Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Indexet csak a sokszor okoskodó, jobbantudó stílus miatt nem tudom elviselni.

NLZ

Quote from: Member on 2011-10-01, 13:33:25
Amúgy meg ha magas színvonalú tudományos cikkeket nyomnának, ki járna fel oda? Pár geek és mérnök, nem? :) Bulvárosítani kell azt is, hogy fogyasztható legyen.
Azért lehet tudományos cikket intelligensen és kultúráltan leírni, hogy még akkor is szívesen olvasd, ha a felét se érted. :)
[reserved]

Member

Quote from: Én on 2011-10-01, 14:44:11
Indexet csak a sokszor okoskodó, jobbantudó stílus miatt nem tudom elviselni.
Meg most vezetést cseréltek (Origo-nál éppen a héten), ami miatt látszik, hogy tolódik a prioritás. Azért korábban ilyen színvonaltalan tüntetéstudósítást nem engedtek volna meg maguknak.

Acchan

De jó érzés volt reggel, az elküldés előtt rádöbbenni, h azt a diasort, amin hajnali 1-ig dolgoztam, azzal a lendülettel tegnap/ma ki is töröltem (persze, a lomtárból is).  :facepalm:

NLZ

Recuva, Undelete és ársaik?
[reserved]

Acchan

Mire újracsináltam, meg is találtam a gépen vmi halál helyen (nem állítottam be a mentés helyét, és utoljára valszeg az office mappáiban jártam), ahol még a kereső se bukkant rá.  ^^"

Member

Ugye senki sem okozott csalódást és neten népszámláltatok?
Mondjuk baromira zavart, hogy a beszélt nyelvek közé nem írhattam az orkot, a vallások közé pedig a pastafarianizmust.

Darkstar

Ide még nem ért ki a lap, kód nélkül meg nehéz. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Acchan

Quote from: Member on 2011-10-02, 12:45:15
Mondjuk baromira zavart, hogy a beszélt nyelvek közé nem írhattam az orkot, a vallások közé pedig a pastafarianizmust.
Alap. Anyuéknak is mondtam, hogy tegyenek így. :)

Btw. Sajna, nem sokat tudok arról a házról, amit most bérlek, szóval vagy mindenhol beikszelem a nem tudomot, vagy segítséget kérek a szomszéd mamitól, és hallgathatom fél napig az okosságait.  :D

Member

A ház nekünk (pontosabban nekem) is problémát okozott, a fene sem tudja, hogy mikor és miből készült. Hátranéztem, "hmmm, ez téglának túl vastag, legyen blokk", aztán kész.

Member

Engem mondjuk nem is a nemzetiségi dolgok érdekelnek most (zsidókat beteszik egyébbe, aztán mond meg, mennyien vannak, bunyevácokat szintén), hanem a vallásos rész. Eleve hiba, hogy az ateista/agnosztikus nincs megkülönböztetve, de az sem jelölhető, hogy vallásos, de nem jár templomba (anyum pl. katolikusnak jegyezte magát, de utoljára katolikus templomban talán az esküvőjén volt). Ettől függetlenül érdekes lehet, hogy a fiatalok mit válaszolnak.

White SeeD

Quote from: Member on 2011-10-02, 12:45:15

Én papíron.
Kiderült, hogy a számlálóbiztos fejpénzet kap a leadott lapok után, és mivel a szomszédnéni a számlálóbiztos akivel jó ha jóban van az ember, különben legközelebb nem hoz sütit, így marad a papíros kitöltés.
Meg netesen állítólag nem lehet rendesen trollkodni, pedig a neet-et + otakut valahova be kell suvasztani. :__devil:
(Nem mintha bárki is elolvasná)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Acchan

QuoteKiderült, hogy a számlálóbiztos fejpénzet kap a leadott lapok után

Nálunk ezért hivatali dolgozó a kérdezőbiztik 100%-a? OK, még egy ok, h neten töltsem.  :__devil:

Member

Quote from: Acchan on 2011-10-02, 17:08:18
QuoteKiderült, hogy a számlálóbiztos fejpénzet kap a leadott lapok után

Nálunk ezért hivatali dolgozó a kérdezőbiztik 100%-a? OK, még egy ok, h neten töltsem.  :__devil:
Nem tudtátok? Ez benne a biznisz, ha jól csinálod, 40-50k is jöhet belőle a konyhára.

Cobra

Most volt a TV2-n a Transformers 2. része. A szinkron  :falba:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Én múlt héten néztem bele az elsőbe, aztán "Óptimúsz fővezér"-nél felálltam a tv elől.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Én is elkaptam belőle egy részletet... Hát mit mondjak, elég gyenge.
Az optimus fővezér meg tényleg facepalm.

Cobra

Pedig még az áll legközelebb a valódi jelentéshez.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Vagy akár maradhatott volna Optimus Prime.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

optimális prímás
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

helyi népszámlálóbiztos nagyon aktív :) már ma itt járja a házat, és próbálja gyűjteni az embereket. mivel nem szeretek vitatkozni, és győzködni, hogy majd beküldöm neten, ezért azt mondtam, hogy tegnap elküldtem. erre meglátom hogy a papírjára néz, "hát még nem érkezett be". akkor lehet hogy ma küldtem el. viszlát. de nagyon magyarázta volna a szövegét :)
persze megértem, ha kifognék egy ilyen haszontalan, de jó kis fejpénzes munkát, én is próbálkoznék :)

Fazék

http://pcforum.hu/hirek/13222/Szabadalmaztatta+felhasznaloi+webes+nyomkoveteset+a+Facebook.html

azt hiszem kell majd rá szánnom kemény fél percet, hogy minden nem engedélyezett sütit töröljön a böngésző kilépésenként.

szerk: :D

frozenstein

Quote from: Fazék on 2011-10-04, 12:38:32
http://pcforum.hu/hirek/13222/Szabadalmaztatta+felhasznaloi+webes+nyomkoveteset+a+Facebook.html
De jó hogy nincs FB account-om.
Quote from: Cheesy on 2011-10-04, 15:49:39
Ezt már ezelőtt is meg akartam kérdezni, nademajdmost:
Vat dö fák iz inb4 & tiem? Fórcsanról ismerős mind2, de ott sem vágom mit takarnak..
Ezért jó az Urban Dictionary vagy egyes esetekben a Know Your Meme, Encyclopedia Dramatica.

Junchi

.Attila

Quote from: Junchi on 2011-10-04, 18:39:31
Quote from: frozenstein on 2011-10-04, 18:14:22

Bro!  :tezsvir:

Egy rakat dologról lemaradtam volna, ha nem vagyok fenn FB-on.
A társasági események zöme ott szerveződik.

Én

Quote from: .Attila on 2011-10-04, 18:43:33

Erre szoktam én azt mondani, hogy nekem az emberek tudják a telefonszámomat. :D

.Attila

Quote from: Én on 2011-10-04, 18:45:10
Quote from: .Attila on 2011-10-04, 18:43:33

Erre szoktam én azt mondani, hogy nekem az emberek tudják a telefonszámomat. :D

Nem kiscsoportos eseményekre gondolok, ami salsánál gyakran előfordul.
Kisebb csoportnál engem is telefonon keresnek.

chilip

Quote from: .Attila on 2011-10-04, 18:54:42
Nem kiscsoportos eseményekre gondolok, ami salsánál gyakran előfordul.
Kisebb csoportnál engem is telefonon keresnek.

hanem tüntetésekre, meg tömegverekedésekre :D

Member

Amúgy jah, Attilá-nak igaza van, akár forradalmat is ki lehet FB-on robbantani. Viszont aki szerintem követi a hírportálokat, nem marad le semmiről, aki meg csak a barátosné jägeres képeit nézegeti, az amúgy sem száll be a buliba.