Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Chronos

Quote from: Blimpaki kicsit jobban ott van a ripper csapatok tevékenységét illetõen, szóval lenne egy kérdésem: van olyan csapat amelyik nem egyszerûen a dvd-feliratot nyomja a dvd-rip mellé, hanem mint DTV esetében (immár nem kényszerûségbõl) hanem szorgalomból (de akár a dvd-s feliratot 100%-ban fölhasználva, de azt kiegészítve) saját felirattal látja el a DTV-nél azért jóval szebb minõségû DVD-RIP-et? vagy ez csak hiú ábránd részemrõl? most pl azért kérdezem, mert az Abenobashi Mahou Shoutengai c. sorozatot archiválnám, de vhogy nincs kedvem DTV változatban, viszont ez tipikusan olyan anime, amelyikhez nem árt a félmillió lábjegyzet, amiket egy dvd változatból tuti hogy kihagytak...
Ezt már nagyon sokan csinálják, pl. a4e-s Excel Saga...:)
Vagy az anime-mx encode-ok...:)

CHRONOS

Fazék

Quote from: ChronosEzt már nagyon sokan csinálják, pl. a4e-s Excel Saga...:)
Vagy az anime-mx encode-ok...:)

CHRONOS
oh, köszönöm :)
csak azért tippeltem hogy nincsenek ilyenek, mert Azumanga-ból nem készült még egy olyan igényesen kivitelezett fansub, mint a DTV-s Triad-féle változat :(

Mattanja

Ez végig olyan, mint amilyennek az elsõ rész alapján tûnik? Olyan kis ... egyszerû ?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

sirtomi

Sziasztok!

A Golgo 13 nál melyik film van elõbb?
Vagy mindegy a sorrend?

Neten nemsok mindent találtam errõl.

sirtomi

Megválaszolom saját kérdésem. :)

Golgo 13 - The Professional     - 1983
Golgo 13 - Queen Bee            - 1998

(anidb.net)

Ramiz

Mai METRO újság címlapjáról (egyelõre kommentár nélkül):

"RAJZFILM

A Warner Brothers megváltoztatja a Looney Tunes címû népszerû sorozat hat figurájának arculatát: a Kengyelfutó Gyalogkakukknak és Tapsi Hapsinak is szögletesek lesznek a vonalai és szupermágikus hatalmuk lesz, mint a japán képregények alakjainak."
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RamizMai METRO újság címlapjáról (egyelõre kommentár nélkül):

"RAJZFILM

A Warner Brothers megváltoztatja a Looney Tunes címû népszerû sorozat hat figurájának arculatát: a Kengyelfutó Gyalogkakukknak és Tapsi Hapsinak is szögletesek lesznek a vonalai és szupermágikus hatalmuk lesz, mint a japán képregények alakjainak."

Szupermágikus... ezt tetszik  :lul:
Egyébként meg  :b+: nekik, de valahogy én már semmin nem lepõdöm meg...

Damnatus

Hali!

Ezzel mer hihetetlenül nagyot csalódtam a Warner Bros.-ban, a régi Tapsi Hapsi és Gyalogkakukk a kedvenceim közé tartozott. Az új generációt biztos nem fogom nézni.

Moha

Quote from: RamizA Warner Brothers megváltoztatja a Looney Tunes címû népszerû sorozat hat figurájának arculatát: a Kengyelfutó Gyalogkakukknak és Tapsi Hapsinak is szögletesek lesznek a vonalai és szupermágikus hatalmuk lesz, mint a japán képregények alakjainak."[/I]
Szögletesek lesznek? Box Bunny? :lul:

Amúgy jellemzõ: amiben nem vagyunk jók, azt majmoljuk... :ejj:

Titkos

"RAJZFILM

...avagy hogy kell egy jó sorozatot jól elcseszni. :mad:  
Most tényleg, ennyire ne másolják már az animéket, hogy a saját klasszikus rajzfilmjeiket is tönkreteszik. Nem hinném, hogy a mai gyerekeknek már ne jönne be a jó öreg réparágó, amint hülyét csinál Elmer-bõl. :)  De nézzük a jó oldalát: mi még láthattuk az "igazit". ;)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Dragon

Miiii? Neeeeem, nem igaz, nehogymá.... mondd, hogy ez egy vicc, csak eltévesztetted a topicot, naaa, ilyet nem lehet.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Manitu

"RAJZFILM

Láttam már az elõzetesét is, nem akarom elismételni, amit már elõttem is elmondtak, de honnan veszik, hogy olyanok lesznek, mint a japán képregények alakjai. Szerintem még véletlenül sem hasonlítanak rá. Mindenesetre ezek mindent el tudnak rontani...

.Attila

Quote from: bpka000Miiii? Neeeeem, nem igaz, nehogymá.... mondd, hogy ez egy vicc, csak eltévesztetted a topicot, naaa, ilyet nem lehet.
Nem, nem vicc. TurboK a nagyon lol topicba még be is linkelte a bemutató videót.

Damnatus

Hali!

Én azt hittem, hogy csak kamu.  :eeek: Mármint TurboK linkje.

