Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

zsozso nem akar egyszer egy meetre eljonni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Valamilyen meetre szokott járni. Ha meg beszélgetni akarsz vele, akkor gyere League of Legends-et játszani :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2012-01-06, 01:09:18
Valamilyen meetre szokott járni. Ha meg beszélgetni akarsz vele, akkor gyere League of Legends-et játszani :D
:D

Uuuuu...  :eek: :he:
http://9gag.com/gag/1476371 Meanwhile in Chernobyl
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2012-01-06, 00:14:21

Áh, whatever. Zsozsóval is épp arról beszélgettünk a villamoson, hogy melyik
nyugatabbi országba kéne elhúzni innen...
és akkor külföldről is elérhető lesz az usteam :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

Ezt a képet nem látta valaki valahol nagyobb wallpaper méretben?

http://uppix.net/f/2/e/b3e7ce02b0fddebd2b09b681d28f9.jpg

Member

Quote from: Darkstar on 2012-01-05, 23:25:28
Nice

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2012/1/5/Ellehetetlenitette_a_gazdasagi_es_jogi_egye_6N4Q1Y

Ez már abszurd. Ha valaminek az állami támogatását a piaci igényekhez igazodó
felsőoktatás érdekében csökkentenék, akkor pont nem a gazdasági, hanem a
bölcsészt kéne ilyen mértékben.
Eddig azt is szajkózták, hogy mérnök kell, mérnök kell, de gondolom azokat az új közszolgálati "fidesz képzőben" termelik majd unortodox tantervvel. Ezzel a döntéssel én sem értek egyet, teljesen abszurd, nem hallottam még olyanról, hogy egy nemkomcsi ország feleslegesnek ítélje az értelmiségieket.

Acchan

QuoteA legnagyobb csökkenésre a gazdasági szakokon kell felkészülni, 4650-nel tanulhatnak kevesebben állami ösztöndíjasként.
Ólmot nem öntenek a közgázra jelentkező hallgatók fülébe esetleg? Azért a többi szak leépítése mellett ez annyira kiugró érték, hogy le se tagadhatnák, mi vele a céljuk.

Member

Quote from: Acchan on 2012-01-06, 20:29:27
QuoteA legnagyobb csökkenésre a gazdasági szakokon kell felkészülni, 4650-nel tanulhatnak kevesebben állami ösztöndíjasként.
Ólmot nem öntenek a közgázra jelentkező hallgatók fülébe esetleg? Azért a többi szak leépítése mellett ez annyira kiugró érték, hogy le se tagadhatnák, mi vele a céljuk.
Tegyük hozzá, hogy aki államin végez, az 10 évig nem mehet külföldre munkát vállalni, szóval ólmot csak a munkahelyen öntenek majd, mert addigra a tőzsdét és a bróker cégeket is államosítjuk. :)

Acchan

Áhh, a kiégett, szoci korszakból megmaradt negyvenes kollégák az egyszerű fizikai kínzásoknál kifinomultabb eszközöket vetnek be. :D

.Attila

Quote from: Member on 2012-01-06, 20:19:38
Quote from: Darkstar on 2012-01-05, 23:25:28
Nice

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2012/1/5/Ellehetetlenitette_a_gazdasagi_es_jogi_egye_6N4Q1Y

Ez már abszurd. Ha valaminek az állami támogatását a piaci igényekhez igazodó
felsőoktatás érdekében csökkentenék, akkor pont nem a gazdasági, hanem a
bölcsészt kéne ilyen mértékben.
Eddig azt is szajkózták, hogy mérnök kell, mérnök kell, de gondolom azokat az új közszolgálati "fidesz képzőben" termelik majd unortodox tantervvel. Ezzel a döntéssel én sem értek egyet, teljesen abszurd, nem hallottam még olyanról, hogy egy nemkomcsi ország feleslegesnek ítélje az értelmiségieket.

Miután Magyarország amolyan kiskína szerepet tölt be, valóban nincs szükség ennyi diplomásra.
Ide zömmel azok a munkák jutnak, amiket az anyacég dolgozói nem akarnak megcsinálni.

Darkstar

>alkmakro tanulás
>policy elemzés és szimultaneitási torzítás problémája
>"xy alapján könnyű belátni..."

Az mind szép és jó, de mire kiszámoltam, hogy xy miért az, ami, teleírtam 5 oldalt... Rühellem az ilyet, de még jobban utálom, ha valamit elém tesznek, hogy "Nesze, így van. Miért? Csak."
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Szabadság. Szeretem. :jee:

chilip

[spoiler=rant]holnap vizsga lenne, ma lázas betegen itthon, orvos kiírt

gondoltam jó, felveszem jövőheti időpontot

...
...
...

betelt, 25.én a legközelebbi = silent rage[/spoiler]

.Attila

Karaoke bár nyílik, bár fene tudja, milyen.

[spoiler]お世話になっております、どれみふぁ屋です。明日2012年1月12日12時より、どれみふぁ屋カラオケボックスをOpenいたします。1月中は税金無しのご利用料金とさせていただきます。昼12時から夕方6時までは1時間1460ft(税込2000ft)、夕方6時より午前2時まで2920ft(税込4000ft)となります。電話かEmailでご予約いただいた上、お越しいただくようお願いいたします。電話+36206675944、Eメールdoremifaya.hu@gmail.com です。よろしくお願いいたします。[/spoiler]

Én

Quote from: chilip on 2012-01-11, 09:48:09
[spoiler=rant]holnap vizsga lenne, ma lázas betegen itthon, orvos kiírt

gondoltam jó, felveszem jövőheti időpontot

...
...
...

betelt, 25.én a legközelebbi = silent rage[/spoiler]
Én tegnap letudtam a vizsgákat, most tanulhatok szigorlatra. :S

kikuchiyo

Quote1460ft(税込2000ft)

Ez hogy is jön ki nekik? (gyk. milyen adókulccsal számolnak?)
Failure is the default option

.Attila

Én is azt néztem. 37% a kulcs, de hogy mi alapján, passz.
Az sem derül ki, hogy ez mennyiben hasonlít a japán karaoke klubokhoz, de majd úgy is jönnek az első beszámolók.

Xzone

Quote from: .Attila on 2012-01-11, 11:38:00
Karaoke bár nyílik, bár fene tudja, milyen.

[spoiler]お世話になっております、どれみふぁ屋です。明日2012年1月12日12時より、どれみふぁ屋カラオケボックスをOpenいたします。1月中は税金無しのご利用料金とさせていただきます。昼12時から夕方6時までは1時間1460ft(税込2000ft)、夕方6時より午前2時まで2920ft(税込4000ft)となります。電話かEmailでご予約いただいた上、お越しいただくようお願いいたします。電話+36206675944、Eメールdoremifaya.hu@gmail.com です。よろしくお願いいたします。[/spoiler]

Hol olvastad a hírt?

Xzone

Quote from: .Attila on 2012-01-11, 12:46:19
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=127738977344779&id=109630555822288

:jee:

Én kipróbálnám. Csak beszéljük meg egy hónappal előre legalább, amíg mindenki megtanul pár dalt. :D

SaiyaGin

... éééééééés, igen, ez a vizsgaidőszak se nélkülözi a káoszt: ma délutánra sikerült meghirdetni két különböző szak írásbeli vizsgáját egy helyre, egy időre. :Kiraly:

Darkstar

Holnap megyek a fővárosi nagycirkusz Parlamentbe, meghallgatni, hogy Rózsika élőben is olyan hülyeségeket beszél-e, mint a médiában.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Ne felejtsd el a kellékeket: :haha:

Darkstar

"Az Országház látogatásakor kérjük, az épület jellegének megfelelő ruházatban jöjjön, és az alábbi szabályokat vegye figyelembe:

Belépés előtt az ORFK Köztársasági Őrezred munkatársai biztonságtechnikai átvizsgálást hajtanak végre. Az átvizsgálás a belépés feltétele, ezért akik a biztonságtechnikai átvizsgálásnak nem vetik alá magukat, az épületbe nem léphetnek be.
...
A látogatók részéről tilos:
- a közbiztonságra különösen veszélyes és személyi sérülés okozására alkalmas eszközt az épületbe behozni
"

Namost fegyvert vinni a parlamentbe kifejezettem hasznos lenne a közbiztonságra nézve, de sajnos ott a személyi sérülés kitétel...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

akkor olyat vigyél, ami nem személyi sérülést okoz, hanem azonnali halált. :)
[reserved]

Lythis

Quote from: Darkstar on 2012-01-12, 10:31:16
(...)
Van egy videó, amiben a gyerek izomból képentörli a tesóját egy iPad-del, úgyhogy azt sem viheted, mert veszélyes ... :D

(also: be prepared for a cavity search, terrorist scum!)

Kuroi Tenshi

tudom, ne politizáljunk, de ez golden:
[spoiler]
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/2012/01/10/a_motorpiac_halott._sebaj/
cikk vége:
Quoteilletve a motorkerékpárok regisztrációs adójának csökkentéséért dolgozik most a Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ez utóbbi különösen időszerű volna, mivel az év eleji változások óta, egy új 1,4-es autó regadója kevesebb, mindössze 65 ezer forint, mint egy mezei 125-ösé, amely után 95 ezret kell fizetni. Törvényalkotók, jó reggelt!
első komment:
[spoiler]
QuoteA "törvényalkotóknak" nem jó reggelt, hanem

a jó édes kurva anyjukat ...!!!
[/spoiler]
:lul:
[/spoiler]

Darkstar

No, semmi érdekes nem volt.
Illetve egy valami: aki diákhitel2-vel végi el a jogot vagy közgázt és utána állami alkalmazásban helyezkedik el, az állam visszatéríti a felvett hitelt. Részletek később.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Akkor ugye nekem is visszafizetik majd a 250k/félév tandíjamat ha az OMSZ-nál leszek mentőtiszt? ::)

Én

Az utóbbi pár hónapban sokszor volt hogy felvettem valakit msnre de nem igazoltak vissza. Azt hittem csak pöcsfejek, de most tuti hogy valaki akarja hogy felvegyem, és ő is próbál engem felvenni, de egyikünknél sem jelenik meg értesítés. Ilyenkor mi van, nem tudjátok?
>he still uses msn, etc etc