Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Cobra on 2011-09-02, 17:52:20
Örülök, hogy tetszett a Yousei-kun Argento Soma  :angyali:
Még talán te is ajánlottad, nem? :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Megnéztem én is a Redline-t, mert a fanboy-kodás már átlépte azt a bizonyos vonalat (haha). Jól írta D_S, nagy adag eyecandy, véresre rajzolhatták a kezüket és ez elismerésre méltó. Végre egy CG rajzolású anime, aminél nem azt éreztem, hogy egyszerűbbre sikeredett a kézi rajznál is. A zenék pumpálták az adrenalint, egyedül az zavart, hogy sehogy sem tudtam a kissé halódó 2.1-es hangrendszeremből előcsalni, hogy minden esetben halljam a szereplők hangját, néha csak a feliratot tudtam olvasni.
Története nem sok volt, és a végére rendesen elszálltak a dolgok, nem tudták, hogy mit is akarnak. Eléggé eltúlzott volt a biofegyver és a befejezés is eléggé elkapkodott, hirtelen, lezáratlan. Addig volt faja, amíg nem kezdődött el a Redline verseny. Szép lassan, sok szeletre vágva csak végignéztem, de nem valószínű, hogy még egyszer meg fogom. :)

kada

Quote from: Member on 2011-09-13, 18:15:47
Megnéztem én is a Redline-t, mert a fanboy-kodás már átlépte azt a bizonyos vonalat (haha). Jól írta D_S, nagy adag eyecandy, véresre rajzolhatták a kezüket és ez elismerésre méltó. Végre egy CG rajzolású anime, aminél nem azt éreztem, hogy egyszerűbbre sikeredett a kézi rajznál is. A zenék pumpálták az adrenalint, egyedül az zavart, hogy sehogy sem tudtam a kissé halódó 2.1-es hangrendszeremből előcsalni, hogy minden esetben halljam a szereplők hangját, néha csak a feliratot tudtam olvasni.
Története nem sok volt, és a végére rendesen elszálltak a dolgok, nem tudták, hogy mit is akarnak. Eléggé eltúlzott volt a biofegyver és a befejezés is eléggé elkapkodott, hirtelen, lezáratlan. Addig volt faja, amíg nem kezdődött el a Redline verseny. Szép lassan, sok szeletre vágva csak végignéztem, de nem valószínű, hogy még egyszer meg fogom. :)

[spoiler]
Quote from: Member on 2011-08-27, 08:14:16
Quote from: Darkstar on 2011-08-26, 19:36:47
Quote from: Junchi on 2011-08-26, 19:35:50
Ergo mindenki egy véleményen. Félek!
Én még mindig fenntartom a "nem egy nagy durranás" véleményemet.

[/spoiler]
Hogy is vagyon ez?  :__devil:

Member

Hozzáteszem, hogy azért vágtam fel szeletekre, mert képtelen vagyok 20 percnél tovább nézni valamit.

White SeeD

Pedig jó sokáig kutattunk egy nemolyandrága Elfen Lied-ért (Bár így is piszkosul drága volt a többihez képest:) ) Szerencsére én még egyik vételemet sem bántam meg .^_^.
Trapez az első helyen, azthittem FMA remake lesz ott ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

Az ember változik, és igen, ott, abban a küzdelemben nőttünk férfivé, emlékszem. :D

Cloud

Quote from: Member on 2011-09-20, 22:47:55
Különkiadás

Na ezt is megértük hogy Member csinál egy videót a 10pontos művekről...

Member

Quote from: Cloud on 2011-09-24, 18:31:09
Quote from: Member on 2011-09-20, 22:47:55
Különkiadás

Na ezt is megértük hogy Member csinál egy videót a 10pontos művekről...
Hogy aztán megmártózzon újból a néma sikolyok és elúszott millió yenek tengerében.

Cloud

Cobra

Member, van egy új tippem: Gasaraki :)
Még csak a 10. résznél tartok, de eddig tiszta Argento Soma (mondjuk Hattie helyett még egy angstos csaj van benne) :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cloud on 2011-09-24, 23:18:52
Van olyan mű amire 0 pontot adtál? :D
Asszem a Junjou Romantica első sorozata.

Quote from: Cobra on 2011-09-25, 01:04:23
Member, van egy új tippem: Gasaraki :)
Még csak a 10. résznél tartok, de eddig tiszta Argento Soma (mondjuk Hattie helyett még egy angstos csaj van benne) :D
Kösz, mostanában kapom az ilyen témájú leveleket. :D

frozenstein

Quote from: Cobra on 2011-09-25, 01:04:23
...Gasaraki...
...Argento Soma...
Nekem mindkettő tetszett, bár hogy pontosan mi volt bennük, már nem nagyon emlékszem.
Viszont ha már rossz animék, nyár elején én is láttam egy borzalmat:
Firestorm
Az első rész után szinte pisztolyt kellett a fejemhez fognom, hogy folytassam, de én nem szoktam félbehagyni animét :ejj:. A történet szörnyen volt megírva, ami baromságra élénken emlékszem az a végén volt: azért tudták az űrlények UFO-it belevezetni a Napba, mert nem voltak rajtuk ablakok. :facepalm:
2/10

Member

Hülyeség. Mindenki tudja, ha az ablakban van zsiráf, akkor baj nem lehet.

