Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Raggie

:eeek: Sürgõsen kezeltesd! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Mindenki kezeltessen mindent, nagyon gyorsan!!! :D :__devil:
De akkor is, vuhszia filmek: régen is sok készült belõlük, csak most már el is jut idáig!

Amúgy meg, ha már szóba jött, elmondom a "skálát", amivel ma Raggie kollegát fárasztottam a buszon.

1........................2.........3...4..................5,6
* - - - - - - - - - - * - - - - * - * - - - - - - - - * *

-+7+-

Ez a furcsa totemszimbólumjelképsorábrázolás azt fejezi ki, hogy hol állnak a különféle filmkritikai kiadványok. A bal végleten a nem vakon amerika majmoló, európai, ill. régebbi, (talán) klasszikus filmekkel filmekkel is foglalkozó, a jobb az amerikai sz..rt zabáló, készítési költség alapján ítélõ "irány" van.
1: Filmvilág - elég jó, nem is kicsit sznob, de rendszeresen felbukkannak hasábjain az animék, ami egy nagy piros pont. :) Gyakran írnak õsrégi, beszerezhetetlen filmekrõl, ami néha marha idegesítõ.
2: DVD Extra. Merik ajánlani a jó filmeket, ami már majdnem elég is. A kultfilmek ajánlóját mindig olyan ember kezébe adják, aki kellõen odavan az illetõ darabért. Korrekt.
3: EXIT. Friss a stílusuk, egyelõre még be mernek szólni az ótvar, fantáziátlan amcsi filmekre. Nem mindegyikük.
4: Pesti Est. Elpuhultak, mindent ajánlanak. ("...egyszer megnézhetõ film, de tisztességes iparosmunka, XY aranyos a szerepben...")
5,6: Cinema és Vox. No comment, csak egy pár smiley:
7: a sehova sem beillõ ráadás: Matula (internetes újság). Minden filmet leszólnak, ami a mozikban megy. Mivel ezek nagy része amerikai, élvezhetõ és mulattató a tevékenységük. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: ManuLassan hagyományossá váló kínai történelmi dráma sok kardharccal, (sajnos) sok szerelemmel, csavaros történettel, gyönyörû képekkel. Jó színészi játék, rendezés, de a végére, mnitha kifulladna. Lehetett volna negyed óra - 20 perccel rövidebb és akkor segond. Mindenesetre jó film, és ami külön tetszett, hogy lényegesen kevesebbet repkednek benne az emberek, mint pl. a Heroban vagy a Tigris és Sárkányban.
Azert van repkedes rendesen a bambuszerdoben... Inkabb a Tigris es Sarkany. Ott nem zavart ugyanis.
Nos roviden: szep kepek es logikai buktatok boseggel. Logikai alatt nem a 600 db repulo bambuszdardat ertem, amikbol 1 sem talal... Vagy a repulo toroket, amik izles szerint repulnek minden iranyba. Ezt meg elfogadom a mondai tulzas neveben. Hanem: 2 szereplo mendegel gyalog, blabla, aztan egyszercsak leakasztanak maguknak ket lovat, amik ugye ott allnak megkotve, felszerszamozva stb. :mad:
Az utolso 20 percet en is lenyisszantanam belole. Azt nem fogom reszletezni miert, mert mar eros spoiler lenne...
A szineszi teljesitmeny sem fogott meg, a reszeget foleg kriminalisan pocsekul jatszotta a ficko... A tobbi jelenet hala az egnek nem kivant annyira sokat. A no tanca viszont szep volt. :jee:  Bar az meg nem "szineszi" teljesitmeny.
Szoval mindenki csak a szemet vigye a vetitoterembe, az agyat hagyja otthon...
Kar, mert igeretesen kezdodott es volt benne par jo fordulat amugy... :bruhuhu:
Kosztumtervezonek&latvanytervezonek:  :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: KvikvegHanem: 2 szereplo mendegel gyalog, blabla, aztan egyszercsak leakasztanak maguknak ket lovat, amik ugye ott allnak megkotve, felszerszamozva stb. :mad:
:confused: Ezzel pontosan mi is a bajod? Elõre meg volt tervezve a szökés. Miért ne készíthetett oda magának 2 lovat a jóember? Arról nem is beszélve, hogy bármelyik katonatársa is odakészíthette a lovakat, hiszen nem volt tényleges áruló, a terv része volt a szökés.
Quote from: KvikvegAz utolso 20 percet en is lenyisszantanam belole. Azt nem fogom reszletezni miert, mert mar eros spoiler lenne...
ezt mások is mondják, és attól függetlenül, hogy néhány rész nekem se tetszett benne, helyénvalónak érzem a befejezést.
Quote from: KvikvegA szineszi teljesitmeny sem fogott meg, a reszeget foleg kriminalisan pocsekul jatszotta a ficko...
Sztem pedig tökéletesen hozta azt a tipikus túljátszást, ami az ázsiai filmekre oly jellemzõ. Ezek szerint még nem láttál elég ilyet. :)

Ramiz

Quote from: BlimpSztem pedig tökéletesen hozta azt a tipikus túljátszást, ami az ázsiai filmekre oly jellemzõ.

Szerintem egyáltalán ne jellemzõ a túljátszás az amerikai filmekre. :3x3:
Nézz meg egyszer egy amcsi drámát vagy egy brazil szappanoperát. :D :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Suszi

Szerintem nem túl nagy szám, bár az effektek egészen jól sikerültek. A tetkós gyerek tetszett benne a legjobban (no azért Lepra sem volt rossz  :beeee: )

Fazék

Quote from: RamizSzerintem egyáltalán ne jellemzõ a túljátszás az amerikai filmekre. :3x3:
most amellett, hogy TUDOM hogy rengeteg ázsiai filmet láttál, nem igazán értem miért nem érted mirõl beszélek... megkérem egy haveromat, hátha õ jól el tudja magyarázni... így kora reggel ilyen hülyeséggel megvádolsz... ez fáj... inkább megyek reggelizni.

Fazék

Quote from: RamizSzerintem egyáltalán ne jellemzõ a túljátszás az amerikai filmekre. :3x3:
majd egyszer talán regisztrál ide, szóval
Quote from: Nakedapelehetne úgy is mondani, hogy nem élethûségre törekednek hanem karakterek, vagy érzetek szélsõséges megjelenítésére. pl mint a Commedia dell'arte stílus, talán az eu-vonalból
és nem azt mondom, hogy ez minden filmjükre jellemzõ, csak rengetegre.

Mellesleg amerikai filmekre nem a túljátszás, hanem a túldramatizálás a jellemzõ... sztem legalábbis.

Brazil szappaoperáknál pedig mindkettõ ott van. :)

Kvikveg

Quote from: Blimp:confused: Ezzel pontosan mi is a bajod? Elõre meg volt tervezve a szökés. Miért ne készíthetett oda magának 2 lovat a jóember? Arról nem is beszélve, hogy bármelyik katonatársa is odakészíthette a lovakat, hiszen nem volt tényleges áruló, a terv része volt a szökés.

ezt mások is mondják, és attól függetlenül, hogy néhány rész nekem se tetszett benne, helyénvalónak érzem a befejezést.

Sztem pedig tökéletesen hozta azt a tipikus túljátszást, ami az ázsiai filmekre oly jellemzõ. Ezek szerint még nem láttál elég ilyet. :)
A szokes: nem erre a jelenetre gondoltam, az ok, hiszen meg volt tervezve. En a spoiler vegere gondoltam, amikor a noci viszi megolni, es gyalogolnak bukkerdon-nyirerdon keresztul. Es utana hipp-hopp... Most akkor vagy lovon vigye el, vagy gyalog menjenek tovabb.../spoiler

A tuljatszas idegesitett. Ha igy hivjak ezt. Nalam egyszeruen a "jaj" kategoria... :/ Es neha ilyen, neha olyan volt.

A brazil szappanoperakrol konyorgom ne beszeljunk! Ááááááááááá! :mad:  :mad:  :eeek:  :bruhuhu:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: KvikvegA szokes: nem erre a jelenetre gondoltam, az ok, hiszen meg volt tervezve. En a spoiler vegere gondoltam, amikor a noci viszi megolni, es gyalogolnak bukkerdon-nyirerdon keresztul. Es utana hipp-hopp... Most akkor vagy lovon vigye el, vagy gyalog menjenek tovabb.../spoiler
huh, hát erre nem emlékszem tökéletesen, úgyhogy inkább nem is próbálom megmagyarázni :)

Quote from: KvikvegA tuljatszas idegesitett. Ha igy hivjak ezt. Nalam egyszeruen a "jaj" kategoria... :/ Es neha ilyen, neha olyan volt.
Amúgy sztem tök jól játszotta abban a jelenetben a katonát, aki részeg úrnak akarja álcázni magá. ;) Egy katonának nem kell színészi képességekkel rendelkeznie (a nõk szédítése más téma :D)...

Ramiz

Bocsánat, nem szerettelek volna megsérteni. Persze hogy nem vagyok ázsiai film szakértõ! ;)
Nekem kicsit bonyolult, amit a barátod írt, de sejtem, mire gondoltok.
A brazil szappanoperát nem gondoltam komolyan. Ne nézz olyat! :D

Raggie

Emberek! Felváltva beszéltek ázsiai meg amcsi filmekrõl meg színészeti stílusrokról! Mesélje mán el nekem valaki két mondatban, hogy mirõl is van szó! De valahogy érthetõbben, mint az elõzõ 8-9 postban...(tudom, hogy a Repölõ Tõrök Klánjával kapcs.-ban tört ki a vita, de utána elvesztettem a fonalat :( )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Nincs vita. Hát, errõl lekéstél, cimbi! Itt sem tudsz harcot generálni! (á la Offtopic) :D :hehe:

Manu

Hát így most utólag visszagondolva, hogy leülepedett a film, igazat kell adnom Kvikvegnek, tényleg nem nagy durranás a színészi játék, de elõtte volt egy-két szörnyû filmélményem és ahhoz hasonlítottam. Egyébként annyira nem is rossz. Túljátszást viszont nem éreztem rajta, de lehet, hogy ez meg azért van, mert sok ázsiai filmet nézek és nem veszem észre.
Ha elfogadod a repkedõ embereket (amúgy a bambuszos még inkább hihetõ, mint a freestyle légtorna, ahol nem tudnak mibe kapaszkodni), akkor a spontán materializálódó pacikkal nem értem mi a probléma. :D

Ramiz: Könyörgöm, a Pesti Est nem filmkritikai lap, hanem REKLÁMÚJSÁG.

Kvikveg

Quote from: Manu...
Ha elfogadod a repkedõ embereket (amúgy a bambuszos még inkább hihetõ, mint a freestyle légtorna, ahol nem tudnak mibe kapaszkodni), akkor a spontán materializálódó pacikkal nem értem mi a probléma. :D
...
:D
Mar letom az uj filmelozetest: freestyle legtorna, bambuszos legtorna, es kivansagra materializalodo pacik!  :lul:  Egyebkent durva volt, amit a bambuszlovedekekkel eloadtak. Ugy belegondoltam, hogy azok milyen elesek es kemenyek...  :eeek: Nem szeretnek eggyel a rosszabbik vegen talalkozni.

Quote from: BlimpAmúgy sztem tök jól játszotta abban a jelenetben a katonát, aki részeg úrnak akarja álcázni magá.  ;)  Egy katonának nem kell színészi képességekkel rendelkeznie (a nõk szédítése más téma :D)...
Hm. Igy tenyleg van ertelme... de gyanitom, hogy nem sokat fogjak alcazott bevetesre kuldeni. :D :haha:
spoilerA masik persze profibbnak nezett ki, a film vege utan gondoltam bele, hogy szivszerelmevel enyeleg a visszhangtancnal.  :rolleyes: /spoiler

Ramiz

Quote from: ManuRamiz: Könyörgöm, a Pesti Est nem filmkritikai lap, hanem REKLÁMÚJSÁG.

Ne könyörögj, egy "reklámújság" is hordozhat fontos információt. Amúgy is, nézd meg, hova raktam. :)

Manu

Quote from: BlimpKét nõvér (Janghwa, Hongryeon - 2003)
Most egy beszámolót kéne írnom róla, de hirtelen nem jut eszembe más azon kívül, hogy húarohadtéletbe! szóval átkozottul félelmetes, kiváló pszicho-horror, remek alakításokkal, tökéletesen kidolgozott történettel. A stílus kedvelõinek mindenképpen ajánlom megtekintésre! Én nagyon jókat borzongtam a film alatt. Bár kibírtam szembecsukás nélkül, néha kénytelen voltam perifériás látást alkalmazni.  :haha:
Titanic-on egyértelmûen 5-öst adtam rá, itt megvan a lehetõségem, hogy 9/10-et adjak rá :) ha lesz egy horror-kedvelõ barátnõ-jelöltem tutira megnézem vele mégegyszer :D

Én nem bírtam egyben végignézni, mert egyedül voltam az üres lakásban. Aztán másnap eljött barátnõm, úgy már nem volt félelmetes. :D Egyébként így voltam a Dark Waterrel is: egyedül nem ment, beharangoztam, hogy ez ritka félelmetes, társaságban meg már rohadtul nem volt az. A film egyébként jó, igaz, hogy a "poénok" nem túl eredetiek benne, de ezt nem éreztem zavarónak, mert megfelelõ arányban vegyítik. Igazából a Grudge és az Into The Mirror c. filmek után úgy éreztem, hogy kifújt a misztikus horror, mint mûfaj, de ez rácáfolt jóslataimra.

katz

Egész jóm, kivéve a vége. Nem is lenne amcsi film, ha nem happy end lenne a vége. Ennél csak az lett volna durvább, ha a végén összeházasodnak :ejj:

Ramiz

Star Wars sorozatról hallottatok? :ejj:

Kvikveg

Ma megneztem az En, Pan Peter-t a Szinbadban potom 390 Ftert. Kesz csoda, hogy ennyiert is lehet valahol filmet nezni. Tok hangulatos volt: kicsi terem, beloktek az ajton /sztereotipiaval ellentetben en vettem a jegyet es haverom kesett el :D/, tok sotetben kitapogattunk ket helyet, es hajra. Aggodalmaimmal ellentetben tokeletesen kenyelmes volt az ules.
Komolyan ilyen mozizasra vagytam egy ideje. Hogy annyi penzert menjek el, amit nem sajnalok ra, es utana nem azon kell filoznom, hogy vajon megerte-e?

Egyebkent megerte. Johnny Depp. Mondjam meg? :D

Alapvetoen nem lett se tul siros-tragikus-komoly, se tul nyalas-romantikus, jo es erdekes tortenete volt. Van benne valos, eletszagu tortenet feleseggel-mecenassal-gyerekek anyjaval stb, ill. a gyerekek jateka Barrie-vel, neha ez utobbi altal elkepzelve latjuk a dolgokat, jofajta poenokkal tarkitva. :D  :lul:  Hala az egnek nem egy szabvany eletrajz!

Persze a vegen nagy sikere van a Pan Peterrel, eddig savanyu kozonseg lelkesen tapsol - szakmailag befut, a tortenet masik felet nem mondom el, tessek megnezni. Fel 5, Szinbad.
Hogy Dustin Hoffman karakteret idezzem: It's a play. :)

Na. Az en fogalmazasi es onkifejezesi keszsegemmel csak fel ora kellett ehhez a posthoz. Csakazertis. :__devil:

--------------------

SW sorozat? A rajzfilmrol hallottam, de azt sem lattam.

Damnatus

Hali!
Quote from: RamizStar Wars sorozatról hallottatok? :ejj:
Jaja! Láttam az elsõ részét a rajzfilmnek.
Tiszta hentelés az egész! bár csak robotokat darabolnak fel a jedik. Az epizód 2-3. közöttjátszódik a rajzfilm, és Gandy Tartakovsky nevéhez fûzõdik (Dexter).

Dragon

Quote from: DamnatusHali!

Tiszta hentelés az egész! bár csak robotokat darabolnak fel a jedik. Az epizód 2-3. közöttjátszódik a rajzfilm, és Gandy Tartakovsky nevéhez fûzõdik (Dexter).
Jah, én is láttam, az ep2 után nyomták múlt vasárnap a Pro7-en.
Azért nem olyan rossz, de akkora SW rajongó nem vagyok.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Suszi

Megszereztem a teljes sorozatot dvd-n, avi formátumban. (13 db dvd) Már eljutottam a 3. évadig (kb 38. résznál tartok). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem remekül kitalált, érdekes és mozgalmas sztorija van. (én legalábbis teljesen bedõltem neki  :haha: )
Minden sci-fi rajongónak ajánlom (bár, nem hiszem, hogy be kéne mutatni :))

Feldin

Quote from: KvikvegMa megneztem az En, Pan Peter-t a Szinbadban potom 390 Ftert. Kesz csoda, hogy ennyiert is lehet valahol filmet nezni. Tok hangulatos volt: kicsi terem, beloktek az ajton /sztereotipiaval ellentetben en vettem a jegyet es haverom kesett el :D/, tok sotetben kitapogattunk ket helyet, es hajra. Aggodalmaimmal ellentetben tokeletesen kenyelmes volt az ules.
Komolyan ilyen mozizasra vagytam egy ideje. Hogy annyi penzert menjek el, amit nem sajnalok ra, es utana nem azon kell filoznom, hogy vajon megerte-e?

Egyebkent megerte. Johnny Depp. Mondjam meg? :D

Alapvetoen nem lett se tul siros-tragikus-komoly, se tul nyalas-romantikus, jo es erdekes tortenete volt. Van benne valos, eletszagu tortenet feleseggel-mecenassal-gyerekek anyjaval stb, ill. a gyerekek jateka Barrie-vel, neha ez utobbi altal elkepzelve latjuk a dolgokat, jofajta poenokkal tarkitva. :D  :lul:  Hala az egnek nem egy szabvany eletrajz!

Persze a vegen nagy sikere van a Pan Peterrel, eddig savanyu kozonseg lelkesen tapsol - szakmailag befut, a tortenet masik felet nem mondom el, tessek megnezni. Fel 5, Szinbad.
Hogy Dustin Hoffman karakteret idezzem: It's a play. :)

Na. Az en fogalmazasi es onkifejezesi keszsegemmel csak fel ora kellett ehhez a posthoz. Csakazertis. :__devil:

--------------------

SW sorozat? A rajzfilmrol hallottam, de azt sem lattam.

