Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Member on 2011-03-27, 17:36:53
Bishop új avája nagyon ott van. :appl:
Szerintem nem szándékos. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: chilip on 2011-03-27, 17:46:56
Quote from: Ramiz on 2011-03-27, 17:41:29
Annyira mély depresszióba zuhantam, hogy semmi másra nem vagyok képes, csak egy Paul Simon CD-t hallgatni és feküdni az ágyamon. Még piálni és cigizni sem!

dehát írogatsz fórumra, vagy laptop + ágy kombó?
Laptop + ágy + basztató szülők kizárása kulccsal...
lassan azért megjön a kedvem a cigizéshez... ki tudja talán még iszok is... csak az a baj, hogy most már harmadik napja, hogy véletlenül minden este megiszok egy csomó rumot (farsangi buli, utána haverokkal, utána stúdiózás közben, hogy a hangom mélyüljön meg rekedjen meg utána már lendületből...) és kezdek kihalni mint a dinoszauruszok...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Túl sokat kaptál valamiből, vagy éppen túl nagy a hiány?

Xzone

Quote from: Ramiz on 2011-03-27, 18:56:05
Quote from: chilip on 2011-03-27, 17:46:56
Quote from: Ramiz on 2011-03-27, 17:41:29
Annyira mély depresszióba zuhantam, hogy semmi másra nem vagyok képes, csak egy Paul Simon CD-t hallgatni és feküdni az ágyamon. Még piálni és cigizni sem!

dehát írogatsz fórumra, vagy laptop + ágy kombó?
Laptop + ágy + basztató szülők kizárása kulccsal...
lassan azért megjön a kedvem a cigizéshez... ki tudja talán még iszok is... csak az a baj, hogy most már harmadik napja, hogy véletlenül minden este megiszok egy csomó rumot (farsangi buli, utána haverokkal, utána stúdiózás közben, hogy a hangom mélyüljön meg rekedjen meg utána már lendületből...) és kezdek kihalni mint a dinoszauruszok...

Makos

Quote from: szpeter on 2011-03-27, 16:30:55
Hopp,most jut eszembe megosztani.A CODos hekker zsidó cuccról kiderült , hogy egy vicc volt. A srác haverja szórakozott csak vele  ^^"  :lul:
Mindenesetre, IP-t ki lehet lesni :D

Selmo

Komolyan, 5:10-kor moderátori értesítést küldeni pofátlanság. Jóéjszakát! :hehe:

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Beleneztem a mikor-jon-a-kukasauto naptarunkba, es a bal felso sarokban egy okossag diszelgett, miszerint a recycling szimbolum (3 zold nyilacska kergeti egymast), az a Mobius szalag.
Es valami elkezdett bennem sikoltozni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Képfeltöltésen tán formázták a vinyót?

Moha

Asszem egy lakatlan szigeten éhen halnék, vagy legalább is gyümölcsön élnék.
Anyám hozott egy élő pontyot és rám osztotta a hóhér szerepét. Még egy nyamvadt halat sem tudok kinyírni.  :ejj: Már kupánvágtam egy csomószor, összetörtem a koponyáját, de még mindig mocorog...

Xzone

Quote from: Moha on 2011-03-28, 23:17:33
Asszem egy lakatlan szigeten éhen halnék, vagy legalább is gyümölcsön élnék.
Anyám hozott egy élő pontyot és rám osztotta a hóhér szerepét. Még egy nyamvadt halat sem tudok kinyírni.  :ejj: Már kupánvágtam egy csomószor, összetörtem a koponyáját, de még mindig mocorog...

Néha még azután is mozognak, miután kibelezted őket, szóval ne legyél meglepve :)

Member

Tedd a mosdókagylóba és "ejtsd bele" a hajszárítót.

kikuchiyo

Hogy lehet egy macskából kivenni a kullancsot?

Nehezítés: az állában van.
Failure is the default option

Makos

Quote from: kikuchiyo on 2011-03-28, 23:50:14

Balta?
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Darkstar

Leginkább állatorvos szvsz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Én is ettől tartok, csak ahhoz szerezni kell szállítókosarat, bele kell passzírozni a macskát, el kell autózni vele a dokihoz - már ezalatt is halálra rémüli magát a szerencsétlen.

Szerk: ahhoz képest, hogy egy 15 éves vén szobamacska, aki egész nap a kosarában alszik, és csak napi pár percre jár ki a dolgát végezni, egész gyakran szed össze kullancsot. Vénségére még egy egeret is fogott ma reggel (nyilván a nagydolog után), hű állathoz méltón odahozta a lábtörlőre.

Darkstar

A miénk is ezt csinálja. Azaz csinálta, mert a környező mezőről már eltűnt az összes egér. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Darkstar on 2011-03-29, 00:55:27
A miénk is ezt csinálja. Azaz csinálta, mert a környező mezőről már eltűnt az összes egér. :D

Semmi sem aranyosabb annál amikor az ember macskája a döglött egeret, patkányt, mezei pockot beviszi a lakásba és leteszi a szoba közepére. :D

Darkstar

De van, amikor élőt hoz, leteszi és utána neked kell elkapni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Darkstar on 2011-03-29, 01:09:39
De van, amikor élőt hoz, leteszi és utána neked kell elkapni. :D
Közös játék gazdival? Felbecsülhetetlen. :D

Maron

Quote from: kikuchiyo on 2011-03-28, 23:50:14

Valaki lefogja, míg a másik megpróbálja kiszedni, tanácsos takaróba csavarni, hogy a menekülési kísérletei következményeként az embert ne karmolja nagyon össze. Utána szegényt elengedni, hogy megnyugodjon. Állatorvoshoz tényleg inkább ne vigyétek, max. ha ki tud jönni esetleg, ilyen korban nagyon rosszul viselik már az utazást.  ^^"

Xzone

Az nem opció, hogy hagyod jóllakni a kullancsot? :)

Nakedape

lehet elvileg venni műanyag kullancs kiszedő kanalat, azzal ki is lehet csavarni. még nem  kutyából anno csipesszel csak
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Én ki szoktam csavarni a kutyából. Egyedül arra vigyázz, hogy bele ne szakadjon a kullancs feje a macskádéba.
Állatorvoshoz vinni?? Ezért??? Puhány Pestiek...
Quote from: Xzone on 2011-03-29, 02:01:31
Az nem opció, hogy hagyod jóllakni a kullancsot? :)
Te láttál már jóllakott kullancsot?? Arra játszik, hogy életében egyszer táplálkozzon és akkora lesz, mint az öklöm!

Quote from: Cloud on 2011-03-29, 01:01:19
Semmi sem aranyosabb annál amikor az ember macskája a döglött egeret, patkányt, mezei pockot beviszi a lakásba és leteszi a szoba közepére. :D
Csak ajándékot akar a szerető gazdinak adni!

.Attila

Hát persze, szülői fogadóóra, most utazhatok 2 órát a semmiért.

Moha

Az nem aranyos, az figyelmeztetés! :haha:

Quote from: Member on 2011-03-29, 13:43:22
Te láttál már jóllakott kullancsot?? Arra játszik, hogy életében egyszer táplálkozzon és akkora lesz, mint az öklöm!
Én nem láttam, mert a tarkómon volt. De hogy jóllakott a mocsok, az biztos.

kikuchiyo

Quote from: Moha on 2011-03-29, 21:13:53

Az nem aranyos, az figyelmeztetés! :haha:

http://www.catswhothrowupgrass.com/kill.php ?

Cloud

Member

Milyen világot élünk, a munkanélküliek kirendeltségén piramisjátékba akarják bevonni a pályakezdőket. Fizess be 80e-ret, ajánlj mindenkinek "olcsó" videós vezetékes telefont és majd a jutalékokból dől a lé, mert ezt a céget úgysem veri senki árakban. Szánalmas.

White SeeD

Hát, valamivel javítani kell a statisztikákat, elvégre rosszul áll a számláló:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/03/30/ksh_korrigalt/

Btw, ott akkor rosszabb a helyzet mint nálunk.
Itt az van hogy a segélyért el kell vállalni önkormányzati munkát, ami a következő:
Van 12 ember. ezeket beosztják 4 fös csoportokba. Kiküldik őket a főtérre, 4m távolságra elhelyezik őket.
ekkor a 4 fős csapatok 1-1-2 főre oszlanak fel.
1 ember felszedi a díszkövet, keletkezik egy lyuk. Mikor már belefér a másik 2 ember, akkor azok elkezdik visszarakni a burkolatot. 1 meg úgy csinál mintha csinálna valamit, de csak a lapátot támasztja, néha alrébblapátolja a követ hogy a rakók könnyebben elérjék.
Jah és +1 fő önkormányzati alkalmazott akkor vidáman telefonálva figyeli az eseményeket.

Szóval értelmes, tartalmas munkát végeznek.
(nem, nem lesz jobb az út minősége, sőt egyre rosszabb, mielőtt ezzel pedálozna valaki)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

Hol is laksz? Azt hiszem, áthelyeztetem magam hozzátok, valamit rosszul csinál az ürge.