Darkstar

Itsuka tenma no kuro usagi avagy gradient hair, the animu

No, ezt is befejeztem.
Szerintem a sorozatot az LN reklámjának szánták, ezért volt jó nagy a költségvetése (ez látszik is rajta), viszont 12 részben piszok keveset fog át és azt is kapkodva. Például az se derül ki az animéből, hogy miért az a címe, ami. Mondjuk az LNből is csak 8 vol van kint eddig, és könnyen lehet, hogy 30+ lesz, mire véget ér, szóval...
Mindenesetre vannak benne fuck yeah pillanatok, a legjobb, ahogy Anon is megfogalmazta
>fight for your waifu with all you might
>get utterly crushed in battle
>get beaten half-dead
>get tortured
>get pretty much pissed on
>gather all your strength for final attack
>fail
>get beaten even more
>your waifu appears and rapes everything in sight

Egy nézésre, és egy BD rewatchra nálam simán jó a sorozat, de inkább maradok a novellnél (ha valakit érdekel, a BT asszem fordítja, bár nem tudom, hol jának). Himea-ból viszont bármikor jöhet több. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2011-09-26, 23:57:32
Itsuka tenma no kuro usagi avagy gradient hair, the animu
[spoiler]
No, ezt is befejeztem.
Szerintem a sorozatot az LN reklámjának szánták, ezért volt jó nagy a költségvetése (ez látszik is rajta), viszont 12 részben piszok keveset fog át és azt is kapkodva. Például az se derül ki az animéből, hogy miért az a címe, ami. Mondjuk az LNből is csak 8 vol van kint eddig, és könnyen lehet, hogy 30+ lesz, mire véget ér, szóval...
Mindenesetre vannak benne fuck yeah pillanatok, a legjobb, ahogy Anon is megfogalmazta
>fight for your waifu with all you might
>get utterly crushed in battle
>get beaten half-dead
>get tortured
>get pretty much pissed on
>gather all your strength for final attack
>fail
>get beaten even more
>your waifu appears and rapes everything in sight

Egy nézésre, és egy BD rewatchra nálam simán jó a sorozat, de inkább maradok a novellnél (ha valakit érdekel, a BT asszem fordítja, bár nem tudom, hol jának). Himea-ból viszont bármikor jöhet több. :D[/spoiler]

Én dobtam, mert nagyon szar volt már az első 2-3 rész után. :(

Darkstar

Az első 5 rész után én is szüneteltettem egy darabig, utána a maradékot meg egyben néztem meg. :D

Ja, igen,

Yuru Yuri

Erről nem lehet sokat mondani. Best of the season, no contest.
Ayano x TOSHINO KYOUKO otp, de a tsundere duo se semmi.  :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kraivan

Yuru Yuri:
nem volt rossz, de lehet túl nagy benyomással volt rám az Azumanga. Az összes slice of life anime-nél az adja a mércét.
Kellemesen elbambultam rá, de a Lucky Star jobban odavert.
Jó páran a 11. részre adták az epic jelzőt, nekem a 10. rész jött be. Az a sok vér...  :lul:

You're being summoned Azazel-san
még csak 2 részt ettem meg, de zseniális! Pusztuljon csak az agysejt miközben wtflol-kodom a székben. Sztem 2 óra és túladagolom magam vele.

Edit:
8 rész... Ez kéééééééész. XD

Member

Tegnap felmentem Nyaatorrents-re megnézni, hogy kint van-e az 12. Usagi Drop. Erre látom, hogy az újabb subbok egyikénél ott van, hogy "END". Mondom, mi van??? Felmegyek anidb-re, 11 rész. Most jó, a manga bezúzott befejezése valóban nem hiányzott, de így meg olyan hiányos. Annyi kérdés maradt nyitva... 8.5/10

NLZ

Az életben is mindig marad kérdés. :D  Ám mire gondolsz?
[reserved]

Member

[spoiler]
-Elkezdődött a kapcsolat a szimpatikus kéttagú családdal, amit ugye az író elcsesz
-Nem tudni, hogy a csajszi anyja erőt vesz-e magán, vagy még hülyébb lesz
-Azt sem tudjuk, hogy Rin mivé érik, elvégre ez lehetne a fő tanulság[/spoiler]

NLZ

Ezekre mind ad a manga valami választ. :D
[reserved]

Member

Tudni akarod, hogy mi lesz velük? Tudni akarod? Ugye, hogy tudni akarod! Akkor ne csak bambulj a tévé előtt, hanem vedd meg a mangát is, köcsög!

Xzone

Quote from: Member on 2011-09-28, 18:20:52
Tudni akarod, hogy mi lesz velük? Tudni akarod? Ugye, hogy tudni akarod! Akkor ne csak bambulj a tévé előtt, hanem vedd meg a mangát is, köcsög!

NE TEDD.

Member

Quote from: Xzone on 2011-09-28, 19:56:14
Quote from: Member on 2011-09-28, 18:20:52

NE TEDD.
Olvastam a sírásotokat róla, tűnik olyan sz@rnak, mint a Needless #94. :)

NLZ

Jah, ne olvasd. :D Ám a kérdésekre a válasz semmi pozitív. :D
[reserved]