Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

minuszmiki

.Attila

I am nerdier than 69% of all people. Are you a nerd? Click here to find out!

Attól lesz nerd valaki, mert kicsit ismeri a kémiai elemeket?

Én

Én nagyon ismerem, és csak 52 lett :)
Fazék: rák ügyben nálam is kb ez a helyzet, szép remények.
Viszont már megint nem cigizek 4 napja! :D Kíváncsi vagyok, most elérem e a 3 hetet...

Rounin

Aha, ezt is csak azért csinálod, hogy annál édesebb legyen újra rágyújtani. >_>

Tycho

I am going to die at 85.  When are you? Click here to find out!" border="0

Hihetetlenül idegesítenek ezek a quiz-ek, ki akarom tölteni őket :comp: :muhahah:

Solid Snake

Quote from: Én on 2008-12-22, 15:51:15
Viszont már megint nem cigizek 4 napja! :D Kíváncsi vagyok, most elérem e a 3 hetet...

Kis ösztönzés  :__devil:

SaiyaGin

Höhöhö  :__devil:

I am going to die at 87.  When are you? Click here to find out!" border="0

NLZ

[reserved]

frozenstein

Darkstar

I am going to die at 92.  When are you? Click here to find out!" border="0

Ezek szerint még van 70 évem. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

[reserved]

Darkstar

Ma simán meghúztak vizsgán. Olyan kérdések voltak a "beugróban", amiket ha az előadáson nem hallottál, akkor bye. Az előadás meg természetesen ütközött egy másik tárggyal, ami jobban érdekelt. \o/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Milyen tárgy volt?
[reserved]

Member

Member

Az paranoia, ha összerándult Dunaújvárosban a gyomrom, amikor megláttam a "Dianetika Központ arra" táblát?

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Tycho

Quote from: Member on 2008-12-22, 21:27:37
Az paranoia, ha összerándult Dunaújvárosban a gyomrom, amikor megláttam a "Dianetika Központ arra" táblát?
Dumasaphobiád van. Ennyi. :angyali:

.Attila

Quote from: NLZ on 2008-12-22, 17:44:32
Milyen tárgy volt?

A poszt szerint nem túl jó. :hehe:

Dreamcleaver

Quote from: Darkstar on 2008-12-22, 17:34:31
Ma simán meghúztak vizsgán. Olyan kérdések voltak a "beugróban", amiket ha az előadáson nem hallottál, akkor bye. Az előadás meg természetesen ütközött egy másik tárggyal, ami jobban érdekelt. \o/

Jah az ilyen "látogatás nem kötelező, de ajánlott" tárgyak szemetek. Bár tapasztalatom szerint tanár függő.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én

Draconire

NLZ

[reserved]

Member

Na, T-Online látom, a mi régiónkat direkt szivatja, miután lejárt a hűségszerződés, a 3000-es csekk helyett egy 8000-est vágtak hozzánk (ja, mint a régi Emitel-es időkben!), és sajna csak a végét kaptam el abból, ami telefonon beszéltek. Még jó, hogy nem én beszéltem velük, aki mondjuk minimál konyít a dologhoz, hanem anyám, aki csak azt ismételgette végül, hogy "akkor gyorsabb lesz?", szóval remélem, hogy jövő hónaptólra elintézett nekem mondjuk egy olcsó, 4 mbit-es, 1 gigás korlátú netet mondjuk. :falba:

Fazék

munkahelyi unatkozás
[spoiler=rant szerűség]ismét belefutottam a kiskunlacházai kislány gyilkosság hírébe. született egyáltalán bármi hivatalos rendőri közlemény a nyomozás eredményéről?
eh. csak sikeresen ismét fölhúztam magam az ügyön... inkább munkával tölteném az időt, de így 1 nappal karácsony előtt már szerencsére nincs szinte semmi. ja és az utolsó féreg szenzációhajhász tömegmédia is rohadjon meg a ferdítéseivel együtt...[/spoiler]

Fatal

Quote from: Fazék on 2008-12-23, 12:21:22
munkahelyi unatkozás
[spoiler=rant szerűség]ismét belefutottam a kiskunlacházai kislány gyilkosság hírébe. született egyáltalán bármi hivatalos rendőri közlemény a nyomozás eredményéről?
eh. csak sikeresen ismét fölhúztam magam az ügyön... inkább munkával tölteném az időt, de így 1 nappal karácsony előtt már szerencsére nincs szinte semmi. ja és az utolsó féreg szenzációhajhász tömegmédia is rohadjon meg a ferdítéseivel együtt...[/spoiler]
Azt hiszem annyi, hogy akiket letartóztattak, nem azok voltak a tettesek.
Elég nagy szégyen, hoy ennyire tudják megerőltetni magukat + ha jól tudom ott nincs is rendőrörs
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

NLZ

Quote from: Fazék on 2008-12-23, 12:21:22
munkahelyi unatkozás
[spoiler]Mégis hogy merészeled gondolni, hogy a rendőrség bármit fog tenni? Hisz az áldozat magyar volt, az elkövetők meg tetvek retkes cigányok ismeretlen tettesek.  ::)[/spoiler]
[reserved]

Nakedape

hmm.. a  tanszéken nincs tömeg
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-12-23, 12:52:39
Csak valami szoke, szakallas, feher leples ficko olalkodik a folyoso vegen...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Az ünnepi előkészületek jegyében elkezdtem a porszívózást és a portörlést a szobámban. Örülök, hogy nem vagyok porallergiás.  ^^"

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-12-23, 12:58:03
Quote from: Nakedape on 2008-12-23, 12:52:39
Csak valami szoke, szakallas, feher leples ficko olalkodik a folyoso vegen...

az egy másik tanszék (mikrobio, v esetleg állatszervezettan)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution