Kedvenc anime intro-k és outro-k

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-05, 17:39:05

Previous topic - Next topic

Basara Neki

Intro:
Gundam SeeD desteniy... arg látni akarom azt a sorozatott...

Outro:
azt nem szeretem mert akkor van vége az epizodnak...  :beken:
hmm asszem... Gundam 8th ms team...
-Some wounds never heal-
-Some tears never dry-

FF7: AC:)

Gundamel, Macrossal és más mecha kérdésel forduljatok hozzám ^_^

Pirula

Excel Saga introja királyságos! :cool:
Most tartok a 13. résznél, de eddig még mindegyiket megnéztem - ez nálam ritkaságszámba megy - pedig ugyanaz. Az ending is jó poén, de Menchi énekéhez már ritkán van idegzetem, pedig a legvégén a 20th Century Fox-os részek is jók.

Fazék

Quote from: PirulaExcel Saga introja királyságos! :cool:
Most tartok a 13. résznél, de eddig még mindegyiket megnéztem - ez nálam ritkaságszámba megy - pedig ugyanaz. Az ending is jó poén, de Menchi énekéhez már ritkán van idegzetem, pedig a legvégén a 20th Century Fox-os részek is jók.
pedig a vég is ha jól emlékszem 2-féle változatban van, bár másodszorra már én is átpörgettem õket. de az intro-t én is mindig megnéztem :)

Ramiz

Lodoss TV verziójának marha hangulatos in/outroja van!

("Királyságos"... milyen muris szó... és furcsa, pont jól leírja az Excel Saga intrót! :D (ami szvsz jobb, mint a sorozat :rolleyes: ))
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Marfy

Quote from: RamizLodoss TV verziójának marha hangulatos in/outroja van!
Nekem is nagyon bejött fõleg az outro talán a legjobb amit eddig hallottam, de azért az intro is nagyon ott van.
Most vettem észre hogy a Furi Kuri-nak nincs introja vagy csak ennek az ogm-es  verziónak nincsen. Ja és ennek az outroja is :cool:.

Ramiz

Quote from: NokiMost vettem észre hogy a Furi Kuri-nak nincs introja vagy csak ennek az ogm-es  verziónak nincsen. Ja és ennek az outroja is :cool:.

Az biztos! Nézd meg az animét rendezõi kommentárral is (ogm-esben van), az intó készítésérõl is mesél.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Mivel anno nagyon tetszett a zenéje, most letöltöttem az ftp-rõl, és csak azt tudom mondani, hogy még mindig nagyon tetszik :jee: :cool: :kiraly:
Hogy ne csak a zenéjét dícsérjem: a képsorok is jól vannak összeválogatva, így összeségében nem is csoda, hogy mindig megnéztem, miközben az openinget meg a 2. endinget csak egyszer, hogy tudjam, többször ne hallgassam meg õket :)
Ritka a jó ending, amik eddig nekem bejöttek (ezek viszont nagyon :)):
- Haibane Renmei
- Green Green
- Noir
- Angelic Layer
- .hack//SIGN
- Midori no Hibi

És amit még szoktam hallgatni, bár már nem tetszik annyira: Chobits. bár a 2. ending azért még csak-csak.

Gab3c

(Android Ana) Maico 2010 OP-ja az eddigi legjobb amit eddig lattam. Imadom :) OP-ban Azumanga Daiou is szuper, csak sok hallgatas utan farasztja az agyam :D OP zeneben The Scanity: I love you (Fullmoon wo sagashite) a kedvencem.

ED-ben a FMP~fumoffu~ 'Sore ga ai deshou'-t szeretem.

Nekem a legkedveltebb OP-ja es ED-je (egyszerre) a D.N.Angel-nek van.

De eleg sok OP,ED tetszik, szoval sok-sok kdevencem van.
Kimi Ga DVDk angol felirattal itt: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=14037
Many thx to ae101kai

Assassin

Quote from: Gab3c(Android Ana) Maico 2010 OP-ja az eddigi legjobb amit eddig lattam. Imadom :) OP-ban Azumanga Daiou is szuper, csak sok hallgatas utan farasztja az agyam :D OP zeneben The Scanity: I love you (Fullmoon wo sagashite) a kedvencem.

ED-ben a FMP~fumoffu~ 'Sore ga ai deshou'-t szeretem.

Nekem a legkedveltebb OP-ja es ED-je (egyszerre) a D.N.Angel-nek van.

De eleg sok OP,ED tetszik, szoval sok-sok kdevencem van.

A Rurouni Kenshin egyik ED-je a "Heart of the Sword", (Lain is jó), Haibane Renmei OP-je, és ED-je (Kourin Mitsuzou Koubou - Free Bird, és a Blue Flow, a többi is kíváló, kellemesen megnyugtatja az embert), Naruto 4 OP-ja a Flow, Go!!!...nem is tudom felsorolni, nagyon jókat tudnak alkotni egyes zeneszerzõk :tezsvir:
" There is no sin to know their sins."

Xipe

szerintem a legjobb anime Intro a Ghost in the Shell-t illeti meg.
Kenji Kawai - Floating Museum cimu szama felulmulhatatlan.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipeszerintem a legjobb anime Intro a Ghost in the Shell-t illeti meg.
Kenji Kawai - Floating Museum cimu szama felulmulhatatlan.

Egyszer hallottam (átadtad), hmm valóban érdekes...de hallottad a Making of Cyborg-ot? Az is nagyon jóó!! :kiraly: Ajánlok egy kis Final Fantasy-t is a figyelmedbe :rotflol:

Xipe

Quote from: AssassinEgyszer hallottam (átadtad), hmm valóban érdekes...de hallottad a Making of Cyborg-ot? Az is nagyon jóó!! :kiraly: Ajánlok egy kis Final Fantasy-t is a figyelmedbe :rotflol:

Final Fantasy-t nem szeretem.
a GITS album megvan viszont, ismerem az osszes szamot rola.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: XipeFinal Fantasy-t nem szeretem.
a GITS album megvan viszont, ismerem az osszes szamot rola.

