Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

sirtomi

Konkrétan arra emlékszem amikor az egyik csapat szurkolóit kísérték buszon, akiket megfenyegettek hogy lelövik őket. Meccs után a város határáig rendőrök kísérték őket, utána meg mindenki az ablakoknál figyelt hogy nem jöne gyanús autó, aztán egyszer csak kiabálás és lövöldözés lett belőle. Elég durva hogy ilyenek vannak arrafelé.

Bicskei

jaja rémlik valami...
mondjuk itthon is átéltem egy két meleg szitut...
de lövöldözésben még nem volt részem szerencsére
Ultras liberi

Fazék

Nihilus

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Nihilus

Én

Próféta

Quote from: Draconire on 2009-03-16, 21:56:21
Quote from: Nihilus on 2009-03-16, 21:53:02
How about this?

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=927.msg386293#msg386293
Sőt, http://usteam.hu/forum/index.php?topic=752.msg386002#msg386002

Az a vicc, hogy pont egy olyan hozzászólásról van szó, amelyben panaszkodom, hogy valaki szégyentelenül újra beposztolja egy korábbi, csodás felfedezésemet... I smell a conspiracy. :)

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Draconire

sirtomi

Quote from: Kvikveg on 2009-03-17, 00:55:20
Nyamiiii
:zomg:
Ezt az indiai templomot megnézném, tv-ben már láttam. Szép patkányok :)

.Attila

[spoiler=rant]
Telefonos strukturált interjú a f*szom.
Van egy hely, ahova kifejezetten pályakezdők jelentkezését várják. Személyzeti tanácsadón keresztül megy a pályázás és az első állomás egy ún. telefonos strukturált interjú. Ekkora egy fost.
Az interjú lényege, hogy feltesznek egy kérdést, nekem pedig ezzel kapcsolatban vissza kell emlékeznem egy szituációra, körül kell írnom a szituációt, el kell mondanom, én mit tettem az adott szituációban (szigorúan egyes szám első személyben) és hogy mi lett a szituáció eredménye.

Első kérdés: az utóbbi időben mi volt a legkomplexebb problémám és hogyan oldottam meg?
Nagy nehezen találtam valamit, amit esetleg mondhatok, erre közli, hogy valami munkával kapcsolatos kéne.
Há' hülye vagy b*****? Pályakezdő vagyok és munkanélküli! A hirdetés szerint ilyen jelentkezőket is várnak.
A diplomámmal kapcsolatban csak eszembe jutott valami nagy nehezen, de nem tudom, mennyire számít "utóbbi időnek" a közel 1 év.

A többi kérdés hasonlóan értelmes volt. A másik kedvenc: mikor érezte magát elégedetlennek a munkájával kapcsolatban.
Na még egyszer: p á l y a k e z d ő.
Az oké, hogy voltam szakmai gyakorlaton, de mikor dobnak valós problémákat a szakmai gyakosok elé?

És nekem ezekre mindenképpen elő kellett hoznom egy valós, nemrégiben történt szituációt.  :gyagya:
[/spoiler]

kikuchiyo

És mit mondtál nekik, ha nem titok?

"...és akkor ott álltam kezemben a véres bézbólütővel, és tudtam, hogy a zombik hamarosan megtalálják a bejáratot..."
Failure is the default option

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-17, 11:49:00
És mit mondtál nekik, ha nem titok?

"...és akkor ott álltam kezemben a véres bézbólütővel, és vigyorogtam a telefonos ügyintéző hullája fölött...
Oh shi-, megint siet pár órát ez a szar"
Fix'd

Cookiesütés címén lógni egyetemről = awesome. És még az idő is szép.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Mondtam valami szituációt, teljesen érdektelen, unalmas történet lenne itt a fórumon, ezért nem is írom le, minek.

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-17, 11:49:00
"...és akkor ott álltam kezemben a véres bézbólütővel, és tudtam, hogy a zombik hamarosan megtalálják a bejáratot..."

Bár ez szimpatikus, nem a személyzeti tanácsadó találta ki ezt. Gondolom, megint valami eszes HR-es dobott össze valamit, csak elfelejtette átgondolni a dolgokat.
Alig van munkatapasztalatom, de már sokszor találkoztam HR-esek hülyeségeivel.

Darkstar

Hova lett a főzős topic?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Darkstar

Oh, I'm blind.  :merci:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

Darkstar

Quote from: noriko on 2009-03-17, 13:20:57
Also: http://usteam.hu/forum/index.php?topic=601.1350
Azt megtaláltam de úgy rémlett az a topic éttermekre/kocsmákra/ilyesmikre specializálódott.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

én a gasztronómia szóból kiindulva általános főzőcske-topicnaknak is használom, mert a főzőcske topic japán témájú elvileg.
legalábbis már írtam oda recepteket meg ilyesmi. de ha beleírod a címébe a főzőcskét is, akkor egyértelmű lesz :) (szerintem elfér egymás mellett a két téma)
"I wish I could, but I don't want to."

Cloud

Quote from: .Attila on 2009-03-17, 11:45:33
[spoiler=rant]
Van egy hely, ahova kifejezetten pályakezdők jelentkezését várják. Személyzeti tanácsadón keresztül megy a pályázás és az első állomás egy ún. telefonos strukturált interjú. Ekkora egy fost.
Az interjú lényege, hogy feltesznek egy kérdést, nekem pedig ezzel kapcsolatban vissza kell emlékeznem egy szituációra, körül kell írnom a szituációt, el kell mondanom, én mit tettem az adott szituációban (szigorúan egyes szám első személyben) és hogy mi lett a szituáció eredménye.

Első kérdés: az utóbbi időben mi volt a legkomplexebb problémám és hogyan oldottam meg?
Nagy nehezen találtam valamit, amit esetleg mondhatok, erre közli, hogy valami munkával kapcsolatos kéne.
Há' hülye vagy b*****? Pályakezdő vagyok és munkanélküli! A hirdetés szerint ilyen jelentkezőket is várnak.
A diplomámmal kapcsolatban csak eszembe jutott valami nagy nehezen, de nem tudom, mennyire számít "utóbbi időnek" a közel 1 év.

A többi kérdés hasonlóan értelmes volt. A másik kedvenc: mikor érezte magát elégedetlennek a munkájával kapcsolatban.
Az oké, hogy voltam szakmai gyakorlaton, de mikor dobnak valós problémákat a szakmai gyakosok elé?

És nekem ezekre mindenképpen elő kellett hoznom egy valós, nemrégiben történt szituációt.  :gyagya:
[/spoiler]
Hehe. Nemrég nekem is hasonló élményem volt.  :D

NLZ

[spoiler=rant]

[/spoiler]
Lehet azt tesztelték, hogy milyen jó a képzelőerőd. :D
[reserved]

Makos

Hehe tök jó, ráütök a gép tetejére és újraindul. Legalább nem kell lenyúlnom a reset gombig :D

.Attila

Quote from: NLZ on 2009-03-17, 15:43:34
[spoiler=rant]

[/spoiler]
Lehet azt tesztelték, hogy milyen jó a képzelőerőd. :D

Az interjú előtt külön kiemelte a csaj, hogy valós, megtörtént szituációkat mondjak.
Arra nem gondoltak, hogy mi van, ha nem voltál még igazából ilyen szituban.

Kvikveg

Azert meglenne a velemenyem az olyan cegrol ahol ilyen elmeroggyant modon fogadjak a jelentkezoket.

Hihetetlenul elvezem, hogy itt ulok a hotelben, es forumozgatok.
Ennel jobban mar csak akkor elveznem, a a szek nem segitene elo a rokkantekhoz hasonlo testtartast. Ha meg az agyra telepulok, annak alvas lesz a vege.
Marpedig van mit csinalnom, projektveg sallala.
Van kajam is, evoeszkozom is, nyamm. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Most komolyan. WTF   topicban mi a bánat az uccsó kép?  :zomg: