Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Fogalmam sincs. Remélem, valami szőlőszem.
Megjegyzés: 4chanon volt, és így jobban megnézve, elég gyanús, hogy nem az... :zomg: Thumbnailben valami alvó nigának tűnik vicces sapiban, kinyitva meg :zomg:
ed 2: msn-en így tárgyaltuk :D
[spoiler]Twitchblade üzenete:
ez amennyire látom egy nagyon, nagyon korszalütt gyerek(renélhetőleg fake)
Gyula üzenete:
jaj he eddig azt reméltem valami szőlőszem
Twitchblade üzenete:
dude, it's got eyes
Gyula üzenete:
AND lips
Twitchblade üzenete:
AND a nose
Gyula üzenete:
AND my axe
Twitchblade üzenete:
AND my bow
[/spoiler]

Nihilus

Is this shit old?
(JAPAN IS SUPERIOR, mint mindig.)

.Attila

Én

Szerintem a musical verzióra gondolt.

.Attila

Quote from: Én on 2009-03-17, 22:10:37
Szerintem a musical verzióra gondolt.

Nem tudom, milyen pluszt ad hozzá a zene. Engem inkább zavar.

Cloud

Quote from: Én on 2009-03-17, 21:27:21
Fogalmam sincs. Remélem, valami szőlőszem.
Megjegyzés: 4chanon volt, és így jobban megnézve, elég gyanús, hogy nem az... :zomg: Thumbnailben valami alvó nigának tűnik vicces sapiban, kinyitva meg :zomg:
ed 2: msn-en így tárgyaltuk :D
[spoiler]Twitchblade üzenete:
ez amennyire látom egy nagyon, nagyon korszalütt gyerek(renélhetőleg fake)
Gyula üzenete:
jaj he eddig azt reméltem valami szőlőszem
Twitchblade üzenete:
dude, it's got eyes
Gyula üzenete:
AND lips
Twitchblade üzenete:
AND a nose
Gyula üzenete:
AND my axe
Twitchblade üzenete:
AND my bow
[/spoiler]
Gnóm  kölyökkutya?:D

kikuchiyo

Ezt K_T-nek, ha azt gondolja, hogy szar a munkája:

Quote"Today, my boss called me into his office to show me the web site of a potential business partner. When he began to type 'virginia' into google, it auto-completed his search with his recent search for 'virgin boy assholes'. I have to go on business trip with him tomorrow. I'm a young guy. FML"
Failure is the default option

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-17, 22:57:21

Quote"Today, my boss called me into his office to show me the web site of a potential business partner. When he began to type 'virginia' into google, it auto-completed his search with his recent search for 'virgin boy assholes'. I have to go on business trip with him tomorrow. I'm a young guy. FML"

Ez a Nagyon LOL-ba illene, nem?
(Na jó, talán mégse.)

Tycho

Quote from: Cloud on 2009-03-17, 21:25:10
Most komolyan. WTF   topicban mi a bánat az uccsó kép?  :zomg:

Mindenkinek aki nem ismeri: az egy elvetélt magzat, amit a szülei bepólyáztak, emlékhonlapot csináltak neki, megmutatták a testvérének, stb... Beteges.

Én

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2009-03-17, 22:57:21

You just love to tease, don't you?

Látom már várod az eheti munkabeszámolókat...

Tycho: ez nem csak beteges... ez még viccnek is morbid...
a szülőket sürgősséggel elmeosztályra küldeném.

kikuchiyo

Nem sértésből vagy bántásból írtam, de az a helyzet, hogy kitűnő felületet nyújtasz a trollkodáshoz...

Cloud

Quote from: Tycho on 2009-03-17, 23:07:07

Mindenkinek aki nem ismeri: az egy elvetélt magzat, amit a szülei bepólyáztak, emlékhonlapot csináltak neki, megmutatták a testvérének, stb... Beteges.
Quote from: Tycho on 2009-03-17, 23:07:07

:zomg: :eek:

Kuroi Tenshi

Quote from: Flaser on 2009-03-18, 00:55:25
Quote from: Rounin on 2009-03-17, 23:32:17
Quote from: Makos on 2009-03-17, 21:15:59
Ez a Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!" topic nem?
:zomg: :zomg:

Ellenkező nemű kismacskákról is lehet szó.

A cat is fine too.  :angyali:

well played :appl:

adta magát a helyzet

Draconire

Tycho

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-17, 23:19:31
Tycho: ez nem csak beteges... ez még viccnek is morbid...
a szülőket sürgősséggel elmeosztályra küldeném.

Hát tény, hogy elég furcsán dolgozta fel az amerikai pár az vetélést...  :gyagya:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Makos

sirtomi

Hű katolikusok ezentúl nem használnak óvszert, de dugni azért fognak :)

Fazék

igazából szégyellem ezt a szerepet betölteni, de vhol látok a dologban egy minimális logikát.
szóval kicsit szókiforgatásnak érzem, hogy "mostantól óvszer nélkül dugjanak". ő azt próbálja vallásához hűen hirdetni, hogy kitartóan egy partnerük legyen, ne feküdjenek össze fűvel-fával. és ez is egy hatékony módszer lehetne az aids terjedésével szemben, amennyiben lenne rá reális esély, hogy ilyen durva életmódváltás létrejöhessen náluk. de persze erre nincs sok esély + nőne a katolikusok száma, ami a "használjatok óvszert mindig" megoldás favorizálása felé lök engem is szemléletileg :D

frozenstein

Quote from: Fazék on 2009-03-18, 17:28:30
+ nőne a katolikusok száma
De ha sok afrikai katolikus lenne, csak idő kérdése egy fekete pápa, azt meg megnézném. :P

sirtomi

Többségnél ilyen durva életmódváltás nemhiszem, hogy bekövetkezik majd :D

kikuchiyo

[spoiler=this is what kikuchiyos actually believe]
A katolikus egyház szempontjából ez egy teljesen logikus álláspont - már ha nem azt nézzük, hogy mi a hirdetett eszményük, hanem azt, hogy mi a valós érdekük.

A hagyományosan keresztény bázisnak számító Európa a huszadik században elfordult a vallástól - vagy azért, mert az uralkodó ideológiák elnyomták a vallást, mint nálunk, vagy egyszerűen azért, mert egy jólétben és biztonságban élő ember kevésbé hajlamos törődni az égben lakó szürke szakállas, láthatatlan, mérges varázslóval, és nem szereti, ha mások mondják meg neki, mit mondhat és kit szerethet.

Az egyháznak tehát új terület kell, ahol hirdetheti az igéjét; új emberek kellenek, akiket megtéríthet. Célszerű, ha ezek az emberek nyomorúságban, szó szerinti létbizonytalanságban élnek, mert ebben az állapotban fogékonyabbak a vallásra.
És itt érthető meg, hogy miért jó nekik az óvszerek elterjedésének gáncsolása: így több gyerek fog születni, akik átlagosan nyomorultabbak lesznek, mint lehetnének, mert kevesebb jut rájuk a véges erőforrásokból. Jelentős hányaduk AIDS-es is lesz, ami értelemszerűen tovább fokozza a nyomorukat. Ebben a megnövekedett állományban pedig könnyű lesz híveket toborozni - arról nem is beszélve, hogy a nagyobb gyülekezet nagyobb bevételt is jelent.

Más, még végletesebb megfogalmazásban: az egyház, akár egy vírus, minél több gazdaszervezetet igyekszik megfertőzni. Az óvszerek ellenzése annak felel meg, hogy a vírusgazda aktívan tenyészti a potenciális gazdaszervezeteket és kondícionálja őket a vírus befogadására. [/spoiler]

use Argument::Strawman;

Implicit rasszizmust vélek kihallani néhány hozzászólásból itt, olyasfélét, hogy "ezek a niggerek csak kefélnek állandóan, de nincs sok esély, hogy ez az életmódjuk megváltozzon" - ez nem jogos, egyszerűen arról van szó, hogy amit itt a pápa szorgalmaz, az az alapvető emberi természettel megy szembe. Az emberek általában véve szeretik a szexet és ha alkalmuk van rá, élnek is vele. Ennek a következményei azok, amelyek kontinensenként vagy kultúránként eltérőek, de ennek az okai az életkörülményekben keresendőek és nem abban, hogy milyen bőrszínűek vagy egyéb tulajdonságúak.

Fazék

hol írta bárki is, hogy ezért az emberek a felelősek és nem a környezet? ez pont hogy részedről rasszizmus, hogy ezt látod bele a hozzászólásunkba, mert ez ötlik fel benned első lehetőségként :haha:

Cloud

Ki az aki itt a fórumon csinált  házi készítésű projektort otthon? Mintha rémlene valaki, csak nemtom ki. :D

Mennyire bonyolult összehozni? Mi kell hozzá? Mennyiből jön ki kb?

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-03-18, 19:17:19
Ki az aki itt a fórumon csinált  házi készítésű projektort otthon? Mintha rémlene valaki, csak nemtom ki. :D

Nakedape csinálta az én nélkülözhetetlen segítségemmel.  :lazza:

a hozzávalók:
- írásvetítő, lehetőleg normális optikával
- lcd monitor - ebből érdemes háttérvilágításhibást vadászni, mert az olcsóbb szokott lenni. 14" vagy 15" -os monitor kell, sok szerencsét egy működő példány levadászásához :)
- vmi keret, (esetünkben dexion salgo elemekből összeállítva), amire fölszereled a monitort
- egy jó műhely, ahol kellő mennyiségben van mindenféle szemét, amiből a szerelés közben fölmerült problémákat megoldod
- idő (2-3 nap kb)

amire figyelni kell: az lcd vezérlőpanelja kényelmesen csatlakoztatható legyen a kijelzőhöz kihajtva is. mi az első monitorral megszoptuk, hogy hülye s-alakú csatlakozó volt, amivel addig szórakoztunk, hogy jó legyen végre, míg leszakítottunk egy nyákot a kijelzőről, vagyis dobhattuk az első monitort a kukába

egyéb most így hirtelen nem jut eszembe

árakról majd nyilatkozik nakedape, de ha az időt és az ajándék alkatrészeket nem számoljuk, akkor azt hiszem 35k-ból jött ki az elszúrt monitort is beleszámítva, vagyis anélkül egy 27k kb. ehhez hozzájön a világítás költsége, amennyiben nem vagy megelégedve az írásvetítő belsejével. mi nem voltunk, szóval kibeleztük és beleraktunk egy 250W-os fémhalogén izzót a szükséges hagyományos előtéttel, kondival és gyújtóval, melyek újonnani ára hasraütéssel kb 20k lehet kiskeráron.

Tycho

Miért olvastam "házi készítésű óvszert"?

Kiku: történetesen a nemi erőszak, a nők szexuális tárgyként/vagyontárgyként kezelése, a férfiak minél több partnerrel való közösülése, mint ideál, általános kulturális elem afrikában, és az is hogy az óvszer nem jó. Rasszizmus ide, vagy oda, tényleg kulturális változások is kellenek oda, nem csak oktakás és ingyen gumi.
(és ezt ott élő humanitárius szolgáltatot teljesítőkkel készített riportok alapján mondom, nem a hasamra ütve.)

Kvikveg

Kiraly, kesz lettem kb delre a munka ram eso reszevel. Olyan furcsa.
Na persze nem kizart, hogy hirtelen meg kitalalnak valamit. :D
Eees mehetek a masik felet megcsinalni... bar igy elsore remeny meg van, de furcsasagok is boven. XD
Eees most kernek par ilyet, lelkesitonek. Mielott teljesen bealszom.

Nnnna, kitort belolem egy elemi oszton: Kajaaaaaa!
Remelem javitani fog az elmeallapotomon. Ma osszevissza beszeltem neha.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Fazék on 2009-03-18, 19:45:43

Erről nem készültek képek összeszerelés közben? Mert engem is érdekelne. Helyem ugyan nincs sok, de egy saját projektor összerakásával megpróbálkoznék, végül is sokkal olcsóbbra jön ki, mint egy gyári. :) Használt, de működő LCD-t még tudnék is szerezni, írásvetítőt viszont nem tudom, honnan szedjek...

Cloud

Quote from: Moha on 2009-03-18, 21:38:34
Quote from: Fazék on 2009-03-18, 19:45:43

Erről nem készültek képek összeszerelés közben? Mert engem is érdekelne. Helyem ugyan nincs sok, de egy saját projektor összerakásával megpróbálkoznék, végül is sokkal olcsóbbra jön ki, mint egy gyári. :) Használt, de működő LCD-t még tudnék is szerezni, írásvetítőt viszont nem tudom, honnan szedjek...
Jó lenne egy képes illusztrációval ellátott utasítás. :D Simán bepróbálkoznék vele:D   Régi noti kijelző is jó lehet hozzá? 
Működőképes írásvetítőt szerintem egyszerű találni. Használtan pár ezer forint  asszem. :)