Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Puru²

.Attila

Cloud

Ramiz

Quote from: .Attila on 2012-02-06, 14:33:42
Elektromos cigikben jártas itt valaki?

Még nem, de ha lesz pénzem, kipróbálom őket, ideje visszafognom a bagózást.

Más: Műszaki Egyetem tanszéki honlapján magyarul egy megjegyzés: "Figyelje folyamatosan, változhat!" Váltok angol nyelvű megjelenítésre. Ugyanaz a felirat: "May changed!" A hallgatói információk menüpontok pedig angolul erre a "változatra" rövidülnek: "This information is only available in Hungarian!".

BTJUNKIE: ha saját döntés (bár nyilván az eljövendő nehéz idők miatt), megértem, de nagyon sajnálom, imádtam! Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyit kerestek így összesen, harcokkal meg költözködésekkel együtt ezek a torrent portál üzemeltető arcok, kerestek-e egyáltalán rajta.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

leírhatatlanul elegem van ebből a
[spoiler]szájbabaszott[/spoiler]
napból

szerk: felvidulásként/ötletszerzésnek azt hiszem megnézem most az Összeomlást

Én

Quote from: Fazék on 2012-02-06, 19:07:14
leírhatatlanul elegem van ebből a
[spoiler]szájbabaszott[/spoiler]
napból

szerk: felvidulásként/ötletszerzésnek azt hiszem megnézem most az Összeomlást
Nekem eddig ez az egész év meglepően
[spoiler]fos[/spoiler]

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Ramiz on 2012-02-06, 18:42:22
Quote from: .Attila on 2012-02-06, 14:33:42
Elektromos cigikben jártas itt valaki?

Még nem, de ha lesz pénzem, kipróbálom őket, ideje visszafognom a bagózást.

Próbálok innen-onnan tapasztalatokat összegyűjteni, remélem, bejön szüleimnek és akkor végre nem kell itthon szívni a füstöt.
A legjobb persze a költözés lenne, de az egyelőre nem alternatíva, remélhetőleg fél-egy éven belül már igen.

Nakedape

http://www.youtube.com/watch?v=JINC4wLP_fE

lassan kéne őrült norvégok topik is?

Cloud

Az idióta. :D

Kraivan

Quote from: Nakedape on 2012-02-07, 15:11:27

Én most befekszem egy krematóriumba h elmúljon a fázás érzése.

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2012-02-07, 15:11:27

Holy sh*t...

Also: mar azt hittem valami allami kontrollszerv veletlenul lekapcsolta nalunk a netet, esetleg a havazas tett be neki, de csak a switchnel szakadt el a hajgumi ami benttartotta a bejovo kabelt.  :)
Csodalkoztam is, hogy a Skypeos telefon meg miert uzemel.  :lame:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Darkstar on 2012-02-06, 01:26:34
Villáskérdés:
nálunk melyik csatorán lesz a Superb Owl?
[spoiler=Me is a slowpoke][/spoiler]

Nakedape

szpeter

Ma eljátszom a kínos köhögés visszafojtásos színházlátogatás szerepét; vagy meglincselnek vagy hős leszek. (de csak a magam szemében)  ^^"  Nem tudtam kinek elpasszolni a jegyet, a darab meg egyébként is érdekel.Megyek és szerzek köptetőt gyorsan,van pár órám kikúrálni magam. Finom lesz. Egyébként a Szabadesés c. darabot (nem) fogom szabotálni reményeim szerint.
szerk: Na annyira nem vészes a dolog,elvégre 5 napja küszködök.Csak néha rámjön óránként 1-1 köhögő-roham,ezt akarom elkerülni.

Nakedape

mindenképp vigyél be magaddal kis vizet, ha szárazan kaparna

szpeter

:merci: Jó ötlet.

szerk: No sikerült különösebb figyelemfelkeltés nélkül végignézni. Lebilincselő dráma volt, egyedi megoldásokkal; lehet, hogy ejthetnék róla valamelyik topicban pár szót. Mindenesetre csak ajánlani tudom. Még mindig a hatása alatt vagyok kissé.  :redface:

noriko

Quote from: szpeter on 2012-02-08, 15:57:11
lehet, hogy ejthetnék róla valamelyik topicban pár szót. Mindenesetre csak ajánlani tudom. Még mindig a hatása alatt vagyok kissé.  :redface:
this way

Más: 3 hét szabadság után visszamenni munkába kínszenvedés. nem tudok dolgozni. nem akarok dolgozni. vissza akarok menni szabira. vissza akarok menni Japánba.  :bruhuhu:
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

táskádba nem pakolták be egy kis japán munkamorált?

noriko

nem fért be a futon mellé :D
"I wish I could, but I don't want to."

White SeeD

Munkaügyön megint toppon vannak a munkakiajánlások terén. Műszaki informatikai mérnökasszisztens végzettségemhez kiutaltak a köv munkahelyre:
http://www.csalikft.hu/
Hát, szívesen csinálok nekik egy normál honlapot, de kétlem hogy erre keresnének embert...
Bár ez már közelebbi találat, nem úgy mint a múltkori fém és gépalkatrészgyártó üzem.
Lassan csak eljutnak odáig, hogy pc is lesz a közelben.
Mindenesetre mikor visszaviszem a nemleges papírt kivetetem a műszaki meg talán a mérnők szavakat is a munkaügyi aktámból.
Annyira fos a rendszer. Nem tudnak semmit mondani, még azt sem hogy mivel foglalkozik a cég. Kinyomtatják a papírt amin rajta van a munkahely neve, címe. Majd 10 sor szöveg ahol zsarolnak hogy ha nem fogadom el az általuk kiajánlott helyet akkor törölnek a rendszerből és lehetek papír nélküli munkanélküli.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Én

Lehet hogy ez csak csali
De komolyan, hogy lehet ilyen nevet adni egy cégnek? :D

kikuchiyo

Quote from: noriko on 2012-02-09, 12:17:42
vissza akarok menni Japánba.  :bruhuhu:

Azért majd kérnénk egy élménybeszámolót.
Failure is the default option

Kraivan

Quote from: White SeeD on 2012-02-09, 13:52:58
Munkaügyön megint toppon vannak a munkakiajánlások terén. Műszaki informatikai mérnökasszisztens végzettségemhez kiutaltak a köv munkahelyre:
http://www.csalikft.hu/
Hát, szívesen csinálok nekik egy normál honlapot, de kétlem hogy erre keresnének embert...
Bár ez már közelebbi találat, nem úgy mint a múltkori fém és gépalkatrészgyártó üzem.
Lassan csak eljutnak odáig, hogy pc is lesz a közelben.
Mindenesetre mikor visszaviszem a nemleges papírt kivetetem a műszaki meg talán a mérnők szavakat is a munkaügyi aktámból.
Annyira fos a rendszer. Nem tudnak semmit mondani, még azt sem hogy mivel foglalkozik a cég. Kinyomtatják a papírt amin rajta van a munkahely neve, címe. Majd 10 sor szöveg ahol zsarolnak hogy ha nem fogadom el az általuk kiajánlott helyet akkor törölnek a rendszerből és lehetek papír nélküli munkanélküli.
Én még a túlképzett HR-eseket szeretem.

vendéglátó technikus vagyok. Linkben ott van h milyen munkára vagyok jogosult. De a HR-esek nem veszik a fáradtságot h ha akár OKJ azonosítót keresnek a neten, h miaf*szom az h véndög technikus.

NEEEEEEEM....
Adom be az önéletrajzom boldog-boldogtalannak.
Erre jön egy telefon h menjek állásinterjúra.
Nem mondják h mire csak menjek.
Megjelenek. Konyhai kisegítőt keresnek. Mondom nem gond, ha pénzt adnak csinálom azt is, majd felmászok a ranglétrán ha lehet (mellékesen nagy frászt lehet. Ha kisegítő vagy, ott rohadhatsz meg. Akár éhbérért, de gürizni kell. Meg pucolni, meg előkészíteni meg sütni meg tálalni, csak nem értem mi a szakács dolga azt leszámítva akkor, hogy szakképzett személy nélkül kisegítő nem dolgozhat)

Aztán nézik a múltamat:
"Látom dolgoztál szakácsként is. Van is végzettséged rá?"
o_O
Látom a menedzserszakma annyira nívó, h elsajátítása nem igényel valódi tudást, de sokat mond.
Mondjuk sebaj h mellé vendéglátó menedszer is vagyok, meg mixer meg vend üzletvezető. Csak tudnám h akkor ő mire kapja a fizetést? Mert nem várom el h lexikális tudása legyen, de az ő munkájának segítése érdekében írok okj azonosítót az önéletrajzomba.

Mert nem az a jó szakember aki fejből vág mindent, hanem aki tudja h a kérdésre hol kell keresnie a választ. (avagy a google világában HOGY kell keresni a választ :D )

Kuroi Tenshi

Quote from: noriko on 2012-02-09, 12:17:42
3 hét szabadság

:eek:
* Kuroi Tenshi jelly
Utóbbi időkben a legnagyobb egybe kiadott szabim 3 nap volt. S még akkor is
üldözött a munka. Ünnepek alatt nem is voltam szabin...

Quote from: Kraivan on 2012-02-09, 20:12:45
Látom a menedzserszakma annyira nívó, h elsajátítása nem igényel valódi tudást, de sokat mond.

Tipikusan azok fröcsögnek így, akik még életükben nem láttak testközelből,
munka közben menedzsert, egy igazán kompetitív szakmában, és nem
tapasztalták meg saját maguk ezt a munkát.

Darkstar

Részben igazad van, de nálunk azért előszeretettel aggatják mnindenkire a manager jelzőt, talán mert jól hangzik. Olyanra is, aki egyébként valami tilitoli baromságot csinál.

Más:
Többszektoros makrogazdasági elemzés Zalai Ernővel és Pénzügyi Modellezés Száz Jánossal... Ez a két tárgy ki fog nyírni, már most látom. Emellé még jön a szakdoga, a Hewitt-os meló, egy másik projectfeladat és némi japántanulás is. Derp
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

kikuchiyo

Failure is the default option

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék