkájuk .

chilip

milyen könyveket? :) amúgy köszi :D anal 1, meg diszkrét matek 1-2 meglett ELTE-n, gondolom itt se lesz probléma

Puru²

Quote from: chilip on 2011-01-26, 13:20:28
milyen könyveket? :) amúgy köszi :D anal 1, meg diszkrét matek 1-2 meglett ELTE-n, gondolom itt se lesz probléma
Keress rá erre :"OE-NIK DVD 2010" .Igaz 20 giga de benne van majd 4 év anyaga :kidolgozott jegyzetek ,tételek ,tanárok előadás vázlatai,könyvek , oktatóvideók stb. Illetve IT könyvek terén személyes favoritom a Head First Labs könyvei ,ezeket is megtalálod a legtöbb fájlmegosztón pdf-ben.

Makos

Matekból nekem is csak valszámmal volt/van problémám.

SaiyaGin

No, túlvagyok az említett vizsgán, majd pénteken kiderül, hgy átmentem-e. Kevés volt az a másfél óra, amit adtak a kérdésekre, még félórának örültem volna.
[spoiler]Még mielőtt bementünk volna terembe, az egyik tanár kedvesen közölte, hogy aki csak azért jött, hogy beírassa az egyesét, annak helyet se kell foglalnia. A(z elvileg) 27 vizsgázóból hatan-nyolcan éltek is e lehetőséggel.[/spoiler]

Én

Quote from: SaiyaGin on 2011-01-26, 20:25:50
[spoiler]Még mielőtt bementünk volna terembe, az egyik tanár kedvesen közölte, hogy aki csak azért jött, hogy beírassa az egyesét, annak helyet se kell foglalnia. A(z elvileg) 27 vizsgázóból hatan-nyolcan éltek is e lehetőséggel.[/spoiler]
Hehe. Nálunk elektrodinamikán volt ugyanez: mindenki ült, kivéve x embert. Tanár megkérdezte hogy miért nem foglalnak helyet, erre elkezdték magyarázni, hogy ők csak azért jöttek hogy ne kelljen 3000-et fizetniük :D Prof nézett egyet, aztán a maradékot szétültette nekik meg mondta h akkor jöjjenek ide hogy kipipálja őket...

Makos

39.3 fuckyeah.

Member

Egyre több a 39+ fuckyeah.

Cloud

Quote from: Member on 2011-01-27, 21:05:29
Egyre több a 39+ fuckyeah.
+1

Inluenzaszezon van. Újság is írta, rengeteg az új beteg. :S

Selmo

Nemtom mér jó lázasan szexelni, valaki homályosítson már fel!

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Selmo on 2011-01-27, 21:07:46
Érdekessé teszi az átlag feletti hő.
Amúgy ez most honnan jutott eszedbe? :D

Cloud

Szex--->izzadsz--->hamarabb "kiizzadod a betegséget".:D Meg amúgy is. Szexelni jó.  :szemuveges:

Amúgy meg próbáld ki. :D

Member

Quote from: Selmo on 2011-01-27, 21:07:46
Az is lehet, hogy érzékeltenebbé válnak a receptorok és hosszú órákig tart a stimulálás.

Quote from: Cloud on 2011-01-27, 21:09:55
"kiizzadod a betegséget".
Ja, amikor tavaly 1,5 hónapon át izzadtam... ::)

Rounin

De hát grorious nipponban ez köztudomású! (akárcsak a "bármilyen betegség = must be summer cold")

Én

Quote from: Member on 2011-01-27, 21:09:09
Amúgy ez most honnan jutott eszedbe? :D
Quotefuck yeah

.Attila

Quote from: Cloud on 2011-01-27, 21:09:55
Szex--->izzadsz--->hamarabb "kiizzadod a betegséget".:D Meg amúgy is. Szexelni jó.  :szemuveges:

Amúgy meg próbáld ki. :D

És ráizzadod a partneredre.

Member

Quote from: Ymir on 2011-01-27, 22:24:30
Japán módi szerint ilyenkor átadod a partnerednek a betegséget és másnapra meggyógyulsz :D
Klasszikus H alapszitu, amikor a megfázást (!) elkapja a másik az együttlét során.