Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

syeren

Quote from: BlimpÉs most a HGttG-t szeretném egy kicsit védeni. Tény, hogy nem volt annyira jó, mint a könyvek, a jó poénok azért nem ütöttek, mert már szinte mindet ismertük a könyvbõl. Én úgy mentem el a filmre, hogy egy nagyon gyenge alkotást fogok látni, de sztem egy jó szintet azért elért. Ha úgy vesszük, sztem Douglas Adams elégedett lenne a filmmel. Õ is sokat dolgozott még a forgatókönyven életében. Valószínûnek tartom, hogy õ maga határozott úgy, hogy komolyan eltér a könyvben jópár jelenettel és sztem ez így van rendjén! A színészek jól játszottak, még Ford Prefect figurájával is ki tudtam békülni valamilyen szinten. A Galaxis Utikalaúz magyarázatok sztem jól sikerültek. :) Mint film természetesen nem a legjobb, de az a gond, hogy nem tudom olyan szemmel nézni, mintha nem olvastam volna a könyvet, és ezért sokkal kritikusabb szemmel néztem meg, de még így se mondanám rossznak ...
Én még sajna nem olvastam a könyvet (helyette SM beszerzés lesz), de még így is megállapítottam, hogy a könyv sokkal jobb lehet. Legalábbis én jobbat vártam...

Manu

Hitchiker's Guide...: Kb. Blimppel meg Roderickel értek egyet. Legalább látszott a szándék, ötletek is voltak benne, méghozzá eredeilek, de egyszerûen nem sikerült megvalósítani. Van ez így más mûvészetben is, s erre illik (sok más amcsi filmmel ellentétben), az a mondás, hogy egy filmen rengeteget kell dolgozni és csak a végén derül ki (a vágóasztalon), hogy mi sült ki belõle. Másrészt meg volt benne egy-két látványelem, amit soha nem fogok elfelejteni (pl.: a bolygóépítõk mûhelye)

DiCaprio: A part tényleg közel lenne egy jó alakításhoz, csakhát a könyvben szereplõ figurához nem sok köze van szvsz. Az Egy kosaras naplója meg csak egy közepesre sikeredett drogos film, amibõl tucatjával találni, s barátunk alakítása is sekélyes. Mondjuk egy pár szinttel feljebb van akkor már e témában a Requiem egy álomért.

RE@L

We've got a Winner!!!
We've got a Winner!!!
We've got a Winner!!!
Sara Goldfarb!!!!!!!!!!!!!!!    :lazza:
Az tény h jobb nála de szerintem a Szétcsúszva -nál is bõven jobb...
De a Kosaras Naplója vedd figyelembe h kb 10 évvel ezelõtti és akkori "drogozás"-t elég jól bemutatja és a világot is....

jajj. gms Juice RulZ!!!! =) Iszonyat nagy az a szám....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

Quote from: ManuAz Egy kosaras naplója meg csak egy közepesre sikeredett drogos film, amibõl tucatjával találni, s barátunk alakítása is sekélyes. Mondjuk egy pár szinttel feljebb van akkor már e témában a Requiem egy álomért.
Ha drogos filmekrõl van szó a 'Rekviem egy álomért' etalon! Egyszerûen azon a filmen teljesen ledöbbentem, nem készültem fel ilyen mértékû audió-vizuális-sokkolásra.  :eeek: Azóta is mindenkinek ajánlom megtekintésre a filmet, de egyszerûen senki se hajlandó rá a környezetemben...  :mad:

roderick

Quote from: BlimpHa drogos filmekrõl van szó a 'Rekviem egy álomért' etalon! Egyszerûen azon a filmen teljesen ledöbbentem, nem készültem fel ilyen mértékû audió-vizuális-sokkolásra.  :eeek: Azóta is mindenkinek ajánlom megtekintésre a filmet, de egyszerûen senki se hajlandó rá a környezetemben...  :mad:

Pedigám tényleg remek film... érdemes megtekinteni a korábbi "szösszenetét" is a Pi-t... az se semmi, mondjuk lényegesen elvontabb, meg low-budgetebb megoldás, de az is azt a bizonyos moziszékhez ragasztó feelinget adja megnézés után, mit a Rekviem egy álomért...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tyrael

Quote from: roderickPedigám tényleg remek film... érdemes megtekinteni a korábbi "szösszenetét" is a Pi-t... az se semmi, mondjuk lényegesen elvontabb, meg low-budgetebb megoldás, de az is azt a bizonyos moziszékhez ragasztó feelinget adja megnézés után, mit a Rekviem egy álomért...
furos jelenet odavag

Tyrael

RE@L

Végre sikerült, elmennem haverommal Lurdy-ba megnézni nekemis.
Bevallom õszintén énis rosszabra számítottam, Ford Prefectel nem vagyok kibékülve, ó az 1ik legnagyobb legalkeszebb arc :jee:  de nem a filmben...
Trailerben voltak olyan jelenetek amik kimaradtak a filmben :(
Ám nagyon jó 5letekkel volt tele annak ellenére h sztem az emberek 60% nem ért 1 es poénokat a könyvek olvasásának hiányában.
Sajnáltam h eltért a könyvtõl, de akkoris nagyon jó volt, és szerintem így volt j mert nagyon nehéz olyan embernek filmet csinálni 1 könyv cselekményébõl amit nem olvasott a nézõ...
Douglas Adams az Isten  =) 1 fajta Arthur, meg Trillian&Ford fétisem van, azaz minden jöhet amin útikalauz van :)
Summa Summarum nekem tetszett de a könyvek adta élményt csak felidézni tudja  :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

RE@L

Végre sikerült, elmennem haverommal Lurdy-ba megnézni nekemis.
Bevallom õszintén énis rosszabra számítottam, Ford Prefectel nem vagyok kibékülve, ó az 1ik legnagyobb legalkeszebb arc :jee:  de nem a filmben...
Trailerben voltak olyan jelenetek amik kimaradtak a filmben :(
Ám nagyon jó 5letekkel volt tele annak ellenére h sztem az emberek 60% nem ért 1 es poénokat a könyvek olvasásának hiányában.
Sajnáltam h eltért a könyvtõl, de akkoris nagyon jó volt, és szerintem így volt j mert nagyon nehéz olyan embernek filmet csinálni 1 könyv cselekményébõl amit nem olvasott a nézõ...
Douglas Adams az Isten  =) 1 fajta Arthur, meg Trillian&Ford fétisem van, azaz minden jöhet amin útikalauz van :)
Summa Summarum nekem tetszett de a könyvek adta élményt csak felidézni tudja  :lazza:

Nethiree

Nah a MOZIÜNNEPNEK ezennel vége.

8 filmet akartam megnézni, de csak 7,5-et sikerült. Önhibámon kívül.  
Szóval elég gáz volt, hogy beültünk pénteken délelõtt a Mammut moziba, mert egyedül ott játszották a többi film közé préselhetõ idõpontban az Én Pán Pétert, és a) 20 perc után filmszakadás miatt állt a vetítés, majd b) újabb 20 perc után teljesen leálltak valami egész mozit érintõ mûszaki hiba miatt.   Minden elõadás elmaradt, de legalább a jegyárát visszaadták.

A Star Wars 3. szerintem a legjobb volt a 1-3 rész közül. Hayden Christensen mondjuk eddig nem nagyon nyerte el a szimpátiámat, de lassan megbarátkozom vele. :rolleyes: Nem ragozom, tetszett a film és kész.
(Gondolom már mindenki látta rajtam kívül korábban, aki meg akarta nézni.)

Az Állítsátok meg Terézanyut c. magyar csoda, elég vicces volt, jókat kacagtam  :lul: , de ez sem tudta feledtetni velem, hogy mikor kijöttem a moziból az volt az érzésem, hogy nem volt elég jó a rendezés, a vágás stb. Szóval nekem hiányzott, hogy több átvezetõ szöveg legyen, vagy a jelenetek között ilyen napló felolvasásos részlet. Úgy éreztem néha, hogy a különálló jelenetek a levegõben lógnak. Nagy hiba a magyar filmgyártásban, hogy nem tudják eldönteni, hogy egy bestsellerbõl mûvészfilmet, vagy inkább kasszasikert szeretnének csinálni. Van még mit fejlõdni.  :mad:

A Nagy Sándor, a hódító c. film nekem elviselhetõ volt inkább, mint jó. Kicsit lassan indult be a történet folyama, kicsit elnyújtottnak érzem, és hiába a sztárparádé, ha negatív ézésekkel jövök ki egy filmrõl.  Már pedig csak annak minõsíthetem, azt, hogy Nagy Sándor, mint történelmi alak, akit szinte mitikus nagyságként tartunk számon, ennyire erõsen illuzió rombolóan lett ábrázolva. Elhiszem, hogy a valóságban élt történelmi alakok, és hõsök is gyarló emberek voltak, megannyi jellembeli és egyéb hibával, de ez talán túlzás volt, ahogy Oliver Stone a szánkba akarta rágni. :ejj:

Vasárnap este végigültem egy 3 órás DiCaprio filmet. Aviator. Nem önszántamból választottam ezt a filmet. Mondjuk rakjuk abba a kategóriába, hogy egyszer jó volt. DiCaprio egy kicsit elborult elmét alakít. Szóval a téma még az érdeklõdési körömbe is vág. Megint egy sztárparádés filmet láthattunk  - Most ez lenne a divat, hogy a nagy rendezõk (R. Scott, O. Stone, M. Scorsese) a mellékszerepekre is nagyon ismert, vagy sok filmes, vagy igazán SZTÁRokat alkalmaznak? Engem nem zavar, de az annál inkább, hogy Di Caprio még mindig nem alkalmas egy egy életútat bemutató film fõszereplõjének. Még szakállal is nehezem hiszem el róla, hogy elmúlt a szerep szerint 40 éves, vagy a smink mestereket kellett volna lecserélni, mert A kis Leo bájosan kamaszfiús képe nekem nem jött be a vége felé, még akkor sem, ha "elég" hihetõen játszotta az elmebeteget.
 :bruhuhu:

Összességében? Csalódtam. :oops:
Tavaly a kupon füzettel meglehetett volna nézni 20 filmet, idén csak 10-et. Ráadásul a mindent meglehet nézni címszó alatt elég erõsen szelektált volt a kínálat, rengeteg filmet csak hétfõtõl szerdáig játszanak ezen a héten. Amit vetítettek, azokat is piszok nehéz volt összehozni, hogy minél több beférjen a programba, mert a vetítések idõpontja volt olyan idiótán összeszerkesztve.

Csak úgy összehasonlítás képpen, hogy a tavalyi és az idei film listám:
Padlógáz, Titkos ablak, Hideghegy, Van Helsing, Trója, Elveszett jelentés, 50 elsõ randi, Betörõ az albérlõm, Kill Bill 2, A szamuráj (2004)
Tavaly mindet megtudtuk nézni feliratosan, idén csak a felét sikerült látni eredeti nyelven .
Galaxis Útikalauz Stopposoknak, A mennyei királyság, SW 3 - A sithek bosszúja, Állítsátok meg Terézanyut, A repülõ tõrök klánja, Nagy Sándor, Aviator.(2005)
Kérdezni lehetne, hogy miért ezeket választottam: egyszerû a válaszom, azért mert ilyenkor azokat a filmeket nézem meg, amirõl valamiért lemaradtam, de azért felkeltették az érdeklõdésemet. (Na meg elõfordul, hogy nem én választok.)

Amit meg a hollywoodi szép fiúk témához hozzá tennék:
Brad Pitt-tõl  az egyik kedvencem, amikor a Tiszta románcban beugrott epizód szerepre és egy drogos csákót játszott, belõve. :lul: Aztán ott van A mexikói, az is elég jó lett szerintem, a para a köbön alakításával. És akkor már ne is beszéltünk a 3 kedvencemrõl, amiben Pitt játszott: Snatch (Blöff), a Fight Club (Harcosok klubja) és a Twelve Monkeys (12 majom).

Feldin

Quote from: FazékTetszik, hogy tudok kontrázni, amikor az emberek bemondanak valami tényleg szûk réteg által kedvelt filmet és az mondhatom, hogy "Nem vagy egyedül, nekem is nagyon tetszett az a film!" :D És legalább még egy embert tudok (Nakedape), akinek szintén nagyon bejött a film stílusa :)

És most a HGttG-t szeretném egy kicsit védeni. Tény, hogy nem volt annyira jó, mint a könyvek, a jó poénok azért nem ütöttek, mert már szinte mindet ismertük a könyvbõl. Én úgy mentem el a filmre, hogy egy nagyon gyenge alkotást fogok látni, de sztem egy jó szintet azért elért. Ha úgy vesszük, sztem Douglas Adams elégedett lenne a filmmel. Õ is sokat dolgozott még a forgatókönyven életében. Valószínûnek tartom, hogy õ maga határozott úgy, hogy komolyan eltér a könyvben jópár jelenettel és sztem ez így van rendjén! A színészek jól játszottak, még Ford Prefect figurájával is ki tudtam békülni valamilyen szinten. A Galaxis Utikalaúz magyarázatok sztem jól sikerültek. :) Mint film természetesen nem a legjobb, de az a gond, hogy nem tudom olyan szemmel nézni, mintha nem olvastam volna a könyvet, és ezért sokkal kritikusabb szemmel néztem meg, de még így se mondanám rossznak ...

Nem értek egyet. A film nagyon rossz.
Ellenben a régi BBC-s sorozat nagyon szuper! Azt tessék megnézni!!!!
86-os és fényévekkel hangulatosabb!!!!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: NethireeBrad Pitt-tõl  az egyik kedvencem, amikor a Tiszta románcban beugrott epizód szerepre és egy drogos csákót játszott, belõve. :lul: Aztán ott van A mexikói, az is elég jó lett szerintem, a para a köbön alakításával. És akkor már ne is beszéltünk a 3 kedvencemrõl, amiben Pitt játszott: Snatch (Blöff), a Fight Club (Harcosok klubja) és a Twelve Monkeys (12 majom).
A Mexikóit nem láttam, mert nem szeretem a békaszájút, no meg félek a romantikus filmekrõl, de az összes többi :cool: ! A Tiszta románc még nem is jött itt elõ asziszem, pedig sok jó (bár nem mind "neves") színész jött össze egy Tarantino-filmre, aki anyagi okokból nem tudta rendezni a forgatókönyvét, ezért eladta, de elégedett lett az eredménnyel. A szõke csaj pedig imádnivaló. :o Jópofa: véres, furcsa történet, és mégis tiszta románc...

Quote from: FeldinNem értek egyet. A film nagyon rossz.
Ellenben a régi BBC-s sorozat nagyon szuper! Azt tessék megnézni!!!!
86-os és fényévekkel hangulatosabb!!!!!!!!!!!!
Szerintem is nagyon jó a sorozat, az új filmbõl csak részleteket láttam, talán egyszer megnézem, miután letelt a kellõ mennyiségû tiszteletadás-idõ a régi sorozat befejezése után. :)
Amúgy nem '81-es? :_piszka: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Tizsta románc nagyon  :kiraly: és szerintem egyátalán nem ártott neki, hogy Tony Scott rendezte.

Constantine: Egész jó volt. Az utóbbi napokban látott filmek között, a második legjobb. Viszont  a háttértörténet szerintem jobban is taglalhatták volna. Nekem így egy viszonylag jó akciófilm lett, de nem igazán éreztem a filozófiai mondanivaló súját. És a legvége kissé furcsán hatott nekem  :rolleyes: . Na jó, nem kukacoskodom, végülis egész jó film volt.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: DjinnConstantine: Egész jó volt. Az utóbbi napokban látott filmek között, a második legjobb. Viszont  a háttértörténet szerintem jobban is taglalhatták volna.
Szerintem is egész jóra sikeredett.
Quote from: Djinnde nem igazán éreztem a filozófiai mondanivaló súját
Önfeláldozás...

Djinn

Quote from: katzÖnfeláldozás...
Érteni értettem, csak szerintem nem volt eléggé kiemelve a dolog. Nemkapott elég hangsúlyt, ha így jobban tetszik. A "nem értezem a súlyát" erre vonatkozott.  :)

katz

Quote from: DjinnÉrteni értettem, csak szerintem nem volt eléggé kiemelve a dolog. Nemkapott elég hangsúlyt, ha így jobban tetszik. A "nem értezem a súlyát" erre vonatkozott.  :)
A lényeg az akart lenni, h nem a tetteiddel kerülsz a mennybe, hanem a szíveddel. Egy tömeggyilkos is bekerülhet, ha tiszta szívbõl megbánja bûneit. Ezt egy önfeláldozós példán keresztül mutatták be, szvsz elég jól sikerülten

Ramiz

A keresztény tanításokból ennyi jön le nekik - egy kis hanta egy macsó fõhõssel meg démonokkal. :lol: Na mindegy. Vallásos dolgok a Vallások topikba! (Ez most kicsit úgy hangzott, mint a "Cipõt a cipõboltból."... :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Továbbra is azt mondom, hogy ezt én is fogtam, de ha Neo meghal, és a mennybe kerül, mondjuk több értelme lett volna. De mivel nem így lett, én ettõl érzem, amit írtam, hgy nem kap elég hangsújt a dolog. Na de most már nem írom le ezt többet  :rolleyes:
Ja viszont, amit nem értek, az Lucifer szerepe. Csak azért kellett, hogy meglegyen a happy-end meg hogy viszavigye a tékozlót haza, vagy valami extra jelentõseége volt? :o

Ramiz

Gizdulás... mijenállat má, hogy a zõrdögis benne van!!! :haha:

katz

Quote from: DjinnJa viszont, amit nem értek, az Lucifer szerepe. Csak azért kellett, hogy meglegyen a happy-end meg hogy viszavigye a tékozlót haza, vagy valami extra jelentõseége volt? :o
Epizodszerep, amitõl az egész kicsit amerikai lett. Fura volt a vége...

Kvikveg

Quote from: Nethiree8 filmet akartam megnézni, de csak 7,5-et sikerült. Önhibámon kívül.  
Szóval elég gáz volt, hogy beültünk pénteken délelõtt a Mammut moziba, mert egyedül ott játszották a többi film közé préselhetõ idõpontban az Én Pán Pétert, és a) 20 perc után filmszakadás miatt állt a vetítés, majd b) újabb 20 perc után teljesen leálltak valami egész mozit érintõ mûszaki hiba miatt.   Minden elõadás elmaradt, de legalább a jegyárát visszaadták.
En a Szinbadban neztem meg fillerekert. Ha visszaolvasol, irtam rola. Persze nem tudom, adjak-e meg.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nethiree

Quote from: DjinnTovábbra is azt mondom, hogy ezt én is fogtam, de ha Neo meghal, és a mennybe kerül, mondjuk több értelme lett volna. De mivel nem így lett, én ettõl érzem, amit írtam, hgy nem kap elég hangsújt a dolog. Na de most már nem írom le ezt többet  :rolleyes:
Ja viszont, amit nem értek, az Lucifer szerepe. Csak azért kellett, hogy meglegyen a happy-end meg hogy viszavigye a tékozlót haza, vagy valami extra jelentõseége volt? :o
Nem lehetséges, hogy túl sokat vársz az amerikai filmektõl? :rolleyes:

kvikveg kb 1 héten egyszer, lehetetlen idõpontokban pl: délelõtt - és nem egyedül szeretném megnézni.

Kvikveg

Quote from: Nethireekvikveg kb 1 héten egyszer, lehetetlen idõpontokban pl: délelõtt - és nem egyedül szeretném megnézni.
Ahamm... Amikor en mentem, meg delutan is volt. De az regebben volt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: NethireeNem lehetséges, hogy túl sokat vársz az amerikai filmektõl? :rolleyes:
Mondasz valamit... :D

Látta valaki az Angyalok háborúja címû filmet? Bevallom, már nem emléxem minden részletre, de tudom, hogy annakidején nagyon tetszett. Christopher Walken-t kifejezetten szeretem.  Aragorn rajongóknak kötelezõ film. Õ Lucifer  :haha:

Nethiree

Quote from: DjinnMondasz valamit... :D

Látta valaki az Angyalok háborúja címû filmet? Bevallom, már nem emléxem minden részletre, de tudom, hogy annakidején nagyon tetszett. Christopher Walken-t kifejezetten szeretem.  Aragorn rajongóknak kötelezõ film. Õ Lucifer  :haha:

Vicces: Aragorn rajongók - Viggo Mortensen a rendes neve szegény színésznek. És a G.I.Jane-ben egész jól alakította a kiképzõtisztet. :D

Djinn

Quote from: NethireeVicces: Aragorn rajongók - Viggo Mortensen a rendes neve szegény színésznek. És a G.I.Jane-ben egész jól alakította a kiképzõtisztet. :D
Bocs nem akartam megsérteni senkit, nem jutott eszembe a neve. Viszont lehet, most megint megsértelek: G.I.Jane egy minõsithetetlenül xar film véleményem szerint. :ejj: (<--ez a filmnek szól!!!) Bocs, de ezt muszály volt leírnom, mert ez a film nálam vörös posztó...  :__devil:

edit: Ja és a Constantine-ban Keanu Reeves játszik, az elöbb Neo-t írtam, elnézést, nem gondoltam, hogy ez baj  :3x3:

Nethiree

Quote from: DjinnBocs nem akartam megsérteni senkit, nem jutott eszembe a neve. Viszont lehet, most megint megsértelek: G.I.Jane egy minõsithetetlenül xar film véleményem szerint. :ejj: (<--ez a filmnek szól!!!) Bocs, de ezt muszály volt leírnom, mert ez a film nálam vörös posztó...  :__devil:
Nem sértettél meg ;), az egyedül értékelhetõ dolgot említettem belõle. Amúgy meg csak Mortensen-rõl jutott eszembe. Olyan film volt, amit csak akkor néztem meg, mikor már ment a tv-ben. Ez nálam sokat jelent, ha nem akarok valmit megnézni moziban. :rolleyes:

Edit: Nem baj Djinn, szerintem értettük ;)

Ramiz

Nemtom mi a gáz... aki látta a filmet, a karakterre asszociálhat elõször. Aki szereti a színészt, úgyis megtanulja a nevét, akkor is, ha nem könnyen megjegyezhetõ.

roderick

Quote from: DjinnTConstantine: Egész jó volt. Az utóbbi napokban látott filmek között, a második legjobb. Viszont  a háttértörténet szerintem jobban is taglalhatták volna. Nekem így egy viszonylag jó akciófilm lett, de nem igazán éreztem a filozófiai mondanivaló súját. És a legvége kissé furcsán hatott nekem  :rolleyes: . Na jó, nem kukacoskodom, végülis egész jó film volt.

Constantitne, nekem is meglepöen tetszett, én azért is nem mertem megnézni a moziban, mert féltem valami agyatlan gyakás lesz, de azért ezt a sorsot elkerülte, de az eredeti képregényböl eléggé átformálták a dolgot. (pl. Constantiene eleve angol) Kicsit talán ezért is összeszedetlen, mert a képregényt több ember írta az idök folyamán, elég eltérö stílusban és ezekböl minél többet akartak belerakni és így veszett kicsit a kohéziója. (Gabriel, Lucifer is ezért van benne, csak kicsit eröltetett cameo szerepben :))
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Kvikveg

Quote from: DjinnMondasz valamit... :D

En a masodik reszt kaptam el. Az otlet tetszett, a kivitelezes nem. CW ott is jo volt, illett hozza a szerep.  :__devil:
De ezekutan kivancsi vagyok az elso reszre. :D
Viggot nem birom annyira, szerintem ugy mozog, mint aki keszul szetesni a csatlakozasok menten. Egyebkent volt a Kis szemtanu-ban, mint amish ha jol emlekszem.

RE@L

Nemtudom hogy kezdjek bele, nemjátszottam 1 ik játékkal se de nekem nagyon nem tetszett a film, eléggé gejj volt. Christian Slatertõl azért többet vártam volna :( remélem nem lesz belõle olyan kaliberû és beskatulyázott színész min Steven Segal. a Story furcsán és néha érthetetlenül halad elõre, ez a 713 as szekció(iroda,csoport,szervezet) se valami hûde realisztikus.
A zene enyhén szólva érdekes, alapjáraton nagyon jó mert szeretem az ilyen stílusú zenéket, de siralmasan nem illenek a jelenetekhez illetve túl dinamikusak szerintem.

Constantine, John Constantine
Nekem nagyon tetszett a film, végre még 1 jó képregény adaptáció,(Hellboy sztem nemvolt olyan jó de tökös 1 karakter azis) Constantine jobban bejön mert 1 kicsit "antihõs" nem annyira mint Santiago Segueira Torrentéje sõt õ inkább az antihõs a Torrente, de mégse a jólmegszokott jófiú ez a Johnny.
A magyarázatok szerintem nemvoltak rosszak, 1 edül az zavart h Lucifer h-h nem tudott az egészrõl?+azis h miért pont kínai cigi????  :lazza:  gondolom anti-cigireklám miatt, de akkoris malbit kéne szívjon vagy Lucky Strike-ot.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre ill, mûveltségetekre :) Ki látta innen a M*A*S*H -t? (Ismerettségi körömben 50/1.5 az arány aki 1 álltalán hallot róla...) Nagyon régen láttam de most h eszembe jutott tuti megnézem holnap VHS en.Saszem Pirs, mindigis örök favorit marad vagy a Szõke nõvérke ^^
Suicide is painless.....