Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: PirulaVonnegut: Ötös számú vágóhíd, a tralfamadoriak idõszemlélete
köszönöm :D

Tyrael

Quote from: RE@LAsszem bennevolt, de nem biztos de csak a film címe miatt jutott eszembe =)
Europe az eloado :)

Tyrael

RE@L

Azt tudom, ki volt írva a szórakozóhelyben ahol "illuminált" állapotban  :lazza:
karaoke-ztuk.
Csak nemvagyok benn biztos h nincs köze a filmhez...

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: RE@Lah még nemláttad a Pillangó Effektust
igaz az nem teljesen idõutazós de vérbeli jófilm =)
Éppen most van nálam egy Feldin-dvd-n. Azt mondod, tegyem fel, érdemes megnézni?

Másik kérdés: Rekviem egy álomért. Jó? Megnézzem?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

Pillangó Effektust mindenképp!!!
Rekviem 1 álomértet is mindenképp, de arra nemmondanám h jófilm 1xûen nem lehet azt rá mondani.... nyomasztó de megéri nagyon, a zenéje isteni ha kell átküldöm msn en full albumot vagy adok linket, vagy ha szereted a goa-t akkor van 1 számom a számodra miután megnézted a Rekviem 1 álomért címü filmet ^^

u.i.: drogos film a rekviem, de ha többet mondanék róla nembírnám ki spoilerkedés nélkül :jee:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Tyrael

Quote from: RE@LPillangó Effektust mindenképp!!!
Rekviem 1 álomértet is mindenképp, de arra nemmondanám h jófilm 1xûen nem lehet azt rá mondani.... nyomasztó de megéri nagyon, a zenéje isteni ha kell átküldöm msn en full albumot vagy adok linket, vagy ha szereted a goa-t akkor van 1 számom a számodra miután megnézted a Rekviem 1 álomért címü filmet ^^
sztem csak a rendezoit erdemes megnezni

Tyrael

Raggie

Most kezdtük el nézni Ramizzal a Galakszis Utikalauz Stopposoknak BBC-s sorozatot. Elsõ két részt láttuk eddig, de észbontó! Szvsz érezni rajta Mester minden elszenvedett napját és óráját! Tényleg olyan, hogy egybõl DA hangulatba ringat. Mindenkinek ajánlom. Nemtom ki volt az, akinek nem tetszett(asszem vki írta már itt a fórumon) de magyarázza már el, hogy miért! Én semmi kivetnivalót nem találtam rajta, sõt! :jee:

Edit: nna majd még Ramiz is biztosan nyilatkozni fog!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

RE@L

Juj! szóljatok elõre kb hány postot ne olvassak el^^
Mert Galaxis Útikalauzt énis leakarom szedni, meg m1ünk megnézni 16. án ^^

Tyrael

Quote from: Raggie GordonMost kezdtük el nézni Ramizzal a Galakszis Utikalauz Stopposoknak BBC-s sorozatot. Elsõ két részt láttuk eddig, de észbontó! Szvsz érezni rajta Mester minden elszenvedett napját és óráját! Tényleg olyan, hogy egybõl DA hangulatba ringat. Mindenkinek ajánlom. Nemtom ki volt az, akinek nem tetszett(asszem vki írta már itt a fórumon) de magyarázza már el, hogy miért! Én semmi kivetnivalót nem találtam rajta, sõt! :jee:

Edit: nna majd még Ramiz is biztosan nyilatkozni fog!
hat ha ugyanarrol a sorozatrol beszelunk, akkor nekem nagyon "gagyi" hatast keltett.
szal mintha haverokkal beoltoztunk vola hulye ruhakba, na es akkor most en vagyok az ufo.
de majd megprobalkozom vele megegyszer
1millio legy nem tevedhet

Tyrael

Fazék

Quote from: Tyraelhat ha ugyanarrol a sorozatrol beszelunk, akkor nekem nagyon "gagyi" hatast keltett.
szal mintha haverokkal beoltoztunk vola hulye ruhakba, na es akkor most en vagyok az ufo.
"kivételesen" (:haha: bocsi) egyetértek veled, bennem is inkább negatív érzéseket keltett a tv-sorozat, de hát szerencsére nem vagyunk ugyanolyanok, több ismerõsömnek is tetszik, elvégre honnan szereztem volna be :)

Tyrael

Quote from: Blimp"kivételesen" (:haha: bocsi) egyetértek veled, ...
Majd kinovod
:)

Tyrael

Kvikveg

Quote from: RE@LJuj! szóljatok elõre kb hány postot ne olvassak el^^
Mert Galaxis Útikalauzt énis leakarom szedni, meg m1ünk megnézni 16. án ^^
Te a mostanit nezed, ok meg a regi BBC-s verziot. Szoval olvashatsz amit akarsz. Ez nem olyan film, amit az ember a lelott poen utan nem nez meg. Sokmindent kene leloni hozza, tomegmeszarlas kene ahhoz. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: TyraelMajd kinovod :)
Ennyi idõsen? Nehogy azt hidd! Reménytelen eset vagyok... :D

Tyrael

Quote from: BlimpEnnyi idõsen? Nehogy azt hidd! Reménytelen eset vagyok... :D
egy kis agymosas csodakra kepes :)

Tyrael

Fazék

Quote from: Tyraelegy kis agymosas csodakra kepes :)
jajjdejó jajjdejó az még úgyse volt! :D vagy már igen? :confused: :haha:

RE@L

Tudom h a régit nézik, épp azért írtam csak nem voltam elég 1 értelmû a régit is megakarom nézni és az újat meg jövõ 7 en fogom...

Raggie

Blimp+Tyrael: Nemtom, nekem inkább Monty Python hangulatom lett tõle, nem pedig gagyi beöltözõs. Épp ez ad hozzá egy kis bájt, ettõl lesz érszhetõ rajta DA sok piszmogása az effektekkel, a hátterekkel, az animációkkal meg minden. A szinészek(spec most Ford-ra gondolok) meg szvsz nagyon jól játszanak! Pont jól ki tudják hozni a szerzõ egyéni humorát. Engem nem zavartak a régi animációk, inkább ráébresztettek arra, hogy milyen régi is ez a sorozat. És sok mindent jobban eltaláltak, mint az új filmben sztem(csak, hogy Marvinnál maradjunk).

Edit: RE@L: olvashatod nyugodtan, nem fogunk spoilerkedni. Vagy, ha igen kifehérítjük. De nem ezért írtam ide(azt a DA topicban is megbeszélhetjük), hanem, hogy minél több embernek tudjam ajánlani!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Tyrael: sztem az új rész csili-vili bénázásánál sokkal jobb és viccesebb a régi epizódok lelkes bénázása, arról nem is beszélve, hogy egy csomó plusz poén van benne, ami érezhetõen Douglas Adams-es. El kell vonatkoztatni az átlátszó filmtrükköktõl.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nethiree

Hát ígértem Ramiznak, hogy itt is meg fogok szólalni.
Tegnap voltam moziban.

Lehet, már mások is szóltak erre felé a Sin City-rõl, de most nekem ez a film nagyon friss élmény, úgyhogy leírom.
Szóval megnéztem.
Nagyon-nagyon tetszett  :jee: és meglepõen jó volt. (Imádom Rodrigezt és Tarantinot, akik ugyan most csak közremûködõk voltak, de még ebben a körben is meglepett, hogy ENNYIRE  :cool: jó filmet bírnak csinálni.)
Nálam mondjuk tudni kell, hogy a túl markánsan véres filmeket nehezen  :uzi: viselem, de ezzel nem volt semmi ilyen problémám, mert a mûvészien tökéletes képvilága feledtette a filmben elfolyt ketchup és málnaszörp mennyiségét :linsux: .
Eleinte meglepett a sok duma, de végülis teljesen jó, és örvendetes, hogy mertek végre ilyen filmet csinálni.
Kicsit emlékeztetett
a) negyvenes évek filmjeinek világára,
b) képregények világára
- de ettõl csak még jobb lett - emelte az élvezhetõségét.
Azt hiszem nem lelkendezem jobban, mert akkor már túlzottan részletekbe mennék, és nem akarom a többiek élvezetét azzal rontani, hogy elõre elmondjam a sztorit.
Még annyit, kb annyi köze van Japánhoz (hozzá teszem, nem vagyok fegyver szakértõ :lame: ), hogy egy ázsiai lányka -asszem- katanával vagdalkozik, és ilyen ázsia dobó fegyvereket használ.

Mindenkinek ajánlom ;) . De ne kövessétek el azt a hibát, hogy szinkronnal nézitek meg, bár legtöbb mozi úgy vetíti, de keressetek feliratos vátozatott - ugyanis egyes szereplõk magyar hangja borzasztó lett - ha már hallottad az eredeti hangját, vagy korábbi filmjét, más szinkronnal.  :bruhuhu:

Jó szórakozást hozzá ;)

Off: rám szóltak, hogy eredetileg rossz helyre írtam ezt - remélem most jó helyen vagyok. -.-

Tyrael

Quote from: RamizTyrael: sztem az új rész csili-vili bénázásánál sokkal jobb és viccesebb a régi epizódok lelkes bénázása, arról nem is beszélve, hogy egy csomó plusz poén van benne, ami érezhetõen Douglas Adams-es. El kell vonatkoztatni az átlátszó filmtrükköktõl.
ha mar ketten mondjatok, akkor lehet adok neki meg1 eselyt.
mikor eloszor neztem, meg nem volt hozza magyar felirat
ezugyben tortent valami valtozas?

Tyrael

Djinn

Quote from: Tyraelha mar ketten mondjatok, akkor lehet adok neki meg1 eselyt.

Tyrael
Itt nézd meg.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Tyrael

Quote from: DjinnItt nézd meg.
pont az en oldalam linkelted be :)

Tyrael

Nethiree

Quote from: Tyraelha mar ketten mondjatok, akkor lehet adok neki meg1 eselyt.

Tyrael
Örülök, hogy így gondolod -.-
Én egyébként arra várok ilyenkor, hogy megjelenjen dvd-n. Lehet az sokáig tart, de türelmes vagyok.

Tyrael

Quote from: NethireeÖrülök, hogy így gondolod -.-
Én egyébként arra várok ilyenkor, hogy megjelenjen dvd-n. Lehet az sokáig tart, de türelmes vagyok.
a sorozat? hat az tenyleg turelmet igenyel :)

Tyrael

Djinn

Quote from: Tyraelpont az en oldalam linkelted be :)

Tyrael
Tényleg? Ez jó, nem is tudtam róla, ügyi vagy nagyon!!!!   :)
De akkor igazán utánnanézhettél volna... ;)

edit: Ha jobban odafigyelek, tényleg rájöhettem volna, de én elég célirányosan megyek a feliratokhoz, nem is néztem mást... :D

Tyrael

Quote from: DjinnTényleg? Ez jó, nem is tudtam róla, ügyi vagy nagyon!!!!   :)
De akkor igazán utánnanézhettél volna... ;)

edit: Ha jobban odafigyelek, tényleg rájöhettem volna, de én elég célirányosan megyek a feliratokhoz, nem is néztem mást... :D
anno megneztem, meg nem volt hozza.
viszont lustasag fel egeszseg :)

Tyrael

Djinn

Quote from: Tyraelviszont lustasag fel egeszseg :)

Tyrael
Az már igaz!  :haha:

Ramiz

Nethiree: jó helyen vagy (most jó helyre írtad). :)
Szerintem nem véletlenül emlékeztetett az említett dolgokra a film. De mégis modern.

Ramiz

Teljesen és zseniálisan eszement film!
Nagy megkönnyebbülés volt amúgy végre egy olyan filmet nézni, amit nem "kellett" mûvészi szempontból elemezni magamban (amit különben nem tudok megállni), a hasonlatokat és párhuzamokat felfejteni, "csak" élvezni (látod, Manu, kommerszializálódok... vagy mi :D ). Viszont élvezni kitûnõen élveztem. Egyrészt nagyon ült a debil humora (a kung-fu-t dicsõítõ ének résznél lefordultam a székrõl a röhögéstõl... meg pl a banánhéjos jelenet is erõsen kikészített), a paródia részek is (megszépülõ csaj, "Gonosz Csapat" stb). Felcsillant a szemem a rengeteg Bruce Lee-utalásnál, mega :lol: , 1000x "élethûbb" és odaillõbb, mint Tarantinonál. :D A focis trükköket is szeretem (még egy olyan közepes filmet is élvezek a foci miatt, mint pl a Gépállat SC (featuring: a Blöff szereplõi közül sok)), de ezek a brutálisan látványos és ötletes trükkök különösen levettek a lábamról (a brékes pörgés közbeni dekázás... hát, arra még most sem találok szavakat...). A film tempója kicsit egyenetlen, de hát az ilyen :lol: filmeket nem illik még ennyire sem kritizálni.
Zárszó: Stephen Chow, így tovább! :cool: A Kung-fu Hustle-nek pedig magas elvárásokat állítok. :) Most már tényleg alig várom, hogy megszerezzem. De azért pár "komoly" filmet is meg kéne nézni közben. :)

Ui.: a Bruce Lee-stílusú kapus volt a kedvencem, meg a cigis fazon (belõle még avatar is lehet).

katz

Quote from: RamizA Kung-fu Hustle-nek pedig magas elvárásokat állítok. :) Most már tényleg alig várom, hogy megszerezzem.
Megvan. Hasonló eszement cucc. Szintén feküdni lehet rajta a röhögéstõl.