Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: NokiNekem nem igazán jönnek be a terepjárók nehézkes az irányításuk, de akkor majd átszokom rájuk.
Az én kedvenc kocsim a Ford Focus hát nem egy szuper versenygép de  nekem nagyon teccik és a kezdetektõl fogva ez van, szépen ki van csinosítva.
Nem lehetne lefényképezni a kocsikat valahogy kiváncsi vagyok hogy nektek hogy néznek ki a gépek.
Kár hogy lassú a netem máskép összehozhatnánk egy kis gyorsulási versenyt.
Frankón be kell állítani a felfüggesztésüket, és akkor nem úgy kanyarodnak, mint egy panorámás busz. Meg a legtöbb kocsin el lehet játszani az ECU-val és a turbóval, és kemény tizedeket lehet hozni a gyorsuláson, úgy hogy a végsebesség is növelhetõ.
Amit én szoktam, az úgy megy, hogy 9k fordulaton felhúzom ameddig lehet, utána még szépen a 8k,7k,6k is felmegy maxra, úgy hogy mindig visszahúzom a 9k-t, így a hamar átforgott alacsony fordulaton nem lesz olyan nagy a nyomaték meg a teljesítmény, de mivel a verseny jó részében 8-9k között húzatod 5-ösben vagy 6-osban, az a fontos, hogy ott legyen erõ a gépben.
Persze ez nem egy profi megoldás talán, ez csak az én személyes tapasztalatom, de mivel én igazi kocsit még sosem vezettem, és a technikájához sem értek, valószínû, hogy van ennél jobb beállítás is.

A World Map-pel az a vicces, hogy nem olyan autókat ad ellenfélnek, ami hozzád illene, hanem olyat, ami ahhoz a pályához van.
Így frankón kiálltam 3 Escalade ellen Miatával :D az nagyon LOL volt.
Meg a drag race 3 alig tuningolt Corolla ellen a maxos Skyline-nal, ami egyébként is teleportálva rajtol. Anélkül, hogy figyeltem volna a váltásra 20 másodperc elõny....
Nomeg szintén ilyen Corollák ellen StreetX a fullos Miatával, egyet mindig leköröztem :D a 4 kör alatt, no persze a Miatám ellen a saját tuning szintjén levõ kocsiknak sem volt esélyük. Ez jól látszott abból, hogy 20-30 km/h-val nagyobb végsebességek mellett ugrottam át a kanyarokon, nekik meg felgyorsulni sem volt idejük, máris fékezni kellett.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Dragon

Quote from: TriviVki oda tudná adni nekem az NFSU 2-t?
Nekem az elsõbõl a zenék közül egyébként Rob Zombie: Two-Lane Blacktop száma tetszett, de nagyon, úgyhogy az benne is van a vegyes kedvenceim között.
De legtöbbje nagyon jól passzolt a hangulathoz, olyan, mintha még hozzájárultak volna a gyorsaság élményéhez, még gyorsabbá tették a versenyt.
pl. Element Eighty: Broken Promises
Jerk - Sucked In
Rancid - Out of control (ez a forgalmas pályákon adja nagyon a hangulatot)
stb.
Na, kábé ezek nekem is bejöttek naon
plusz, még ott ismertem meg a Static-X -et, ami azóta egyik kedvencem.
Egyébként én ki is mûtöttem a zenéket belõle, sõt egy-két dolog megvan videóklippen is, pl. a röm-töm-töm  :lol:

NFSU2 zenék:
/a csillagok az én értékelésem szerint/

ARTIST                          SONG
--------------------------   ----------------------------------
FREELAND :                     Mind Killer (Jagz Kooner Remix)
*Capone :                       I Need Speed
*Chingy :                       I Do
Christopher Lawrence :         Rush Hour
*Cirrus :                       Back on a Mission
Felix Da Housecat :            Rocket Ride (Soulwax Remix)
Fluke :                        Switch/Twitch
*Helmet :                       Crashing Foreign Cars
*Killradio :                    Scavenger
**Killing Joke :                 The Death & Resurrection Show
*Ministry :                     No W
*Mudvayne :                     Determined
Paul Van Dyk :                 Nothing But You (Cirrus Remix)
Queens of the Stone Age :      In My Head
Rise Against :                 Give It All
Septembre :                    I am Weightless
Skindred :                     Nobody
**Sly Boogy :                    That'z My Name
Sin :                          Hard EBM
Snapcase :                     Skeptic
***Snoop Dogg feat. the Doors : Riders On The Storm (Fredwreck Remix)
Sonic Animation :              E-Ville
***Spiderbait :                   Black Betty
*Terror Squad :                 Lean Back
*The Bronx :                    Notice of Eviction
***Unwritten Law :                The Celebration Song
**Xzibit :                       LAX
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

katz

Quote from: NokiNekem nem igazán jönnek be a terepjárók nehézkes az irányításuk, de akkor majd átszokom rájuk.
Az én kedvenc kocsim a Ford Focus hát nem egy szuper versenygép de  nekem nagyon teccik és a kezdetektõl fogva ez van, szépen ki van csinosítva.
Nem lehetne lefényképezni a kocsikat valahogy kiváncsi vagyok hogy nektek hogy néznek ki a gépek.
Kár hogy lassú a netem máskép összehozhatnánk egy kis gyorsulási versenyt.
Nem jönnek be a terepjárók? Nézd meg ezeket

Az én kicsikém
Na ettõl lesz egy autó 10 csillagos...
H2 Powa
Startkészen  
Na ezt csináld utánnam 2,5 t-val
Hozzám beszélsz? Mindjárt eltaposlak a kis aszfaltpattanásoddal együtt!
Cadillac Escalade Firestarter
Az elsõ és legtöbbet nyüstölt verdám: Lada Samara
...akarom mondani tofu szállító Corolla (az Initial D-ben sem volt rossz, de az én kezem alatt...)
Valamivel azért gyorsulni is kell...
RX-8 kat(z) edition

Na Trivi, még mindig passzolni akarod a játékot  :rotflol:

Suszi

Quote from: TriviVki oda tudná adni nekem az NFSU 2-t?
Nekem az elsõbõl a zenék közül egyébként Rob Zombie: Two-Lane Blacktop száma tetszett, de nagyon, úgyhogy az benne is van a vegyes kedvenceim között.
De legtöbbje nagyon jól passzolt a hangulathoz, olyan, mintha még hozzájárultak volna a gyorsaság élményéhez, még gyorsabbá tették a versenyt.
pl. Element Eighty: Broken Promises
Jerk - Sucked In
Rancid - Out of control (ez a forgalmas pályákon adja nagyon a hangulatot)
stb.

Az NFSU1 zenéi tényleg jól passzolnak a játékhoz, viszont az NFSU2 zenéi szerintem egyáltalán nem illenek a játék hangulatához. Ez volt az elsõ dolog, ami feltünt a játék elindítása után.

Rounin

NWN... hümm... nekem nem jött be annyira. Az elsõ fejezet hangulata zseniális, de a többi... pont a hangulat hiányzik számomra, ami a BG2-ben, Falloutban annyira megvolt. A HotU már más tészta, de az nekem túl tááp :)

Suszi

Quote from: RouninNWN... hümm... nekem nem jött be annyira. Az elsõ fejezet hangulata zseniális, de a többi... pont a hangulat hiányzik számomra, ami a BG2-ben, Falloutban annyira megvolt. A HotU már más tészta, de az nekem túl tááp :)

NWN=Newer Winter Nights?
Én is játszottam vele. Az elsõ fejezet hangulata tényleg zseniális volt. A többi fejezet azért nem tetszett, mert nem vittek bele semmi újat. Ugyanolyan volt mint az elsõé.
Összességében tetszett a játék, mert:
-még nem készült ilyen részletességgel egy szerepjátékra épülõ pc-s játék sem
-tetszett a grafikája
-noha a 2., 3., stb. fejezetek nem lettek valami jók, azért élvezhetõ (bár ekkor már egy kicsit diablós, és én nem szeretem a tömeges henteléseket)
-tetszett az ötlet, hogy más is csinálhat hozzá kalandokat. Le is töltöttem egyet, az full magyar volt, és remekül sikerült. (bár egy kicsit rövid lett, de mit is várhatnánk egy NWN fantól?! Azért annak, aki megcsinálta  :merci: )

Rounin

Quote from: Suszi-tetszett az ötlet, hogy más is csinálhat hozzá kalandokat. Le is töltöttem egyet, az full magyar volt, és remekül sikerült. (bár egy kicsit rövid lett, de mit is várhatnánk egy NWN fantól?! Azért annak, aki megcsinálta  :merci: )

Rövid? Próbáltál sajátot készíteni? Egy normális 4 szobás házba beleõszültem :)

Suszi

Quote from: RouninRövid? Próbáltál sajátot készíteni? Egy normális 4 szobás házba beleõszültem :)

Azért modtam, hogy aki megcsinálta annak  :merci:
Sejtettem, hogy nem 2 perc egy ilyet összehozni.

Rounin

Quote from: SusziAzért modtam, hogy aki megcsinálta annak  :merci:
Sejtettem, hogy nem 2 perc egy ilyet összehozni.

Hát nem. Egy mûködõ, bescriptelt házat megcsinálni (persze ebben 6-7 angyalszárnyas npc is benne van, párbeszédekkel etc..) nekem napokba került :)

.Attila

Quote from: katzNa Trivi, még mindig passzolni akarod a játékot  :rotflol:
Sajna nem arról van szó, hogy nem akarok elmenni érte, hanem arról, hogy egyáltalán nincs idõm most ezzel foglalkozni, pedig nagyon érdekelne :(
Ja, NFSU 1-ben szvsz a Nissan Skyline GTR volt a legjobb kocsi.

Dragon

No, akkor én is kápráztatok egy picit:

Az emberrabló FBI-os kocsim, full carbonban
Na ez már powa a javából...
Nekem is van ám mit bömböltetnem
Mint már mondtam, a Miata a kedvencem, ilyen lenne Carreer módban a kocsim, ha lenne WideBody
Evvel szoktam gyorsulni
Kábé ennyit jelent a gyári beállításokhoz képest az én módszerem

ja, ezt most találtam, nemtom mennyire igaz:
Unique Part Requirement  
Hoods - 4 wins at stage 2  
Performance: (ECU, Turbo, or Brakes) - 9 wins at stage 4  
Performance: (Weight reduction or Suspension) - 6 wins at stage 5  
Performance: (Engine, Transmission, or Tires) - 3 wins at stage 3  
Rims - 6 wins at stage 3  
Spoiler - 4 wins at stage 4  
Vinyl - 6 wins at stage 4  
Widebody Kit - 11 wins at stage 5

Marfy

Köszi a képeket bpka000 és katz nagyon zsír gépek, majd én is teszek fel csak majd mindjárt csinálok pár fotót.
Esetleg tudnátok segíteni hogy az ECU és a turbót hogy kell beállítani hogy még csaljak ki pár lóerõt?

Dragon

Quote from: NokiKöszi a képeket bpka000 és katz nagyon zsír gépek, majd én is teszek fel csak majd mindjárt csinálok pár fotót.
Esetleg tudnátok segíteni hogy az ECU és a turbót hogy kell beállítani hogy még csaljak ki pár lóerõt?
Itt  már említettem, de lehet, hogy van ennél jobb megoldás is.
Ezenkívül majd ha lesz Level3-as Transmission, akkor a Végsebesség/Gyorsulás aránnyal is játszhatsz picit.

katz

Quote from: bpka000ja, ezt most találtam, nemtom mennyire igaz:
Unique Part Requirement  
Hoods - 4 wins at stage 2  
Performance: (ECU, Turbo, or Brakes) - 9 wins at stage 4  
Performance: (Weight reduction or Suspension) - 6 wins at stage 5  
Performance: (Engine, Transmission, or Tires) - 3 wins at stage 3  
Rims - 6 wins at stage 3  
Spoiler - 4 wins at stage 4  
Vinyl - 6 wins at stage 4  
Widebody Kit - 11 wins at stage 5
Végre tudom mi hiányzott. Kösz az infót, nekem csak egy motorháztetõm van :beken:
Az nincs esetleg megkötve, milyen típusú versenyen kell nyerni?

UPDATE: azt már kiderítettem, hogy a Widebody Kit-hez 11 Outrun-t kell nyerni
UPDATE2: minden Outrun-ra vonatkozik!

Dragon

Quote from: katzVégre tudom mi hiányzott. Kösz az infót, nekem csak egy motorháztetõm van :beken:
Az nincs esetleg megkötve, milyen típusú versenyen kell nyerni?

UPDATE: azt már kiderítettem, hogy a Widebody Kit-hez 11 Outrun-t kell nyerni
UPDATE2: minden Outrun-ra vonatkozik!
pontosan :)

Marfy

Na itt az én kis kocsikám is, még csak ez az egy van mert a többi valahogy nem jön be jobban szeretem ezeket a szimpla kocsikat mit a sportgépeket.
1
2
3
4

Marfy

Nem tudom miért de csak ebben a játékban ha 2-nél több gombot nyomok csak sípol és nem mozog így nem tudok mondjuk nitro közben kanyarodni és kézifékelni is csak úgy ha nem nyomom elõre.
Lehet ezzel valamit kezdeni?

Dragon

Quote from: NokiNem tudom miért de csak ebben a játékban ha 2-nél több gombot nyomok csak sípol és nem mozog így nem tudok mondjuk nitro közben kanyarodni és kézifékelni is csak úgy ha nem nyomom elõre.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Hát elsõ körben azt javasolnám, hogy ne nitrózz, kanyarodj, és kézifékezz egyszerre, az úgyis csak egy palánk-puszit eredményez legtöbbször.
Aztán lehet, hogy el kellene játszani a windóz billentyûzet-beállításaival, netán az alaplapéval. Ha ez sem segít, akkor nem tudom, talán a windózod régi? nekem XP-n nincs ilyen problémám (persze másmilyen még bõven akadhat...)
Vagy a billentyûzeted rossz? Mondjuk akkor másban is csinálná.

lynx655

Quote from: RouninNWN... hümm... nekem nem jött be annyira. Az elsõ fejezet hangulata zseniális, de a többi... pont a hangulat hiányzik számomra, ami a BG2-ben, Falloutban annyira megvolt. A HotU már más tészta, de az nekem túl tááp :)

Azért nem a NWN a kedvenc játékom. A HotUban meg mondjuk a custom cuccaimmal mentem 2. chaptertõl, és max azokat upgradeltem. A beszélõ karddal meg az a gond, hogy bugos, mert ha upgradeled, a látens képességei elvesznek... (pl az underdarkban elvileg ha kezedbe kapod, kicsit megdobja az erejét a kard...) Ha túl tápnak tartod, nyomd végig legnehezebb fokozaton. A másik meg hogy alap 15. szintû csávóval is mehetsz, én pl mokkal is elkezdtem.

Egyébként én is próbálkoztam modul készítéssel, csak olyan nehéz lett, hogy a 32. szintû custom cuccokkal rendelkezõ Rangeremmel nem bírtam dûlõre jutni... (Az a hülye ultratáp Prismatic Dragon lvl 40+... :rotflol: )

.Attila

Nem egészen értem, hogy fékezés közben miért akarsz gyorsítani :confused:

Marfy

Quote from: TriviNem egészen értem, hogy fékezés közben miért akarsz gyorsítani :confused:
Kézifékezéskor nyomom elõre és oldalra is + a space (kézifék) és nem fékez :).
Ha nem nyomom elõre kézifékezéskor teljesen megál a kocsi muszály tartanom a fordulatszámot hogy utánna kilõhessek.
A billentyûzet tuti jó úgyhogy az xp bill beállításaival lehet gond.
Na ezért ha valami eszetekbe jut szóljatok ;).

Fazék

Bloodlines Unofficial Patch released! letölthetõ innen. módosított file-okat elmenti elõtte, vagyis uninstall is van nála, egy esetleges hivatalos patch megjelenésének esetére felkészülve, legalábbis ha igaz amit írnak :)

Feldin

Az NWN-t én se szeretem.
Blimp! Köszi!
Nekem most alap Toyota-m van! :lol: a hangja!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

TurboK

Cotton Boomerang, Sega Saturnra. Ilyen embertelen állat lövöldözõs játékkal már rég játszottam, talán a Keio Flying Squadron volt csak ami ehhez hasonlitható. Örjöngõ és cuki grafika, ötletes játékmenet, iszonyú reflexmunka.

Habár a Cotton 2-nek is megvan a varázsa, sokkal taktikusabb mint a Boomerang. (A Cotton 2 remixe a Cotton Boomerang. a Cotton 2ben volt a sztori, a Boomerangban az õrület és az extrák, pl. magasfelbontású képgaléria)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Marfy

Quote from: FeldinAz NWN-t én se szeretem.
SZvsz mekem sem teccett, számomra a Diablo2 az örök :), lehet hogy kissé már elavult a grafikája de szerintem akkoriban korszakalkotó volt és most is sokan jáccanak vele. Ha valakinek teccik a D2 ajánlom a Sacred-et igaz nem olyan jó de a grafikája szép és egész jól el lehet vele lenni.

Feldin

Quote from: NokiSZvsz mekem sem teccett, számomra a Diablo2 az örök :), lehet hogy kissé már elavult a grafikája de szerintem akkoriban korszakalkotó volt és most is sokan jáccanak vele. Ha valakinek teccik a D2 ajánlom a Sacred-et igaz nem olyan jó de a grafikája szép és egész jól el lehet vele lenni.
Ezek meg nem rpg-k. Szóval marad a BG1-2 :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Bruce

Quote from: FeldinEzek meg nem rpg-k. Szóval marad a BG1-2 :)
RPG, nem RPG, a Diablo 2 akkor is a kedvenceim között marad! (Egyébként tagadhatatlan, hogy télleg nem rpg :) , szvsz a war3 a hõsök kiemelt szerepének és a sztorinak köszönhetõen inkább az :D )
NWN meg BG1 nekem is megvan, de még nem bírtam magam rászánni, hogy bármelyiknek nekiálljak komolyabban... NWN-t próbáltam ki, de túúúúúl hosszú volt a bevezetõ, + akkor már ott kacsingatott az FF8 (hú mennyi játék maradt abba miatta... :rolleyes: ), szal még a házból se jutottam még ki...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

roderick

most jáccottam vele egy keveset, nem egy csúnya játék, meg nem is rossz, de azért ha nem Gyürük Ura lenne akkor sztem elég hamar a süllyesztöbe kerülne... így még van motivációm, hogy tovább játszak vele, hogy a NAAAAGY csatákat megnézzem, egyenlöre még csak Rohaniakkal írtottam a ellent... meg persze Gimlivel mészároltam a sok-sok orkot... csak azt nem értem mi a fenének voltak ott még 8-an, hogy hátráltassák :)
és sikerült Gandalfot, meg Boromirt is megmentenem :eeek: Easy fokozat 4evah! :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Marfy

Quote from: roderickmost jáccottam vele egy keveset, nem egy csúnya játék, meg nem is rossz, de azért ha nem Gyürük Ura lenne akkor sztem elég hamar a süllyesztöbe kerülne... így még van motivációm, hogy tovább játszak vele, hogy a NAAAAGY csatákat megnézzem, egyenlöre még csak Rohaniakkal írtottam a ellent... meg persze Gimlivel mészároltam a sok-sok orkot... csak azt nem értem mi a fenének voltak ott még 8-an, hogy hátráltassák :)
és sikerült Gandalfot, meg Boromirt is megmentenem :eeek: Easy fokozat 4evah! :)
A C&C Generals motorját és menürendszerét fejlesztették tovább úgyhogy kiváncsi vagyok rá mijen mert annó az volt a kedvenc játékom.

Suszi

Szerintem is egész jó, de nem olyan nagy szám. Én hamar meguntam (kb. 2 hétig játszottam vele).