Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2011-06-02, 17:41:00
Tokjo, nezem a cegeket, neha belefutok egy allashirdetesbe amugy is... es joooo reszuk marketinges. Szanalmas...
Sot, az egyiknel, amihez sales-est keresnek (tudnam miert hivott fel a noci a munkaugyis oldaltol) egyszeruen kiderithetetlen, hogy mit csinalnak.
http://www.landmarkcanada.ca/
Ha ebbol valaki nekem megmondja, hogy milyen szolgaltatast nyujtanak rizsazason kivul... mert innen csak a celcsoportrol van ket szo kb. Az osszes tobbi blaaablaaablaaa...

Valszeg üzleti tanácsadás egyéni vállalkozóknak. De tényleg elég fos egy honlap, nincs egyértelmű üzenete, viszont mintha tankönyvből írták volna. Minden bizonnyal ennyire profi maga a cég is.

Azon meg, hogy mindenki marketingest meg értékesítőt keres, nagyon nem lehet meglepődni. A legnagyobb gond manapság, hogy nincs megrendelés, így olyan embereket keresnek, akik majd hoznak megrendelést. Sok esetben azért keresnek embert, hogy hozza a kapcsolatait. Ilyenek pl. azok az ismerősök, akik nemrég "tanácsadással" kezdtek el foglalkozni és most éppen neked kezdik el kifejtegetni a fantasztikus lehetőségeket (azaz ügynökök lettek és kihasználják az ismerőseiket, beleértve téged is).

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2011-06-02, 18:37:36
Quote from: Kvikveg on 2011-06-02, 17:41:00
Tokjo, nezem a cegeket, neha belefutok egy allashirdetesbe amugy is... es joooo reszuk marketinges. Szanalmas...
Sot, az egyiknel, amihez sales-est keresnek (tudnam miert hivott fel a noci a munkaugyis oldaltol) egyszeruen kiderithetetlen, hogy mit csinalnak.
http://www.landmarkcanada.ca/
Ha ebbol valaki nekem megmondja, hogy milyen szolgaltatast nyujtanak rizsazason kivul... mert innen csak a celcsoportrol van ket szo kb. Az osszes tobbi blaaablaaablaaa...

Valszeg üzleti tanácsadás egyéni vállalkozóknak. De tényleg elég fos egy honlap, nincs egyértelmű üzenete, viszont mintha tankönyvből írták volna. Minden bizonnyal ennyire profi maga a cég is.

Azon meg, hogy mindenki marketingest meg értékesítőt keres, nagyon nem lehet meglepődni. A legnagyobb gond manapság, hogy nincs megrendelés, így olyan embereket keresnek, akik majd hoznak megrendelést. Sok esetben azért keresnek embert, hogy hozza a kapcsolatait. Ilyenek pl. azok az ismerősök, akik nemrég "tanácsadással" kezdtek el foglalkozni és most éppen neked kezdik el kifejtegetni a fantasztikus lehetőségeket (azaz ügynökök lettek és kihasználják az ismerőseiket, beleértve téged is).
Jaj ne is mondd, az egyik ismerosom igy probalt berangatni valami rendelj otthonrol kajat, ne a kozertbol piramisjatekba, na akkor huztam ki a listarol. Undorito.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

tegnap vmikor napközben óta nincs net otthon. (XI. ker UPC)
kínomban újranéztem a Forrest Gumpot és dolgoztam közben késő estig...

Próféta

Rómából írok, a pályaudvar melletti "Euro Star" nevű óccószállodából. Az épület egy nagy, sokemeletes bérház, lent a kapucsengőknél egy olasz név sincs. A második emeleten egy elkerített folyosó a szálló. Kínaiak üzemeltetik, sajnos az ügyeletes portás nem beszél angolul :) Kíváncsi vagyok, hogy szótárral-miegymással végül sikerül-e majd számlát kérnem a szállásról... 

SaiyaGin

Quote from: Próféta on 2011-06-04, 02:22:11
Rómából írok, a pályaudvar melletti "Euro Star" nevű óccószállodából. Az épület egy nagy, sokemeletes bérház, lent a kapucsengőknél egy olasz név sincs. A második emeleten egy elkerített folyosó a szálló. Kínaiak üzemeltetik, sajnos az ügyeletes portás nem beszél angolul :) Kíváncsi vagyok, hogy szótárral-miegymással végül sikerül-e majd számlát kérnem a szállásról...

Beutazod az egész földrészt?  :haha:

kikuchiyo

Látom, szeretsz veszélyesen élni, hogy a kínai negyed közepén egy kínai "szállodában" szállsz meg :)

A többiekkel majd fogadunk, hogy hány vesével jössz haza! (3: 7.92   2: 3.25   1: 1.75    0: 2.5)
Failure is the default option

Én

Szarul vagyok... Néha tényleg hülyét kapok attól, hogy a szüleim milyen praktikákat akarnak alkalmazni rajtam. Anyám a még annakidején neki felírt antibiotikumot akarta megetetni velem, apám meg azt mondta igyak vodkát meg sört. Érdekes lenne, ha mindkettőjükre hallgatnék, úgyhogy inkább egyikre se... :P

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2011-06-04, 12:58:23

Látom, szeretsz veszélyesen élni, hogy a kínai negyed közepén egy kínai "szállodában" szállsz meg :)

A többiekkel majd fogadunk, hogy hány vesével jössz haza! (3: 7.92   2: 3.25   1: 1.75    0: 2.5)

Kap +1 vesét? Csak győzze hova rakni.

Quote from: Én on 2011-06-04, 14:32:27
Szarul vagyok... Néha tényleg hülyét kapok attól, hogy a szüleim milyen praktikákat akarnak alkalmazni rajtam. Anyám a még annakidején neki felírt antibiotikumot akarta megetetni velem, apám meg azt mondta igyak vodkát meg sört. Érdekes lenne, ha mindkettőjükre hallgatnék, úgyhogy inkább egyikre se... :P

Nekem volt egy kis eü. gondom, elmentem körzetihez, kaptam kenőcsöt rá meg menjek el szakorvoshoz.
Anyám: jaj ne menjek már el, kaptam kenőcsöt, majd elmúlik.
Aztán kiderült, hogy ez biza nem múlt volna el, úh. jól tettem, hogy elmentem.

tl;dr valóban nem mindig érdemes hallgatni az ősökre (nagymamára pláne nem).

Flaser

Antibiotikumot meg pláne nem szabad "csak úgy" szedni. Ha nincs bakteriális festőzésed, csak az immunrendszeredet szopatod.... ha van, akkor meg fennáll a veszélye, hogy nem szeded elég ideig ill. elég nagy dózisban, így gyak. max. azt éred el, hogy kitenyésztesz egy rezisztens törzset, ami később ezt az antibiutikumot majd körberöhögi és az szart sem ér majd ellene, aztán az orvosok meg nem értik miért nem gyógyulsz, mikor telepumpáltak vlm. lóra méretezett mennyiséggel ami tuti ki kéne nyírja bacikat.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Fazék

Quote from: .Attila on 2011-06-04, 15:16:35

Kap +1 vesét? Csak győzze hova rakni.
ezért fizet az olyan jól :D

kikuchiyo

Szervcsempészetről nem hallottatok még? Pedig a Fireflyban is volt. :D
Failure is the default option

SaiyaGin

Az már a vég kezdete, amikor este nyolc után is ~30 fok van. :zomg:

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2011-06-04, 21:20:37
dehonnem, de így jobban belegondolva viszont rosszul adtad meg az odds-okat, mert az a legvalószínűtlenebb esemény, hogy 2-vel térjen haza. utána a 3-as, majd 1 és illetve a nem hazatérés a legvalószínűbb, ezért az fizeti a legkevesebbet :)

Cloud

Quote from: SaiyaGin on 2011-06-04, 21:37:34
Az már a vég kezdete, amikor este nyolc után is ~30 fok van. :zomg:

Csak nyár eleje...MI lesz itt július-augusztusban? :D

.Attila

Quote from: Fazék on 2011-06-04, 21:46:47
Quote from: kikuchiyo on 2011-06-04, 21:20:37
dehonnem, de így jobban belegondolva viszont rosszul adtad meg az odds-okat, mert az a legvalószínűtlenebb esemény, hogy 2-vel térjen haza. utána a 3-as, majd 1 és illetve a nem hazatérés a legvalószínűbb, ezért az fizeti a legkevesebbet :)

Én más sorrendet látok (3<2<0<1).

