Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2011-03-07, 20:03:41
Quote from: Kvikveg on 2011-03-07, 04:16:55
Wasisdas? Letoltheto?

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=469.msg469923#msg469923
ill. olvass vissza a könyves topikban.
Ez utóbbit átvállalom, mert szívesen reklámozom ami tetszett: én szerettem, viszont kikuchiyo állítólag nem annyira (de azért "még mindig kiváló könyvnek tart"ja).

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

fura. alig aludtam mostanában, mégis rohadtul álmos vagyok... azt hinné az ember, hogy le lehet szokni az alvásról, de úgy néz ki csíra vagyok hozzá :(

Darkstar

Azért elmegy valahová a polgazd tanár, három olyan házit ad rövid határidővel, amik akár magukban is megállhatnának TDK vagy szakdolgozat formában.
1. A költségvetési kiadások változásának kiszorítási hatásának elemzése a rendszerváltástól napjainkig
2. Az egészségügy, mint közjószág a rendszerváltástól napjainkig
3. Kormányzati kudarcok valamint sikeres/sikertelen kezelésük a rendszerváltástól... (példákkal és azokhoz kapcsolódó elemzésekkel)

:gyagya:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Quote from: Darkstar on 2011-03-09, 00:20:38
Azért elmegy valahová a polgazd tanár, három olyan házit ad rövid határidővel, amik akár magukban is megállhatnának TDK vagy szakdolgozat formában.
1. A költségvetési kiadások változásának kiszorítási hatásának elemzése a rendszerváltástól napjainkig
3. Kormányzati kudarcok valamint sikeres/sikertelen kezelésük a rendszerváltástól... (példákkal és azokhoz kapcsolódó elemzésekkel)

szerintem nem tudtok róla, de épp kormányprogramot iratnak veletek  :D

Próféta

Nem tudom, hogy mennyire indikatív a te tanárodra nézve, de egy kedves ismerősöm pár éve hasonlót tapasztalt Corvinus közgazda BSc-n. A házidolgozatok célkitűzésénél igen magasra tették a lécet, viszont a hallgatóság zöme csak Figyelő/HVG/stb-ből összefoglalt pár oldalnyit, és jó jegyet kapott rá; tehát csak ilyen tessék-lássék tanulmány volt a tényleges elvárás. Tisztára lehidaltak, amikor ő naívan komolyan vette a feladatot, írt mailt az EU nemtommelyik tanácsadószervének és elkérte az eredeti tanulmányt amelyből a magyar szakorgánumok szemezgettek, majd a tanulmány elkészülte utáni újabb fejleményeket vizsgálatára saját kutatómunkát is fektetett a dologba, mindezt pár hét alatt.

Szóval szerintem nyugi :)

Darkstar

Csütörtök 13 óra a határidő :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ahogyan egy csodásra csomagolt ajándékban is lehet 3 szem lejárt szavatosságú bonbon, úgy egy jól hangzó cím mögé is dobhatsz valami zaccot. :D Lásd Nakedape szövegét,
Quote from: Nakedape on 2011-03-09, 00:52:24
Általában a kormányprogramok is ilyenek. :D

Fazék

Quote from: Nakedape on 2011-03-09, 00:52:24

10/10

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Darkstar

Úristem. Indexes kommenteken rég röhögtem ennyit  :rotfl:
QuoteIzé... akkor esetleg Szent Turul Nemzeti Repdelte?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Acchan

Quote from: Darkstar on 2011-03-10, 10:45:31
Úristem. Indexes kommenteken rég röhögtem ennyit  :rotfl:
QuoteIzé... akkor esetleg Szent Turul Nemzeti Repdelte?
:muhahah:
Kicsire nem adunk:
QuoteOrbán Viktor űrállomás
:rotfl:

Member

Ha már minden közintézményt, nagyobb teret, az országot is átnevezték, lehet elkezdeni a nyelv megtisztítását a külföldi szeméttől?