Meske

Én a TVben láttam, de szerencsére ott nem mondtak olyat, hogy olyan lesz, mint  amilyet a japánok csinálnak. De egyáltalán nem úgy néznek ki, sõt valami iszonyat bénán. A TVben viszont azt mondták, hogy ezt azért teszik, mert már nem a kisebb korosztályt akarják megcélozni, hanem inkább a kamaszokat, és ezért mostmár a Loony Tunes figurái szuperhõsök lesznek... :grrr:
Már nem azért, de szerintem az sokkal inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg, ez a szuperhõsdi, nem úgy mint a jó kis poénkodó rajzfilm, amin akár felnõttek is jót nevetnek. Egy biztos: nem tudják õk mi az a jó rajzfilm! :ejj:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Damnatus

Hali!

Szvsz ez minõségromlás lesz. Azonkívül a kengyelfutó inkább való kamaszoknak, mint kisgyerekeknek.

Moha

Quote from: DamnatusHali!

Szvsz ez minõségromlás lesz. Azonkívül a kengyelfutó inkább való kamaszoknak, mint kisgyerekeknek.
Mondjuk ott esküszöm, néha sajnáltam szegény prérifarkast. :D De tény, hogy voltak bennük jó poénok. Amolyan örök klasszikus, amit minden generáció ismert. Hogy miért kell elrontani? :ejj:

Djinn

Quote from: Moha... Hogy miért kell elrontani? :ejj:
Azért mert pénzt tudnak belõle csinálni. :(
Szerintem ne dühöngjetek rajta. Majd jól nem nézzük és kész.  :)
Amíg nem kötelezõ nézni, felõlem azt csinálnak, amit akarnak...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: MohaMondjuk ott esküszöm, néha sajnáltam szegény prérifarkast.
Én mindíg azt kívántam, hogy egye már meg azt a nyomorult kakukkot :__devil: . Azt meg nem értem, hogy miért kell változtatni a sok éve bevállt figurákon, de az okosok ott a WB-nél biztosan.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: MohaMondjuk ott esküszöm, néha sajnáltam szegény prérifarkast. :D De tény, hogy voltak bennük jó poénok. Amolyan örök klasszikus, amit minden generáció ismert. Hogy miért kell elrontani? :ejj:
Néha? Én mindig a farkasnak drukkoltam :p A Tom és Jerryben is azok a legjobb részek, mikor Tom halálra szivatja szegény Jerryt :__devil:
Aztán ki tudja? Lehet hogy ez is jó lesz, ha megnézitek, ezek a figurák egyszer-kétszer kaptak már új arculatot a megalkotásuk óta. Csak ez a szuperhõs dolog tûnik kicsit furcsának.

Ramiz

Jó, hogy nem kommentáltam (lustaságból :D ), mert úgyis mindent elmondtatok.
Talán még egyvalami: a japán manga/anime a japán karcolatokon kívül ugye erõsen táplálkozott az amerikat rajzfilmekbõl és képregényekbõl, csakhogy közben erõsen megváltozott és valami egészen egyéni született. Most az amerikaiak megpróbálják "visszalopni" a dolgot, de kínosan nem megy nekik...  :lul: :hehe: Amúgy meg röviden tényleg ez fejezi ki a dolgot:  :b+: annak a sok :lame: -nek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Quote from: Blimpoh, köszönöm :)
csak azért tippeltem hogy nincsenek ilyenek, mert Azumanga-ból nem készült még egy olyan igényesen kivitelezett fansub, mint a DTV-s Triad-féle változat :(
Nekünk melyik van meg???

"RAJZFILM

A*********** anyucikájuk!!!!!!!!!!
A gyalogkakukk a kedvencem!!!!!!!!!!
Hülye divatmajom amcsik!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

"RAJZFILM

A*********** anyucikájuk!!!!!!!!!!
A gyalogkakukk a kedvencem!!!!!!!!!!
Hülye divatmajom amcsik!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: White SeeDÉs a magyar TV-ken max 16-os karikával fognak futni:D

+Hülye divatmajom amcsik.:D Amúgy

Én akkor is max szupertod rajongó leszek:D  az modern, de legalább megvan a régi figura.
Szuperdod, nem? ;) Egyébként az tényleg nagyon hülye :D Adios ami-ami-ami-a muchachos :lol:

Fazék

Quote from: FeldinNekünk melyik van meg???
megnyugodhatsz a Triad változat van meg nekünk (és értelemszerûen az ftp-n is)

sirtomi

Tudna vki mondani valamit a Laputa -Castle in the Sky -ról?

Már egy ideje itt van a gépemen, de azt sem tudom miért töltöttem le :)

Xipe

Quote from: sirtomiTudna vki mondani valamit a Laputa -Castle in the Sky -ról?

en max annyit tudok neked mondani rola hogy  :lame:
morndanam hogy gyere el jovo hetvegen a vetitesere, de kicsit messze laksz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

noriko

Quote from: sirtomiTudna vki mondani valamit a Laputa -Castle in the Sky -ról?

a Laputa nem is lame! Nekem tetszett. Aranyos, környezetvédelmi felhanggal. Mondjuk nem a legjobb Miyazaki film, de azért nem lame. szvsz.
"I wish I could, but I don't want to."

sirtomi

Hát nem jött meg hozzá a kedvem :(, de azért köszi.
Lehet hogy megnézem.

Damnatus

Hali!

Szerintem is nézdd meg a Laputát!
Egy kedves mese. Nekem tetszett.