Próféta

Egyelőre az első negyeden vagyunk túl, még kettő az állás ;)

Quote from: SaiyaGin on 2011-06-04, 10:54:44
Beutazod az egész földrészt?  :haha:
Úgy néz ki. Vatikánnal ma újabb európai országot húzhattam le a TODO listáról :)
Sajnos különösebb szándékosság nincs a dologban, változatlanul melóügyben reptetnek ide-oda, legfeljebb megtoldom saját zsebből egy hétvégényi olcsó szállással :)

Ha adtak volna felvágottat reggelire, elgondolkodtam volna, hogy a többi szállóvendégből készült-e :haha:

Xzone

Quote from: Fazék on 2011-06-04, 21:46:47
viszont rosszul adtad meg az odds-okat

Az lett volna a poén.

Kvikveg

Quote from: Én on 2011-06-04, 14:32:27
Komolyan nem ertem, az oseid nem fogjak fel, hogy az orvos nem veletlenul mondja, hogy mit hogyan kell szedni?
Nem ertem az ilyen embereket...
Btw amikor bolcsessegfog huzas utan varratszedesnel a doki mondta, hogy milyen szepen rendben tartottam, akkor kicsit meglepetten nezhettem ra, lehet, hogy a tobbi paciense nem koveti az utasitasokat? Mazohistak?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Az orvosi szakmában pont az a "szép", hogy egy tünetnek több száz oka lehet, szóval az a behaviorista reflex, hogy "köhögés = megfázás", nem sokat ér. Szoktam szeretni, amikor pl. egyesek nem fogják, hogy vírusbetegségre az antibiotikum sz*rt sem ér, pontosabb leirtja a bélflórádat is, hogy ne unatkozzál.

Darkstar

http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/

QuoteA tervek szerint kötelezővé tennék a gyorsétteremláncok számára sportterek, játszóterek kialakítását az éttermek mellett, illetve az egészséges táplálkozást népszerűsítő, az egészségtelen ételek káros hatásaira figyelmeztető tájékoztató anyagokat készítését.
QuoteA tervek szerint kötelezővé tennék a gyorsétteremláncok számára sportterek, játszóterek kialakítását az éttermek mellett

Ahahahahaha. WAT
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ne politizáljunk már, muszáj?? :ejj:

100%, hogy McDonalds-mutyi is van benne, semelyik másiknál nem láttam még játszóteret a kajálda mellett, szóval kis többletköltség a többinek.
A második fele meg kb. mint a cigarettán a nagy "MEGHALSZ" felirat, ennél többre mennének egy "hogyan készült?" kisfilmmel, ami állandóan pörögne.

SaiyaGin

Quote from: Darkstar on 2011-06-05, 14:20:38
QuoteA tervek szerint kötelezővé tennék a gyorsétteremláncok számára sportterek, játszóterek kialakítását az éttermek mellett

Ahahahahaha. WAT

:rotfl:

White SeeD

btw mennyivel egészségtelenebb egy hamburger amiben van húsból készült hús, uborka, sajt, normális zsemle stb mint a menzán felszolgált csontporbol készült "húspogácsa" üres tésztával?, vagy hogy üres tészta követ üres tésztát, krumplis, mákos, diós, cukros megnevezéssel?

A másik hogy ez annyira látszattörvény lesz hogy csak na. Fungariban nemigen vannak ezek a láncok elterjedve szerintem, hogy a lakosságot ennyire fenyegetné. Ha levesszük a listáról BP-t és a megyei jogú városokat gyak el is fogytak a helyek ahol van ilyen. Tőlem 40km-re van a legközelebbi ilyen.

Bár kérdés mit ért gyorsétteremláncnak? Ha a fornettist is idesorolja akkor más a helyzet. Viszont akkor játszótérből/sportpályából fog állni az egész ország :ejnye:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Ramiz

Miért nem lehet olyan törvényt hozni, hogy minden gyorsétterem mellé kötelező egy lángosost vagy giroszost telepíteni, magyar Musztafával, akiket kis forgalom esetén a McBurger HambiKing támogatna?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Ezen a hétvégén úgy ki voltam ütve...  :punny:
Attól félek valami lappang bennem...

inb4 alien

NLZ

Felső légúti szarság?
[reserved]

Member

Nekem a ma esti álmomban vérömlenyt diagnosztizáltak a fejemben.

Én

Én meg lázasan olyan idegesítő baromságokat szoktam álmodni. Kb nem is rendes álom, hanem csak simán képek vagy adatok pörögnek a szemem előtt, nagy ritkán pár másodperces jelenetek. Sehogy se bírom így kipihenni magam...

chilip

az még a jobbik, nekem magas láznál rémálmok jönnek elő. szerencsére sima láznál szinte nem álmodom semmit....

Én

Hát nem tudom, nekem ez szarabb mint egy rémálom :S