Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: BonciRégen egy újsággal együtt 2000 Ft-ért adták az eredeti DVD-t. Mára asszem már csak 1000 Ft-ba kerül bizonyos szupermarketben, ennyit szerintem érdemes kipengetni érte, de én még a 2k-t is simán megadtam ;)
Ja, én is megvettem a DVD-t. Itt nálunk egy kis CBA üzletben voltak halomra, 990 Ft-ért. :)
Megvettem volna anno a 2000 Ft-ost is (ahhoz ugye volt poszter), de hónap végén néztem, és már sehol nem volt, mindenhol "már visszaküldtük" - bezzeg az elõzõ havi még ott virított. :mad:
Az egyetlen gond a magyar DVD-vel, hogy egy szál felirat nincs rajta, csak a szinkronok...
...ja, és muszáj vagy az elején végignézni egy másfél perces hülye filmelõzetest. :grrr: (mondjuk ezt Linux alatt át lehet ugrani :))

Djinn

Quote from: ManituEz is olyan mint a Half-Life... elvileg kapható, gyakorlatilag még sehol sem láttam :(
 (mondjuk HL-t is másfél év után végre sikerült találnom, ezt még csak fél éve keresem, szóval van még remény:D)
Mi is 990-ért vettük :D És modtanában is láttam az Auchan-ban meg a Gulliver-ben is. A Westend elött van egy újságos aki ilyeneket árul, szerintem ott is nézd meg.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Quote from: BonciPedig én láttam. Nézegesd a Tesco-ban (ez itt a reklám helye, mellesleg én szeretem azt a szart, büfénél hideg pizza, segítõkészség...)
Nekem is onnan van ;).
Bonci: azért nem mindig hideg és száraz az a pizza :).

Moha

Quote from: NokiNekem is onnan van ;).
Bonci: azért nem mindig hideg és száraz az a pizza :).
Ja, van, hogy olyan forró, hogy szétégeti a szád, és olyan ratyi, hogy szétfolyik... :lol:

Btw, ha valaki igényt tart Chihiro DVD-re, esetleg megnézhetem én is, biztos kapni még, és akkor elküldeném. (Feltéve, hogy pesten már nem találtok) :)

Manitu

Quote from: DjinnMi is 990-ért vettük :D És modtanában is láttam az Auchan-ban meg a Gulliver-ben is. A Westend elött van egy újságos aki ilyeneket árul, szerintem ott is nézd meg.  :)
Ritkán járok Pesten, (mondjuk három havonta keresztülutazok rajta :( ), úgyhogy ez eléggé kilõve, Tescoban, Auchanban, Metroban, meg mindenhol nézem, ahol járok, de eddig nem volt szerencsém. De nem adom fel! :hehe:
Amikor meg az újságban volt, szerintem még azt sem nagyon tudtam, mi az az anime :)

Moha

Mondjuk a Tacskóban én nem láttam, nálunk a CBA-ban meg a Spar-ban volt. De ha érdekel, megnézem neked, és majd legfeljebb elpostázom.
Edit: Ja, amúgy én sem járok gyakran Pesten. Évente max 2x...

Manitu

Quote from: MohaMondjuk a Tacskóban én nem láttam, nálunk a CBA-ban meg a Spar-ban volt. De ha érdekel, megnézem neked, és majd legfeljebb elpostázom.
Edit: Ja, amúgy én sem járok gyakran Pesten. Évente max 2x...
Érdekel!

Manu

Quote from: KayamaAz RTV Részletes szerint április 17.-én reggel 6:45-kor lesz a Chihiro szellemországban címû anime a TV2-n. Ugyanúgy, mint a Mononoke Hime a gyerekmatiné keretén belül. A kezdés pontossága gondolom itt is kérdéses, szóval a merevlemezes DVD felvevõjét mindenki állítsa legalább 121 órás felvételre, aztán reménykedjen, hogy ráférjen. Koránkelés rulez!  :lul:

Kiváncsi vagyok, mikor adják le e matiné kertében az Akirát vagy a Vampire Hunter D-t.  :rolleyes: :D

Ramiz

Nyugodj meg, meg tudnák úgy vágni, hogy leadhassák reggel - kb. 15 percesre... :__devil:
(A Részeges karatemester 2-t is nagyon megvágták! :hogyaza: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Ki látta ezt a sorozatot? Érdekelne, de nem tudom, mennyire érvényesül benne a mecha. Mert, ha a mecha a lényege, akkor inkább hagyom.

kikuchiyo

http://www.titanicfilmfest.hu/2005/news/news.php?menu_id=11&news_id=32&PHPSESSID=dfc11162881b02a324390b40d9cc583b

Szolgálati közlemény: Páncélba zárt szellem 2. – Ártatlanság
Sajnos április 5-én, kedden Mamoru Oshii animéjét a kópia hiánya miatt más minõségben, Betáról voltunk kénytelenek vetíteni.

A további vetítéseken, azaz április 9-én, szombaton este nyolckor és 10-én, vasárnap este tízkor a Kossuth moziban 35 mm-es kópián nézhetõ meg a film.

A kellemetlenségért minden fesztivállátogató szíves elnézését kérjük.
Failure is the default option

Djinn

Quote from: RamizA Részeges karatemester 2-t is nagyon megvágták! :hogyaza:
Abból van anime?  :eeek: Vagy a filmre gondolsz, hogy azt vágták meg az RTL-en? Vagy csak késõ van már és valamit nem fogok? :D

dragon83

Quote from: DjinnAbból van anime?  :eeek: Vagy a filmre gondolsz, hogy azt vágták meg az RTL-en? Vagy csak késõ van már és valamit nem fogok? :D

Az biztos, hogy a filmet megvágta az rtl klub szombaton, kb az utolsó 20 percet, le sem vetítették(persze ez a pápa halála után volt) :bruhuhu:
"What is not remembered, never happened."
(Lain)

Cloud

ha valakinek meglenne a Yu gioh összes része akkor megvenném tõle jutányos áron már ha lenne eladó neki. :rolleyes:

.Attila

Quote from: dragon83kb az utolsó 20 percet, le sem vetítették
A legjobb részét... mondjuk megértem.

Raggie

Quote from: DjinnAbból van anime?  :eeek:
Tudtommal nincs! Bár poénos lenne! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Láttam Jackie Chan-os "mangát", talán anime is van... hát, nem egy túl komoly dolog. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

Nemtom mennyiben anime (mivel sosem néztem) de a Pro7-en anno ment egy Jackie Chan rajzfilmsorozat...

Manitu

Quote from: ShadowolfNemtom mennyiben anime (mivel sosem néztem) de a Pro7-en anno ment egy Jackie Chan rajzfilmsorozat...
...valahol most is megy... valamelyik magyar adón... és abból a szempontból nem anime, hogy amerikai gyártmány:D viszont kellemesen nagy ökörség :D (az alapján a pár rész alapján, amit láttam)

Djinn

Quote from: Manitu...valahol most is megy... valamelyik magyar adón... és abból a szempontból nem anime, hogy amerikai gyártmány:D viszont kellemesen nagy ökörség :D (az alapján a pár rész alapján, amit láttam)
Igen azt én is láttam egyszer-kéttszer régebben (asszem rtl-en volt). Tényleg nagy ökörség!! :haha:

Meske

Quote from: DjinnIgen azt én is láttam egyszer-kéttszer régebben (asszem rtl-en volt). Tényleg nagy ökörség!! :haha:
Azt én is láttam! Szerintem is nagy ökörség! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Hát annyira a Samurai Jack is majdnem anime... azt viszont úúútálom.

Fazék

Errõl már hallottatok valamit?! Hivatalosan be lett jelentve az FMP folytatása! :jee: Tuti, hogy errõl csak én nem tudtam eddig, de így legalább igazán feldobott a vacak PoP:WW játék után érzett csalódottságomból :) Szóval nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle. :cool:

Ramiz

Ez jó! Remélem nem erõltetik az akció/mecha vonalat!

Fazék

Quote from: RamizEz jó! Remélem nem erõltetik az akció/mecha vonalat!
A japán teaser alapján, azt mondanám, hogy de, viszont azt írják, hogy a Fumoffu rendezõje tér vissza a rendezõként, vagyis fogalmam sincs, hogy milyen lesz a sorozat. Még az is lehet, hogy a kettõbõl olyat gyúrnak össze, ami mindkettõnknek tetszeni fog. :) De én egy picit reménykedem, hogy inkább az elsõ sorozat stílusában lesz :D

edit: ja és ugyebár vmi olyat is írtak, hogy ez szorosabban fogja követni a mangát, ami annak nem ismerése lévén fogalmam sincs, hogy mit jelent :)

Raggie

Ez jó tájékozott post volt!
csakúgy mint az enyém! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Ismeri valaki a Lupin III animet?

A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy régen valamelyik zene csatornán (talán MTV POP) ment, de nem tudom, hogy melyik sorozat, vagy filmek?

Ami a tv-ben ment az nagyon tetszett, de a szerveren sok minden van, és csak azt szeretném leszedni ami kell :)

Cobra

Ha jól rémlik az MTV-n az OVA-k mentek, de nem mindegyik. Ha emlékszel a címekre, akkor meg tudod nézni, melyik ment.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Quote from: CobraHa jól rémlik az MTV-n az OVA-k mentek, de nem mindegyik. Ha emlékszel a címekre, akkor meg tudod nézni, melyik ment.
Köszi!

A címekre sajnos nem emlékszem, várok még hátha valaki tudja biztosan.
Ha nem, akkor letöltök egy két OVA-t és belenézek.

Azért köszi mégegyszer. :merci:

.Attila

Quote from: BlimpErrõl már hallottatok valamit?! Hivatalosan be lett jelentve az FMP folytatása! :jee: Tuti, hogy errõl csak én nem tudtam eddig, de így legalább igazán feldobott a vacak PoP:WW játék után érzett csalódottságomból :) Szóval nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle. :cool:
Igeeeeeeeen!!!!!!!!!! Végre, mégse marad olyan befejezetlen feeling (legalábbis remélem, hogy nem fog)!
Én örülnék neki, ha az akció vonalat is folytatnák, ugyanis a Fumoffu vígjátéka (habár kétségtelenül nagyon jó volt) igen céltalan volt. Veszély sehol, de õ õrzi a lányt. Remélem sikerül eltalálniuk az egyensúlyt az akció és a vígjáték között, mint ahogy azt az elsõ sorozatban sikerült is.