Én is láttam és nekem is tetszett :D
Star wars sorozat........ :b+:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Hát akkor majd egyszer elkérem.
Én a Battlestar Galactica sorozatot szereztem be, de sajnos csak elsõ évad. Nem tudjátok, van tovább? Leálltak? vagy csak még nem adták le tovább?
Mert nagyon szupi jó!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Fazék

Quote from: FeldinStar wars sorozat........ :b+:
Még mindig elképedek, hogy egyesek mennyire el vannak tévedve... :rolleyes:
Ha nem tûnt volna föl az egész franchise a pénzrõl szól!! Már nagyon régóta jönnek ki selejt dolgok Star Wars-t illetõen. Ez ellen semmit se lehet csinálni, az érdekes a dologban, hogy ti még mindig újra és újra meglepõdtök ezen, amikor most is pl sorozat lesz SW-bõl... KIAFRANCOTÉRDEKEL?! Ha nem lesz jó (ami könnyen elképzelhetõ), akkor egyszerûen elkerülitek és kész. Már eddig is történt annyi minden, ami eláshatta volna szemetekben az eredeti trilógiát is, de ha nem, akkor nem hiszem, hogy pont emiatt a sorozat miatt ne tartanátok ki azon véleményetek mellett, miszerint minden ami nem az eredeti trilógia egy kalap... Szóval lesz sorozat. Kevin Smith például kifejezetten örül ennek a 3. részrõl írt véleményében. Vannak akiknek az új trilógia is tetszett és kíváncsiak további rókabõrökre, például valamennyire én is közéjük tartozom.
Mondjuk örülök, hogy nektek is vannak ilyen vesszõparipáitok, és nem csak nekem. :)

Kvikveg

Quote from: DamnatusHali!

Hm. Akkor lehet, hogy parodiakent kell ertelmezni?  :__devil:  :lul:

Xipe

Quote from: BlimpMég mindig elképedek, hogy egyesek mennyire el vannak tévedve... :rolleyes:
Ha nem tûnt volna föl az egész franchise a pénzrõl szól!! Már nagyon régóta jönnek ki selejt dolgok Star Wars-t illetõen. Ez ellen semmit se lehet csinálni, az érdekes a dologban, hogy ti még mindig újra és újra meglepõdtök ezen, amikor most is pl sorozat lesz SW-bõl... KIAFRANCOTÉRDEKEL?! Ha nem lesz jó (ami könnyen elképzelhetõ), akkor egyszerûen elkerülitek és kész. Már eddig is történt annyi minden, ami eláshatta volna szemetekben az eredeti trilógiát is, de ha nem, akkor nem hiszem, hogy pont emiatt a sorozat miatt ne tartanátok ki azon véleményetek mellett, miszerint minden ami nem az eredeti trilógia egy kalap... Szóval lesz sorozat. Kevin Smith például kifejezetten örül ennek a 3. részrõl írt véleményében. Vannak akiknek az új trilógia is tetszett és kíváncsiak további rókabõrökre, például valamennyire én is közéjük tartozom.
Mondjuk örülök, hogy nektek is vannak ilyen vesszõparipáitok, és nem csak nekem. :)

en orultem volna ha nem az eredeteket csinaljak meg hanem mondjuk Han Solo Legendajat vagy a Tales of the BOunty Hunters-t.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: BlimpMég mindig elképedek, hogy egyesek mennyire el vannak tévedve... :rolleyes: (...) az érdekes a dologban, hogy ti még mindig újra és újra meglepõdtök ezen, amikor most is pl sorozat lesz SW-bõl... KIAFRANCOTÉRDEKEL?! (...) Vannak akiknek az új trilógia is tetszett és kíváncsiak további rókabõrökre, például valamennyire én is közéjük tartozom.

Én csak azt nem értem, hogy minek lesajnálni minket :confused: , hogyha: 1.) te is bevallod, hogy kíváncsi vagy "az új rókabõrökre", 2.) többet írsz a témáról, mint mindenki más együttvéve :haha: .
Amúgy én csak egy kis "rohadtamcsizást" akartam meg hogy "hogy elkurvult ez a Lucas gyerek". :rolleyes:  :__devil:

UI: még csak azt sem mondta senki, hogy meglepõdtünk... :hehe:

NRG

Az AZUMI elég jó kis Japán film mindenkinek csak ajánlani tudom! Esetleg ismer vki hasonlót?