(Off:Hallgass lélekemelõ számokat is nem árt soha, az ember egy kicsit elmélyed a gondolataiban....)
Azonkívül a Floating museum nem intro vagy outro, amit írtam,  az a  GITS introszáma, de az Evangelion -Zankokuna Tenshi no These- se rossz. Persze ez folyamatosan bõvül, minél több animét megnézünk  :hopp:

Moha

Most nézem az Angel's Tail-t és szerintem tök jó az intrója! Olyan - hogy is mondjam - vidám, és energikus.  :jee: Kapásból amúgy az Azurro-ra emlékeztet.

.Attila

Quote from: White SeeDAmúgy most a zene a fontos, vagy a látvány is???
Az összhatás, zenére van külön topic.
Mellesleg Haibane introja nem tetszett, csak az outro? Szerintem intro is iszonyat nagy élmény :)
Ööö... mi az a ROD?

.Attila

Sokminden van tervbe véve, nem tudom hova pakolni õket, úgyhogy ez is csak az igen hosszú várólistára kerül sajna...

Moha

Quote from: White SeeDAmúgy most a zene a fontos, vagy a látvány is???
Nekem most speciel a zene dobta meg nagyon, de amúgy az összhatás is nagyon jó. Az elején pl, mikor az ének elkezdõdik, az a képsor kimondottan tetszik! :jee:

sugo

Quote from: MohaMost nézem az Angel's Tail-t és szerintem tök jó az intrója! Olyan - hogy is mondjam - vidám, és energikus.  :jee: Kapásból amúgy az Azurro-ra emlékeztet.

Én is valamelyik nap néztem meg és nagyon eggyet tudok érteni, nimdig  :) voltam tõle. (Sajnos az Azurro nem ugrott be, de van benne valami...)
Nálam is nyert!

sugo

Az Elfen Lied c. animét érdemes már elkezdeni már az Intro-ért is, én mióra végignéztem a "sorozatot" azóta naponta legalább 10x lejátszom az Introt.

.Attila

Quote from: White SeeDHuh, most nézem, hogy kimaradt a Gilgamesh.
Na az nagyon ütõs.

"Sokminden van tervbe véve, nem tudom hova pakolni õket, úgyhogy ez is csak az igen hosszú várólistára kerül sajna..."

Vegyél DVD írót. Én is most veszek egyet. Már 20K-ért lehet egész jókat kapni. +200Ft egy jobbfajta Verbatim DVD (SZE kolesz k3/517:D)
45GB 2000Ft-bõl megvan:) Nagyon megéri. Sokkal gazdaságosabb mint a hdd, vagy CD-re írnál. És csak egyszeri befektetés. +ha mázlid van van sulinetes is talán..
DVD író van, nem ezzel van gond. A megnézése van várólistán, azon pedig az író nem segít ;)

Xipe

Quote from: BonciDVD író van, nem ezzel van gond. A megnézése van várólistán, azon pedig az író nem segít ;)

Ha valakit olcso DVD erdekel(Ridata,Arita es hasonlok), akkor dobjon meg egy PM-el es adok egy linket.
_(๏̯͡๏)_

Manu

Nagyon megszerettem a One Piece introját, meg az outrojának a zenéjét, ami viszont jobb, mint az intróé. Mivel a 20-valahanyadik résznél tartok, és nem tudom késõbb változtatnak-e ezeken (hát csak nem ezek lesznek mind a 130-valahány rész elõtt meg után) ezért természetesen az elsõ intro-ra meg outro-ra gondolok.
Szintét teszik a Naruto utóbbi két outrója, bár az intrót lecserélhetnék már, de gondolom ez csak a köv. sagával fog megtörténni.
Jó a Samurai Champloo 23. ep.-ének outrója is, vagy inkább kedves :), ill. Mugen különszámán jót borultam :D

Titkos

Az Urusei Yatsura összes száma bekerült a kedvenceim közé, egyaránt található köztük vidám és melankólikus, talán éppen ezért hallgatom õket szívesen. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Marox

Hát nálam még mindig az Inu-Yasha introja viszi a pálmát.  :rolleyes:

Darkstar

Quote from: MaroxHát nálam még mindig az Inu-Yasha introja viszi a pálmát.  :rolleyes:

Melyik? Van belõle pár féle. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Marox

Quote from: DarkstarMelyik? Van belõle pár féle. :)

Természetesen a legelsõ. :)

Titkos

Quote from: MaroxHát nálam még mindig az Inu-Yasha introja viszi a pálmát.  :rolleyes:

IY-bõl én minden zenét szeretek, legyen az opening, ending, háttérzene, stb... :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Marox

Quote from: TitkosIY-bõl én minden zenét szeretek, legyen az opening, ending, háttérzene, stb... :)

Hát természetesen nekem is tetszik belõle mindegyik, de legjobban mégis a legelsõ fogott meg.  :rolleyes:

.Attila

Hát nem tudom, feelinges ending... marhára nem jön át a feeling a borzalmas énektõl (nem a nõ hangjával van a gond).
Az intro pedig szerintem jó, mint ahogy azt már írtam :) Bár nem egetrengetõ.

sirtomi

Az NGE introja szerintem elmegy, bár kb a 10. rész után átpörgettem, az endinget pedig az elsõ után nem néztem meg többet.

Egyébként az én kedvenc introim, endingjeim:
Trigun
Hellsing
Berserk
X
FLCL

Biztos lesz még több is idõvel :)