Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: Kvikveg on 2014-06-22, 22:49:44
Attack on Titan
Hat... nem. Kicsit sem. Egyaltalan nem. Idegesitoen nem.
Részvétem. :D
Bár sejthető volt, hogy mivel nem vagy tizen éves fiú, így nem fog tetszeni. :)
[reserved]

LuckyDingo

One Week Friends - egészen jó kis cucc lett volna, de a lezárása nem tetszett, mert az semmilyen volt. Ennyi részen át töketlenkedtek, hogy végül [spoiler]csak barátok maradjanak..[/spoiler] ez elég izé. Na mindegy aranyos meg minden, de igazából semmi értelme nem volt az egésznek..[spoiler] legalább a csaj meggyógyulhatott volna a végére.. [/spoiler]

danika230

Bokura wa Minna Kawaisou: a szerelmi szálból nem lett semmi, de nem is igazán érdekel. Humor terén hozta amit elvártam, sőt még többet is. Minden egyes karakter szerethető volt.
Egy erős 8/10-t megérdemelt.  :cool:

Jöhet a folytatás is.

Ryuugajou Nanana no Maizoukin: semmi extra, heti 1 résznek megfelelt, nem hiszem hogy valaha is újranézem. Ha lesz 2.évad azért azt megnézem. 7/10

Seiken no Blacksmith: unalmas volt, az utolsó 3 részig nem igen történt semmi, és a "befejezés" is összecsapott volt.  6/10
A mangája még fut és azt mondják az jobb, érdemes elkezdeni?

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2014-06-23, 04:42:26
One Week Friends - egészen jó kis cucc lett volna, de a lezárása nem tetszett, mert az semmilyen volt. Ennyi részen át töketlenkedtek, hogy végül [spoiler]csak barátok maradjanak..[/spoiler] ez elég izé. Na mindegy aranyos meg minden, de igazából semmi értelme nem volt az egésznek..[spoiler] legalább a csaj meggyógyulhatott volna a végére.. [/spoiler]
+1

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2014-06-22, 22:56:25
Attack on Titan
Részvétem. :D
Bár sejthető volt, hogy mivel nem vagy tizen éves fiú, így nem fog tetszeni. :)
Hat jo, de hogy valami ennyire pocsek legyen??! A Bleach sem az en korosztalyomnak keszult, de abban legalabb valameddig eljutottam. Ezzel meg kinozni lehetne, zomg deep intense parbeszedek. Az egyetlen fordulat ahol esetleg valami eredetit felmutathatott volna es amit meg lattam, az az [spoiler]amikor a fohos meghal, csak hat utana kiderul hogy megsem[/spoiler], na ezen a ponton dobtam es toroltem. Az OPot attekertem (a haztetok kozott szinkronbalett szinten felugro alakokon felrohogtem, annyira bena volt).
Mar nem merek toplistakat nezni, mert a felet lattam, a masik fele meg ilyen, mint ez...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

danika230

sajnos egyet kell értsek, pedig nagyon jól indult.  :frown:

Zelda

Quote from: danika230 on 2014-06-23, 16:33:24
sajnos egyet kell értsek, pedig nagyon jól indult.  :frown:
Kár, akkor most nem rohanok a megnézéssel...

Kaichou wa Maid-sama
Na ez jópofa volt, a stílusa nagyon tetszett. Jókat szórakoztam egyik-másik karakteren, a San-baka (Shiroyan, Kurotatsu, Ikkun), Yukimura és Satsuki hármasa, khm akarom mondani ötöse kifejezetten ötletes volt. Usui túlzott rejtélyessége viszont picit zavart, de majd pótolok a mangával.

Kami-sama hajimemashita
Nagyon vegyes érzelmeim maradtak ezzel a darabbal kapcsolatban... Egyik pillanatban tetszett, a másikban meg már azt kérdezgettem magamtól, hogy miért is nézem én ezt? Mindegy, rövid sorozat, az opening tetszett, és Tomoe is jópofa volt, ellensúlyozta Nanami használhatatlanságát. Karakterek közül talán Mizuki-t bírtam a legjobban.

SaiyaGin

Quote from: Kvikveg on 2014-06-23, 16:11:45
amit meg lattam, az az [spoiler]amikor a fohos meghal, csak hat utana kiderul hogy megsem[/spoiler], na ezen a ponton dobtam es toroltem.

Pedig a "java" még csak utána jött. :D

Junchi

Attack on Titan

Keblemre!  :tezsvir:

-OJ-

Quote from: Kvikveg on 2014-06-23, 16:11:45
Attack on Titan
amit meg lattam, az az [spoiler]amikor a fohos meghal, csak hat utana kiderul hogy megsem[/spoiler], na ezen a ponton dobtam es toroltem.

:tezsvir:
Én is ugyanezen a ponton dobtam, annyira sz*r fordulat volt ^^

Azóta sem bírtam rávenni magam, hogy továbbnézzem.

danika230

Seikoku no Dragonar: full alap ecchi, semmi extra, ez egyszer elég volt. 5/10

Mangaka-san to Assistant-san to: jól visszaadta a manga hangulatát, egy-két rész kivételével végigröhögtem az egészet. 7/10

LuckyDingo

Hitsugi no Chaika:

Egész jó kis fantasy cucc volt, kár, hogy ilyen gyorsan befejeződött, érdekel a folytatása . Szerencsére jön ősszel a második évad, amit szintén nézni fogok. Részemről: 7/10

-OJ-

No Game No Life

Kawaisou mellett a legjobb sorozat volt a szezonban.
Adott egy kreatív világ, benne sok változatos és izgalmas játék sok 'Just as planned' pillanattal, egyszerű ám szerethető karakterek, valamint animes és gamer utalásokban is bővelkedő, fergeteges humor.

Függetlenül attól, hogy szorosan követte-e az eredeti light novelt vagy sem, ilyen egy igazán Szórakoztató, minőségi anime :whoah:

8.5/10

frozenstein

Noragami
A kelleténél talán kicsit több volt benne az angst, meg az utolsó részek a manga ismeretének hiányában is egy kicsit laposnak tűntek nekem. Összességében tetszett, csak túl rövid :(. Az OVA-t majd megnézem ha kijön az összes része, aztán meg reménykedem egy második évadban.
8/10

Zelda

Quote from: -OJ- on 2014-06-26, 01:49:35
No Game No Life

Adott egy kreatív világ, benne sok változatos és izgalmas játék sok 'Just as planned' pillanattal, egyszerű ám szerethető karakterek, valamint animes és gamer utalásokban is bővelkedő, fergeteges humor.

Függetlenül attól, hogy szorosan követte-e az eredeti light novelt vagy sem, ilyen egy igazán Szórakoztató, minőségi anime :whoah:

8.5/10

-OJ-

Knights of Sidonia

Az elején nem igazán tetszett, és nem csak azért mert sokáig szoknom kellett a műanyag emberkéket, hanem mert a cselekmény is lassú, unalmas és eseménytelen volt, egy fárasztóan bugyuta főszereplővel. Aztán a 7.rész környékén magára talált a sorozat, miután kiderült pár információ a múltról, és azzal együtt a szituáció összetettebbé, a harcok pedig izgalmasabbá váltak.

Egyelőre egy gyenge 7/10, mert önmagában nem sok mindent mutatott az első évad, de a bejelentett folytatás még emelhet az értékén.

Megmurdel

Quote from: Zelda on 2014-06-26, 22:09:24
No Game No Life

8.5/10
+1

gerey

Quote from: Megmurdel on 2014-06-27, 16:53:04
Quote from: Zelda on 2014-06-26, 22:09:24
No Game No Life

8.5/10
+1
Én sem tudok nagyon mást hozzáfűzni azonkívül, hogy nekem 10/10. :D

LuckyDingo

Bokura wa Minna Kawaisou - Egy értelmes emberke körül sok beteg felállás. Kellemes kis poén sorozat volt. AZ art, a szereplők bejöttek a végére még kicsit közelebb is került Ritsu meg Usa-kun, szóval nagyon befejezetlen sem lett. Lehetne mondjuk még folytatni, de egynek elment. 7.5/10

No game no Life - felettem már mindent leírtak Részemről egy 8/10

-OJ-

Mekakucity Actors

Pozitívan álltam hozzá, ezért végignéztem, hátha csak a kezdés volt olyan elborzasztóan gyenge.

De nem!

Bár nem tagadom, hogy a Takanés részeknél még valamennyire le tudta kötni a figyelmem, de utána ismét mély zuhanásnak indult a sorozat, az utolsó két rész pedig még a kezdésnél is gyalázatosabb volt :falba:
A történet a nagybetűs Nulla. Adott egy végtelenül egyszerű Mese, amit a SHAFT elkezdett össze-vissza csűrni-csavarni, hogy többnek látsszon mint ami valójában, és ezzel csak feleslegesen túlbonyolították és élvezhetetlenné tették az egészet.
A karakterek többsége szánalmasan ostoba, egyszerű pózőrködő sablonfigura volt, de az epizodikus szerkesztésnek köszönhetően szinte mindenki, szenvedéssel teli múltjára külön kitértek hosszú flashbackek formájában, és lényegében az egész sorozat nem állt másból, csak összefüggéstelen flashbackekből. Míg a valóságban az égvilágon semmi nem történt, csak bődületesen unalmas, céltalan társalgásokat folytattak, amiknek egyszer sem sikerült megütniük pl a Bakemonogatari intellektuális szintjét - ami nem is csoda, hiszen itt kimondottan Idióta volt a szereplőgárda túlnyomó része. És amilyen üres volt a cselekmény, olyan semmilyen lett a befejezés is. A Soul Eaterét juttatta eszembe, de ez attól is sokkal rosszabb.
Kizárólag a zenék voltak a teljes sorozat egyetlen értékelhető része, de ahhoz ott vannak a videoklippek! Mi szükség van akkor az animere?  :gyagya:

Ennyire rossz animet még nem láttam a Shafttól, amire az igénytelen rajzolás még rátett egy lapáttal.
Marad a 3/10
Aki az elején dobta, azoknak üzenem, hogy jobban jártak és semmit nem veszítettek a többi rész kihagyásával.

Egyértelműen a Szezon Legrosszabbja, de talán még az egész évé is.

Darkstar

LL2

Méltó folytatása az 1-nek, de még jobb is annál. Az a 80k+ 1st week sale teljesen indokolt. A Shocking party full meg jöhetne már.

Gochiusa

HHHNG. Jöhet több is.

NGNL

Moar Steph pls

Mangaka-san

Nem volt rosz, bár a mangában jobbak voltak a Hiroyuki-féle idióta arckifejezések.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Quote from: -OJ- on 2014-06-28, 21:44:48
Mekakucity Actors

Pozitívan álltam hozzá, ezért végignéztem, hátha csak a kezdés volt olyan elborzasztóan gyenge.

De nem!

Bár nem tagadom, hogy a Takanés részeknél még valamennyire le tudta kötni a figyelmem, de utána ismét mély zuhanásnak indult a sorozat, az utolsó két rész pedig még a kezdésnél is gyalázatosabb volt :falba:
A történet a nagybetűs Nulla. Adott egy végtelenül egyszerű Mese, amit a SHAFT elkezdett össze-vissza csűrni-csavarni, hogy többnek látsszon mint ami valójában, és ezzel csak feleslegesen túlbonyolították és élvezhetetlenné tették az egészet.
A karakterek többsége szánalmasan ostoba, egyszerű pózőrködő sablonfigura volt, de az epizodikus szerkesztésnek köszönhetően szinte mindenki, szenvedéssel teli múltjára külön kitértek hosszú flashbackek formájában, és lényegében az egész sorozat nem állt másból, csak összefüggéstelen flashbackekből. Míg a valóságban az égvilágon semmi nem történt, csak bődületesen unalmas, céltalan társalgásokat folytattak, amiknek egyszer sem sikerült megütniük pl a Bakemonogatari intellektuális szintjét - ami nem is csoda, hiszen itt kimondottan Idióta volt a szereplőgárda túlnyomó része. És amilyen üres volt a cselekmény, olyan semmilyen lett a befejezés is. A Soul Eaterét juttatta eszembe, de ez attól is sokkal rosszabb.
Kizárólag a zenék voltak a teljes sorozat egyetlen értékelhető része, de ahhoz ott vannak a videoklippek! Mi szükség van akkor az animere?  :gyagya:

Ennyire rossz animet még nem láttam a Shafttól, amire az igénytelen rajzolás még rátett egy lapáttal.
Marad a 3/10
Aki az elején dobta, azoknak üzenem, hogy jobban jártak és semmit nem veszítettek a többi rész kihagyásával.

Egyértelműen a Szezon Legrosszabbja, de talán még az egész évé is.
+1 kivéve, hogy a 3/10 túl jó ennek...

-OJ-

Quote from: LuckyDingo on 2014-06-29, 00:05:34
+1 kivéve, hogy a 3/10 túl jó ennek...

1pont Ene, 1pont a zene(némelyik, nem mind) és 1pont a pár Shaftos háttér ;)

danika230

No Game No Life: csatlakozom a többiekhez, magasan a szezon legjobbja  :cool: 9/10

frozenstein

Mahou Sensou
Az alapötlet jó volt, meg a zene, minden más szörnyű. Legalább háromévadnyi történetet zsúfoltak 12 részbe, és a végén még így se sikerült lezárni, kaptunk egy cliffhanger-t :falba:.
3/10

Megmurdel

Gokukoku no Brynhildr Egy remek példa, hogy kell tönkretenni egy amúgy szerintem remek mangát. A sorozat második felére már össze vissza ki lett hagyva minden belőle és az utolsó rész valami elképesztően pocsék lett. Senkinek sem ajánlom a sorozatot csak a mangát. 3/10

Darkstar

Bár az utolsó részt még nem láttam, de nincs ezzel semmi gond. Mondjuk a mangát nem olvasom, de ahogy belenéztem, az nekem amúgy is túl angst-festnek tűnik, azt meg nem szeretem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Nem is érdemes megnézni szerintem. Én majdnem a hajamat téptem annyira szar volt. :D

Zelda

Silver Spoon s1 és s2
Meglepődtem rajta nagyon. Érdekfeszítő (már a téma kedvelőinek) és alapos mű, simán megnéznék belőle folytatást. Nagyon szerettem a karaktereket, és felidézte bennem, hogy anno mennyire imádtam a biológiát. (Hollandiában jártam tejtermelő gazdaságban, ültem bikán és vezettem trakit is.  :P ) + A lovas része is nagyon lekötött. Igazság szerint simán bevinném ezt az anime-t a magyar középiskolás tananyagba, felüdülés lenne a diákoknak, legalábbis én mindig jobban felfogtam a tananyagot, ha "forrásfilmet" is láttam hozzá.
Tényleg alapvető lenne, hogy az emberek legalább ennyit tudjanak arról, hogy mennyi idő és munkaráfordítás kell ahhoz, hogy végül a kész terméket a boltban lássuk. Most még inkább tisztelem a kisebb termelőket.