Sajnos az új alkotmány szerint nem lehet klónozni, úgyhogy nem lehet még egy Vikink. :/

Nakedape

Quote from: Member on 2011-03-10, 15:24:04
Ha már minden közintézményt, nagyobb teret, az országot is átnevezték, lehet elkezdeni a nyelv megtisztítását a külföldi szeméttől?
mint pl member tag helyett?

Acchan

Quote from: Nakedape on 2011-03-10, 15:25:13
Quote from: Member on 2011-03-10, 15:24:04
mint pl member tag helyett?
:D
Ne legyen több angolszász és latin eredetű szakkifejezés sem? :(

Member

Nincs is szebb annál, mint amikor HF f46607-tal köszönsz valakire reggel, vagy egy It's over 9000-rel adod a tudtára a fagylaltbolti árusnak, hogy a termékük bazijó, ehelyett a Pali véleménye szerint memoriterekre volna szükség? SUXX

Amúgy tesóm kolijában a második figura halt meg az elmúlt egy hónapban. De biztos a kormány irtja titokban az ingyenélő bölcsészeket.

Kvikveg

Quote from: Member on 2011-03-10, 16:23:18
Nincs is szebb annál, mint amikor HF f46607-tal köszönsz valakire reggel, vagy egy It's over 9000-rel adod a tudtára a fagylaltbolti árusnak, hogy a termékük bazijó, ehelyett a Pali véleménye szerint memoriterekre volna szükség? SUXX

Amúgy tesóm kolijában a második figura halt meg az elmúlt egy hónapban. De biztos a kormány irtja titokban az ingyenélő bölcsészeket.
Wtf.

Indexes cikk: LOL
A hidatnevezes meg elmegy, de a Ferihegynek ilyen kreten hosszu nevet? A hozzaszolalsokon itt rohogok.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Acchan

Quote from: Kvikveg on 2011-03-10, 17:36:44
de a Ferihegynek ilyen kreten hosszu nevet?
LisztFerihegy és kész.  :haha:

Member

Gabonaőrlemény "nem-Gyurcsány" Ferenc Vetődéssel vagy Gyűrődéssel keletkezett Tájegység Utas- és teherszállító légi alkalmatosságok tranzit forgalmául szolgáló nagyobb, kötőanyaggal és adalékanyaggal borított fizikai terület, nem összekeverendő a fizikából ismert fogalommal.

EDIT: Meztelen D majom tanácsára korrigálva.

Nakedape

tér? csak így egy szóban?, most csalódjak benned?

Acchan

A "tranzit" nem külföldi szemét::)

Nakedape

tranzi: ősi népcsoport, ők hordozták a, magyarok tegezeit és egyéb csomagjait. Néha magukban is portyáztak, főleg mediterrán irányokba, ők ültették ott az első narancsokat

Acchan

Quote from: Nakedape on 2011-03-10, 18:00:44
tranzi: ősi népcsoport, ők hordozták a, magyarok tegezeit és egyéb csomagjait. Néha magukban is portyáztak, főleg mediterrán irányokba, ők ültették ott az első narancsokat
És szerettek a másik nem ruháiba bújni?

Member

Quote from: Acchan on 2011-03-10, 17:56:17
A "tranzit" nem külföldi szemét::)
Pontosan, a belső érték (=marha) kompenzáló szava volt a turáni magyar nyelvnek, melynek rovásírásos változata a sumér piramisokon mind a mai napig látható. Érdekessége, hogy szerepel benne egy speciális "rovás", mely csak ebben a szóban található meg, és egy kis family frost kocsit ábrázol.

Cloud

Dejó hosszú hétvége, ma meg szabin is vagyok, erre olyan beteg vagyok mint állat.  :frown: :punny:

SaiyaGin

Tokyo Magnitude 8.8  :zomg:

Quote from: Cloud on 2011-03-11, 06:41:21
Dejó hosszú hétvége, ma meg szabin is vagyok, erre olyan beteg vagyok mint állat.  :frown: :punny:

:oops:

Rounin

Quote from: Cloud on 2011-03-11, 06:41:21

Én nem. ^^